Top onda gördüm konuyu; tanımam ancak konu içinde bir arka sayfada yorumunu okuyunca tatlı sert ve osmanlı diye bir izlenim oluştu şimdilik.
Forumun emektarı, demirbaşı diyebilirim sanırım. 3 sene önce de buradaydı, 1.5 sene önce yine bi ara uğradığımda da buradaydı, şimdi de burada. Sanırım bulunabildiği süre kadar da burada olacak, inşallah olur da. Forum üzerindeki emekleri yok sayılamayacak düzeyde fazla. Mesleğine, kişiliğine saygı duyduğum bir ablam. Severim. :R
Kardeşim benim, ben forumu bıraktığım zamanlar sen aktif olmuşsun sanırım ve yükselmişsin hep..
Bayan olup adminlik yapmak bana daha zor gibi geliyor fakat sen bu işin üstesinden çok iyi kalkıyorsun..
Görev almak sana yakışıyor çünkü aldığın görevi kusursuz işliyosun
Efendi , saygılı , kiminle nasıl konuşacağını bilen bir mizacın kişiliğin var bence..
Tahminlerinde çok etkilisin söylemeden geçemem xD
Son olarak kubi kardeşimle mutluluklar diliyorum , çekirdek aile olmanızıda dört gözler bekliyorum :R
Ayşegü seni ve kardeşini bura da tanıdığım için mutlu oldum
Evet sen forum için özveri de bulundun ve bulunduğun özverinin hakkettiklerini aldın admine oldun hakkıyla da yapmaya devam ediyorsun hep böyle devam et
Düşüncelerin İçin Teşekkürler Fatih
bende seni tanıdığm için mutluyum
2016nın bana en güzel armağanlarından birisi.
sevinçlerimi üzüntülerimi anında paylaştım bu forumun bana kazandırdığı 3 değerli doslardan birisi
yakkıında anne olucak nur yüzlü arkadaşım
Benm konum nerde ya
hortlat :R ben nerden bilim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.