Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

birde ben yorum yapayım siteden gördügüm kadar;

1: gercekci
2:duygusal
3:içten (benim düsüncem)
4:son olarak konu kilitcisi :D

Sizi tanımıyorum fakat böyle bir soru ancak genç bir birey tarafından sorulabilir :)

WнιтєRσσт;4633778' Alıntı:
Eleştriye açıksan yazıyım ?

Evet Eleştirebilirsin..

Herkes İyi Yazacak Değil Ya..

Eleştirileri de dikkate alırım..

[MENTION=37044]WнιтєRσσт[/MENTION]

Nasıl Bilirim;
Zamanında Anlasamazdık Ama Artık bir Sıcaklık Hissediyorum sana..
Yerine Göre mesefali yerine göre esprili seviyeli güzel konusan hos bir kızsın..
Sevdiklerine deger veriyorsun sevmediklerine ise sadece katlanmayı tercih ediyorsun..
Olgun olmak herkese nasip olmaz sana nasip olmus buyuk bir Allah vergisi ..
insanlarla anlasamadıgın zaman onları dinliyorsun fakat yine dogru bildigin senin dogrun oluyor..
Zorluklar karsısında yıkılmıyorsun, adeta küllerinden doguyorsun diyebilirim..
Allah yolunu Bahtını hep kalbin gibi güzel Eylesin Aysegül...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Nasıl Bilirim;
Zamanında Anlasamazdık Ama Artık bir Sıcaklık Hissediyorum sana..
Yerine Göre mesefali yerine göre esprili seviyeli güzel konusan hos bir kızsın..
Sevdiklerine deger veriyorsun sevmediklerine ise sadece katlanmayı tercih ediyorsun..
Olgun olmak herkese nasip olmaz sana nasip olmus buyuk bir Allah vergisi ..
insanlarla anlasamadıgın zaman onları dinliyorsun fakat yine dogru bildigin senin dogrun oluyor..
Zorluklar karsısında yıkılmıyorsun, adeta küllerinden doguyorsun diyebilirim..
Allah yolunu Bahtını hep kalbin gibi güzel Eylesin Aysegül...

Teşekkür Ederim Düşüncelerin ve Güzel Temennilerin İçin :cy(19): [MENTION=157575]She`[/MENTION]

yakında çiçeği burnunda üye ailecek burda olmarıyla ünlüler ve ailecek aile sevgisi ve saygısıyla büyümüşler bu postlarından cok rahat anlasılıyor.forum için önemli işler yapıyor.Hayatım dediği insanla büyük mutluklar dilerim umarım düğün söförü olmasamda davetiye kapabilirim :) hayatta başarılar apla :)

çiçeği burnunda gelin anladınız işte :D

yakında çiçeği burnunda üye ailecek burda olmarıyla ünlüler ve ailecek aile sevgisi ve saygısıyla büyümüşler bu postlarından cok rahat anlasılıyor.forum için önemli işler yapıyor.Hayatım dediği insanla büyük mutluklar dilerim umarım düğün söförü olmasamda davetiye kapabilirim :) hayatta başarılar apla :)

Teşekkürler .. :D Forum Arkadaşlarımız Davetli Zaten.. Gelmek İsteyenede Kapımız Her Zaman Açık ;)

Şu foruma ilk geldiğimde tanışmadan sevdiğim üyelerdensin.
Buradan bi sevgilin oldu o şu an senin eşin sana çok imreniyorum :R darısı başım olsun inşallah diyorum :D Bizim sonumuz da size benzesin :R
Forumda işini en iyi yapan yöneticilerden birisin.
Eksikliğin fark ediliyor ama sen evinde eşinde bir ömür boyu mutlu huzurlu ol da önemli olan o canım benim. Ayrıca çok güzelsin demeden edemeyeceğim :) Seviliyorsun canıım :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri