"Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

---> "Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

Forumda sevmeyenin olmadığını düşünüyorum.
İyi niyetli, sevecen, konuşacağı yeri bilen biri olarak biliyorum. :)

Sempatik,sıcakkanlı,ağırbaşlı ve hanımefendi kısacası iyi biri olarak bilirim :)

Konun hayırlı olsun :M
İyisindir herhalde.
Sürekli benı tehdıt etmene bir çare bulmam lazım.Konulara yorum ısteyen biri olarak goruyorum senı.
Uzun sure aramızda kalacak bir Adminsin.
Admin olmussun hayırlı olsun bu arada.

Ben yıne ugrarım belgesel izliyorum şimdi. Hadi by

Saygı duyduğum birisin..Sıcakkanlı ağırbaşlı iyi yürekli :)

Konun hayırlı olsun :M
İyisindir herhalde.
Sürekli benı tehdıt etmene bir çare bulmam lazım.Konulara yorum ısteyen biri olarak goruyorum senı.
Uzun sure aramızda kalacak bir Adminsin.
Admin olmussun hayırlı olsun bu arada.

Ben yıne ugrarım belgesel izliyorum şimdi. Hadi by

konum hayırlı olsun evet 6 ay önce açılmıştı nerdeyse) adminlik içinde tşk ederim gunaydın
konulara bir kaç ay sonradan vakıf oluyorsun sanırım ne güzel)

teşekkür ederim Selametle
Saygı duyduğum birisin..Sıcakkanlı ağırbaşlı iyi yürekli :)
estf teşekkür ederim kardeşim)

Son düzenleme:

Beni sempatik şirin gibi kelimelerle tanımlayan nadir insanlardan :p
Forumun ablası olarak görüyorum, sakin ve uzlaşmacı bir yapınız var dilerim hiç bozulmasın. Allah kardeşinize kavuştursun

Pek sohbetimiz yok pekte tanımıyorum yorum yapmak için erken davranmış olabilirm :)
Ama gördüğüm kadarıyla tek bayan Admin :) + sıcak kanlı , hoş sohbetli iyi bir bayana benziyorsun ;)

Beni sempatik şirin gibi kelimelerle tanımlayan nadir insanlardan :p
Forumun ablası olarak görüyorum, sakin ve uzlaşmacı bir yapınız var dilerim hiç bozulmasın. Allah kardeşinize kavuştursun

teşekkür ederim ..evet sempatik ve şirinsin bana göre) aslında çok sinirli oldugum zamanlarda vardır ama denk gelmedin demekki) Amin allah herkesi asker yolu bekleyenlere kavuştursun tekrar Teşekkürler Bugra
Pek sohbetimiz yok pekte tanımıyorum yorum yapmak için erken davranmış olabilirm :)
Ama gördüğüm kadarıyla tek bayan Admin :) + sıcak kanlı , hoş sohbetli iyi bir bayana benziyorsun ;)

evet pek sohbet edemedik umarım daha yakından tanıma şansımız olur birbirimizi...güzel sözlerin için teşekkür ederim )

Daha çok yeniyim bu forumda ama dışardan takip ettiğim kadarıyla forumun ablasısın =)Olgun ve mantıklı birisin bazı zamanlarda ise cocuksu,forumca saygı duyulan sevecen birisin.Bak daha tanımadan izlenimlerime dayanarak bunları söyledim tanısam oooo :)

Daha çok yeniyim bu forumda ama dışardan takip ettiğim kadarıyla forumun ablasısın =)Olgun ve mantıklı birisin bazı zamanlarda ise cocuksu,forumca saygı duyulan sevecen birisin.Bak daha tanımadan izlenimlerime dayanarak bunları söyledim tanısam oooo :)

) teşekkür ederim..evet forumun ablasıyım) kimseyle sorunum yok...benimle sorunu olan varmıdır biLmiyorum...ben insanları severim o yüzden sorunum yok...herkesle kafa barıştırmayı da seviyorum...hassas oldugum bazı konular var onlarda da gözüm kimseyi görmez) zamanla daha iyi tanır tekrar iyi, kötü yorum yaparsın o zaman...Teşekkürler güzel sözlerin için)

Rica ederim dediğim gibi takip ettiğim kadarını söyledim elbette seni daha iyi tanıdıkca yorumumu tekrardan yaparım.İnsan kendini her ne şekilde olursa olsun belli eder ve senin hakkında kötü bi yorum yapcagımı sanmıyorum..=)

Rica ederim dediğim gibi takip ettiğim kadarını söyledim elbette seni daha iyi tanıdıkca yorumumu tekrardan yaparım.İnsan kendini her ne şekilde olursa olsun belli eder ve senin hakkında kötü bi yorum yapcagımı sanmıyorum..=)

inşallah) bende hakkımda kötü yorum yapılmasını istemem

Forumun 1 numerolu üyesi ve idarecisi
HNIQA.gif
...

* * *

Tarafımızdan gördüğü saygı, sevgi ve değerin kat kat fazlasını hak eden güzel bir kalbe sâhip kişi
z9Bya.gif
...

* * *

Eminim ki çok iyi bir ' Anne '
UzQkt.gif
| Bir de çook hamarattır
hQA5k.gif
gifHk.gif
zDxs8.gif
( xD Hiç sanmıyorum xD )

* * *

Aşmak mecburiyetinde bırakıldığımız meşakkat dolu hayat serüveninin zorluk derecesini azaltanlar olacak ise, onlar yol arkadaşlarımızdır.
Bu zor hayatta kendin kadar güzel insanlar ile karşılaşmanı, yorulduğun vakit sırtını dayayacak arkadaşlarının ve müşkül hâle düştüğün an, el uzatacak yardımsever dostlarının olmasını, dilerim.

Forumun 1 numerolu üyesi ve idarecisi
HNIQA.gif
...

* * *
tevazu buyurmuşsun canım) estf..
Tarafımızdan gördüğü saygı, sevgi ve değerin kat kat fazlasını hak eden güzel bir kalbe sâhip kişi
z9Bya.gif
...

* * *
Asıl sen daha fazla saygı ve sevgi hakediyorsun.
Eminim ki çok iyi bir ' Anne '
UzQkt.gif
| Bir de çook hamarattır
hQA5k.gif
gifHk.gif
zDxs8.gif
( xD Hiç sanmıyorum xD )

* * *
iyi bir ev hanımı ve anneyim hıhh...hatta çok hamarat oldugumdan foruma vakit bulabiliyorum yoksa beni rüyanızda bile göremezdiniz o kadar yogunum ki xD
Aşmak mecburiyetinde bırakıldığımız meşakkat dolu hayat serüveninin zorluk derecesini azaltanlar olacak ise, onlar yol arkadaşlarımızdır.
Bu zor hayatta kendin kadar güzel insanlar ile karşılaşmanı, yorulduğun vakit sırtını dayayacak arkadaşlarının ve müşkül hâle düştüğün an, el uzatacak yardımsever dostlarının olmasını, dilerim.

Aslında zamanında aşmak zorunda oldugum çok şey oldu...Herzaman insanlara ihtiyaç duyuyoruz , duyacagız da ama etrafımızda milyonlarca insan olsa bile olay kendimizde bitiyor...herşeyi atlattık çok şükür bundan sonra önümüze cıkan herşeyle savaşacak gücüm kuvvetim var...yanımdaki insanlarla bu daha kolay olacak inanıyorum) aynı dilekler senin içinde geçerli..ilerde de umarım hakettigin güzelliklerle karşılaşırsın...çok güzel şeyleri hakediyosun :106:

ablam :Ü
tatlım:Ü
saygı duyduğum:Ü
ve sevdiğim biri olarakkkk:Ü:Ü:Ü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri