"Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

---> "Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

annem işte :) daha ne diyim,tatlı bitane.. annecim seni seviyorum :pp

'hayaL ;

-Sakin
-Dini değerlerini iyi bilen
-Yeri geldiğinde mesafeli
-Yeri geldiğinde canayakın
-Çok takdir ettiğim
-Herkes tarafından tanınması gereken
-Tatlı

ve gerçekten de süper bir mod prensessin,seni öyle bilirim :R

Oo Melek ablamız..Herkes tarafından seviliyorsun.İlk geldigin gün dikkatimi cektin.Samimi,temiz kalplisin..Dısa dönük,neseli görüntünün altında duygusal,kırılgan bir yapın oldugunu düsünüyorum..Samimiyetin,dogallıgın,temiz yüregin daim olsun ins. (.

'hayaL ;

-Sakin
-Dini değerlerini iyi bilen
-Yeri geldiğinde mesafeli
-Yeri geldiğinde canayakın
-Çok takdir ettiğim
-Herkes tarafından tanınması gereken
-Tatlı

ve gerçekten de süper bir mod prensessin,seni öyle bilirim :R

estf kardeşim abartmışsın:) güzel yüreğinin gördükleri onlar...
saydıgın özellikler senin özelliklerinin yasımasıdır sadece..

Oo Melek ablamız..Herkes tarafından seviliyorsun.İlk geldigin gün dikkatimi cektin.Samimi,temiz kalplisin..Dısa dönük,neseli görüntünün altında duygusal,kırılgan bir yapın oldugunu düsünüyorum..Samimiyetin,dogallıgın,temiz yüregin daim olsun ins. (.

çok tşk ederim canım seninde hanımefendiligine hayranım güzel dileklerin için sagol allah razı olsun

Ablamsın Cansın . Sevdiğim kişiLerin başında gelenLerdensin Ayrıca Çok seviLiyorsun AbLacım.. Herşey gönLünce oLsun HayırLı cumaLar diLerim..

Ablamsın Cansın . Sevdiğim kişiLerin başında gelenLerdensin Ayrıca Çok seviLiyorsun AbLacım.. Herşey gönLünce oLsun HayırLı cumaLar diLerim..

tşkk ederim canım senin kadar sevilmiyorumdur güzel dileklerin için allah razı olsun tşk ederim

Ablam ♥ Saygılı, seviyeli, sıcakkanlı, temiz kalpli, güler yüzlü, güzel sözlü, herkes tarafından ve tarafımca da çok çok sevilen 'melek' ablamsınn...
İyiki bu forumdasın... İyiki bizlerlersin.. :)

MeLek gibi bi abLamız diyorum fazLa söze gerek yok :)

Ablam ♥ Saygılı, seviyeli, sıcakkanlı, temiz kalpli, güler yüzlü, güzel sözlü, herkes tarafından ve tarafımca da çok çok sevilen 'melek' ablamsınn...
İyiki bu forumdasın... İyiki bizlerlersin.. :)

estf ablası abartmışsın:) tşk ederim yazdıgın güzel şeylerin hepsi sende de var fazlasıyla iyiki tanımışım sizi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri