Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? 'InnoCence' - (BoO)

İşte bu :)
Sevginize Maşallah

bluee__
ccfxesbr6hu.gif
__ Innocenne

profil resimleri (avatar deniyordu değil mi onlara) ve burç yorumlarından tanıdığım bir üye..buna tanımak denir mi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla aynı çizgi üzerinde yalpalamadan yürüyen üyelerden biri..

imzama da ekledim bile :)

profil resimleri (avatar deniyordu değil mi onlara) ve burç yorumlarından tanıdığım bir üye..buna tanımak denir mi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla aynı çizgi üzerinde yalpalamadan yürüyen üyelerden biri..

Teşekkürler doğru söylüyorsunuz.

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] Teveccühünüz Efem :R

yeni tanıdım seni ama pek tanıyorum sayılmaz izlenimimi paylaşayım müsaden olursa :)
Adı Ayşegül:3dth8:

samimi, cana yakın, çizgisinin dışına çıkmayan mantıklı kendini bilen bir arkadaşımız :865323:

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] çıtı pıtı bıdı bıdı ) şekermi şeker tatlı bir kız o

Ama bir o kadarda olgundur Ayşegülüm , her konuyu rahatca konuşabilirsiniz, sırrınızı paylaşabilirsiniz...huyu da güzel kalbide güzel...bide beni çok sever ) bende onu cok severim..burada bazı arkadaşlardan sonra tanıyıp çok samimi oldugum ender kişilerden biri...

İlk zamanlar hatırlıyorumda her konuya beni görmek istedigini yazar dururdu ) çok merak ediyorum der dururdu xD sonra sonra sustu ...susturduk seni

Seviyorum kız seni :eda: delii :eda::eda:

yeni tanıdım seni ama pek tanıyorum sayılmaz izlenimimi paylaşayım müsaden olursa :)
Adı Ayşegül:3dth8:

samimi, cana yakın, çizgisinin dışına çıkmayan mantıklı kendini bilen bir arkadaşımız :865323:

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] Teşekkür Ederim :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] çıtı pıtı bıdı bıdı ) şekermi şeker tatlı bir kız o

Ama bir o kadarda olgundur Ayşegülüm , her konuyu rahatca konuşabilirsiniz, sırrınızı paylaşabilirsiniz...huyu da güzel kalbide güzel...bide beni çok sever ) bende onu cok severim..burada bazı arkadaşlardan sonra tanıyıp çok samimi oldugum ender kişilerden biri...

İlk zamanlar hatırlıyorumda her konuya beni görmek istedigini yazar dururdu ) çok merak ediyorum der dururdu xD sonra sonra sustu ...susturduk seni

Seviyorum kız seni :eda: delii :eda::eda:

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ablam benim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Susturdun beni :R

çok fazla konuşmuşluğumuz yok ama şunu diyebilirim forumun en sempatik adminisin :)
kendi halinde ve çok iyi niyetli olduğunu gözlemledim. :) ayrıca çokta seviliyorsun :)

Beni hep uyaran sensin sadece uyarılarından dolayı biliyorum seni. :D
İyi ve aşık birisin. :)

aşıksın :D iyi birisisin .adminliğin gerçekten çok iyi .forumda bi sorunum olursa hemen seni cağırıyorum xD forumda sevdiğim kişilerdensin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri