Forumda sevmeyenin olmadığını düşünüyorum.
İyi niyetli, sevecen, konuşacağı yeri bilen biri olarak biliyorum.
Sempatik,sıcakkanlı,ağırbaşlı ve hanımefendi kısacası iyi biri olarak bilirim
Konun hayırlı olsun :M
İyisindir herhalde.
Sürekli benı tehdıt etmene bir çare bulmam lazım.Konulara yorum ısteyen biri olarak goruyorum senı.
Uzun sure aramızda kalacak bir Adminsin.
Admin olmussun hayırlı olsun bu arada.
Ben yıne ugrarım belgesel izliyorum şimdi. Hadi by
estf teşekkür ederim kardeşim)Saygı duyduğum birisin..Sıcakkanlı ağırbaşlı iyi yürekli
Beni sempatik şirin gibi kelimelerle tanımlayan nadir insanlardan
Forumun ablası olarak görüyorum, sakin ve uzlaşmacı bir yapınız var dilerim hiç bozulmasın. Allah kardeşinize kavuştursun
Pek sohbetimiz yok pekte tanımıyorum yorum yapmak için erken davranmış olabilirm
Ama gördüğüm kadarıyla tek bayan Admin + sıcak kanlı , hoş sohbetli iyi bir bayana benziyorsun
Daha çok yeniyim bu forumda ama dışardan takip ettiğim kadarıyla forumun ablasısın =)Olgun ve mantıklı birisin bazı zamanlarda ise cocuksu,forumca saygı duyulan sevecen birisin.Bak daha tanımadan izlenimlerime dayanarak bunları söyledim tanısam oooo
Rica ederim dediğim gibi takip ettiğim kadarını söyledim elbette seni daha iyi tanıdıkca yorumumu tekrardan yaparım.İnsan kendini her ne şekilde olursa olsun belli eder ve senin hakkında kötü bi yorum yapcagımı sanmıyorum..=)
ablam :Ü
tatlım:Ü
saygı duyduğum:Ü
ve sevdiğim biri olarakkkk:Ü:Ü:Ü
Sizi çözemedim ))
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.