Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

Top onda gördüm konuyu; tanımam ancak konu içinde bir arka sayfada yorumunu okuyunca tatlı sert ve osmanlı diye bir izlenim oluştu şimdilik.

Forumun emektarı, demirbaşı diyebilirim sanırım. 3 sene önce de buradaydı, 1.5 sene önce yine bi ara uğradığımda da buradaydı, şimdi de burada. Sanırım bulunabildiği süre kadar da burada olacak, inşallah olur da. Forum üzerindeki emekleri yok sayılamayacak düzeyde fazla. Mesleğine, kişiliğine saygı duyduğum bir ablam. Severim. :R

Forumun emektarı, demirbaşı diyebilirim sanırım. 3 sene önce de buradaydı, 1.5 sene önce yine bi ara uğradığımda da buradaydı, şimdi de burada. Sanırım bulunabildiği süre kadar da burada olacak, inşallah olur da. Forum üzerindeki emekleri yok sayılamayacak düzeyde fazla. Mesleğine, kişiliğine saygı duyduğum bir ablam. Severim. :R

Uzun Zamandır Konuya yazan yoktu. :R

Düşüncelerin İçin Teşekkür Ederim...

Forum devam ettikçe burada kalmaya devam edeceğiz :)

Kardeşim benim, ben forumu bıraktığım zamanlar sen aktif olmuşsun sanırım ve yükselmişsin hep..

Bayan olup adminlik yapmak bana daha zor gibi geliyor fakat sen bu işin üstesinden çok iyi kalkıyorsun..

Görev almak sana yakışıyor çünkü aldığın görevi kusursuz işliyosun :)

Efendi , saygılı , kiminle nasıl konuşacağını bilen bir mizacın kişiliğin var bence..

Tahminlerinde çok etkilisin söylemeden geçemem xD

Son olarak kubi kardeşimle mutluluklar diliyorum , çekirdek aile olmanızıda dört gözler bekliyorum :R

Kardeşim benim, ben forumu bıraktığım zamanlar sen aktif olmuşsun sanırım ve yükselmişsin hep..

Bayan olup adminlik yapmak bana daha zor gibi geliyor fakat sen bu işin üstesinden çok iyi kalkıyorsun..

Görev almak sana yakışıyor çünkü aldığın görevi kusursuz işliyosun :)

Efendi , saygılı , kiminle nasıl konuşacağını bilen bir mizacın kişiliğin var bence..

Tahminlerinde çok etkilisin söylemeden geçemem xD

Son olarak kubi kardeşimle mutluluklar diliyorum , çekirdek aile olmanızıda dört gözler bekliyorum :R

Teşekkür Ederim. 2014 Eylül'ünden 2015 'in Martına kadar forum çöküşlerdeydi.
Birgül'ün de dediği gibi o sıralar Tek Dişi kalmış İktidardık :D
Yapıyoz bir şeyler işte.

Düşüncelerin İçin teşekkür ederim. Allah ne zaman nasip ederse inş. o zaman çekirdek olcaz :D

Ayşegü seni ve kardeşini bura da tanıdığım için mutlu oldum

Evet sen forum için özveri de bulundun ve bulunduğun özverinin hakkettiklerini aldın admine oldun hakkıyla da yapmaya devam ediyorsun hep böyle devam et[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

Son düzenleme:
Ayşegü seni ve kardeşini bura da tanıdığım için mutlu oldum

Evet sen forum için özveri de bulundun ve bulunduğun özverinin hakkettiklerini aldın admine oldun hakkıyla da yapmaya devam ediyorsun hep böyle devam et

Düşüncelerin İçin Teşekkürler Fatih ;)
bende seni tanıdığm için mutluyum

2016nın bana en güzel armağanlarından birisi.
sevinçlerimi üzüntülerimi anında paylaştım bu forumun bana kazandırdığı 3 değerli doslardan birisi :)
yakkıında anne olucak nur yüzlü arkadaşım :)

2016nın bana en güzel armağanlarından birisi.
sevinçlerimi üzüntülerimi anında paylaştım bu forumun bana kazandırdığı 3 değerli doslardan birisi :)
yakkıında anne olucak nur yüzlü arkadaşım :)

anammm cevap vermekte bayağı bir geç kalmış gibiyim :)

Değerli Arkadaşım. İyi ki tanımışım seni :eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri