İşte bu
Sevginize Maşallah
bluee____ Innocenne
ahhh bayıldım buna :R sağol canım benim ya
Rica ederim
profil resimleri (avatar deniyordu değil mi onlara) ve burç yorumlarından tanıdığım bir üye..buna tanımak denir mi bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla aynı çizgi üzerinde yalpalamadan yürüyen üyelerden biri..
imzama da ekledim bile
yeni tanıdım seni ama pek tanıyorum sayılmaz izlenimimi paylaşayım müsaden olursa
Adı Ayşegül:3dth8:
samimi, cana yakın, çizgisinin dışına çıkmayan mantıklı kendini bilen bir arkadaşımız :865323:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] çıtı pıtı bıdı bıdı ) şekermi şeker tatlı bir kız o
Ama bir o kadarda olgundur Ayşegülüm , her konuyu rahatca konuşabilirsiniz, sırrınızı paylaşabilirsiniz...huyu da güzel kalbide güzel...bide beni çok sever ) bende onu cok severim..burada bazı arkadaşlardan sonra tanıyıp çok samimi oldugum ender kişilerden biri...
İlk zamanlar hatırlıyorumda her konuya beni görmek istedigini yazar dururdu ) çok merak ediyorum der dururdu xD sonra sonra sustu ...susturduk seni
Seviyorum kız seni :eda: delii :eda::eda:
çok fazla konuşmuşluğumuz yok ama şunu diyebilirim forumun en sempatik adminisin
kendi halinde ve çok iyi niyetli olduğunu gözlemledim. ayrıca çokta seviliyorsun
Beni hep uyaran sensin sadece uyarılarından dolayı biliyorum seni.
İyi ve aşık birisin.
kız ben seni bir kere uyardım ama :R
Teşekkürler
Bence çok iyi bir yetkilisin ve aktifsin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.