Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

Şu foruma ilk geldiğimde tanışmadan sevdiğim üyelerdensin.
Buradan bi sevgilin oldu o şu an senin eşin sana çok imreniyorum :R darısı başım olsun inşallah diyorum :D Bizim sonumuz da size benzesin :R
Forumda işini en iyi yapan yöneticilerden birisin.
Eksikliğin fark ediliyor ama sen evinde eşinde bir ömür boyu mutlu huzurlu ol da önemli olan o canım benim. Ayrıca çok güzelsin demeden edemeyeceğim :) Seviliyorsun canıım :R

İnşallah sizde hayallerinizde ki mutlu , huzurlu yuvaya birlikte kavuşursunuz..
Biz Zor Zamanlar atlattık birlikte ama yıkılmadık birbirimizi bırakmadık vazgeçmedik geleceğimizden .. Sizde Geleceğinizden vazgeçmeyin ..

Teşekkür Ederim.. Elimden Geleni Yapıyorum Görevim konusunda :D

Ayrıca Teşekkürler :R

Eksikliğimin Fark ediliyor olması beni sevindirdi doğrusu..

Aktif olmayabilir , konulara mesaj atmıyor olabilirim ama 7/24 online durumdayım canım :D

Takipteyim yani ;)

Teşekkürler düşüncelerin için

Yeni geldim, gördüğüm kadarıyla iyi birisine benziyorsunuz iyi forumlar

Çalışkan biliyom valla abla, her şey gönlünce olsun Nina Dobrev sevmen gözümden kaçmadı! :pp

Hiç sevmedim, bilmiyorum bi türlü ısınamadım admin olarak sana. Kubilay'ı seviyorum, sayıyorum ve bu sebepten pek seninle uğraşmıyorum xD Ama başka durumda olsaydın üzerin gri renk ve çizgi olurdu diye düşünüyorum xD Çok admin yolladım burdan xD Sen iyi dayandın yine xD Allah mutluluğunuzu daim etsin.

WнιтєRσσт;4869482' Alıntı:
Hiç sevmedim, bilmiyorum bi türlü ısınamadım admin olarak sana. Kubilay'ı seviyorum, sayıyorum ve bu sebepten pek seninle uğraşmıyorum xD Ama başka durumda olsaydın üzerin gri renk ve çizgi olurdu diye düşünüyorum xD Çok admin yolladım burdan xD Sen iyi dayandın yine xD Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Duygular karsiliklidir. Su forumda anlasamadigim tek adam sensin.

Kendine fazla guvenin var.. Ugrassan bile orali olacagimi dusunmuyorum cunku Eminim. Davranislarindan hoslanmadigim biriyle seviyemi korurum..

Tesekkurler... Aminnn ..

Son düzenleme:

:krzma:normal hayatınızda da böyleyseniz çok ii.yani çalışkanlıkta,

bence değilsiniz...

Duygular karsiliklidir. Su forumda anlasamadigim tek adam sensin.

Kendine fazla guvenin var.. Ugrassan bile orali olacagimi dusunmuyorum cunku Eminim. Davranislarindan hoslanmadigim biriyle seviyemi korurum..

Tesekkurler... Aminnn ..

Tubitak'ta çalışıyorum, kendine güveni olmayanları almıyorlar :krzma: Baya da bi egoist'im, küstahlığımda var tabi xD

Rica ederim xD

WнιтєRσσт;4869538' Alıntı:
Tubitak'ta çalışıyorum, kendine güveni olmayanları almıyorlar :krzma: Baya da bi egoist'im, küstahlığımda var tabi xD

Rica ederim xD
Belli :43sr:
:krzma:normal hayatınızda da böyleyseniz çok ii.yani çalışkanlıkta,

bence değilsiniz...

Neysem oyum.. Disarda oldugumdan farksiz bir tavir sergilemiyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri