"Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

---> "Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

seviyeli ağırbaşlı hanım hanımcık sempatik yardımsever ve en iyi adminlerdensin (:)

Çok ay geçmiş üstünden bir şeyler ögrendik tabii
Forumun olgun ablalarından, pozitif, narin, şeker, dininde imanındasın :pp

evet bende farkettimde çözemedim dedikten sonra birşeyler değişti mi diye merak ettim)

Teşekkür ederim iyi şeyler olmuş demekki :106:

En başta çok olgun biridir hayal, öyle biliyorum :) Ablam olsa bu kadar sevmem, diyecek derece de sevdim daha henüz muhabbetim forum dışında olmamasına rağmen. Hanımefendiliği ve ağırbaşlılığıyla dışarıdan mükemmel gözüküyor. Mesafesini, insanlarla arasında olan ince çizgiyi çok güzel dengede tutuyor. Düşünceleri harika, bir küçüğü olarak ondan birçok şey öğrenebiliriz. Sempatik tavırlı, sevilesi derece de cana yakın olan forum ablası, benimde bir ablam artık. Kalbinin temizliğinden eminim. İnsan konuşmasıyla ele verir ya kendini, ağzından parmaklarına parmaklarından klavyeye yardımıyla buraya dökülen kelimeleri her anlamıyla temizliğini simgeliyor :) Seviyorum ben enerjisini ve kendisini. Şimdilik bu kadarr :) Daha sonra yine gelirim ki :R

Nasıl bilicez anam... Yaşlı, unutkan, asabi, bide son günlerde çok duygusal. Yaşlılıktandır yaşlılıktan.
:icon_kusmus:​

En başta çok olgun biridir hayal, öyle biliyorum :) Ablam olsa bu kadar sevmem, diyecek derece de sevdim daha henüz muhabbetim forum dışında olmamasına rağmen. Hanımefendiliği ve ağırbaşlılığıyla dışarıdan mükemmel gözüküyor. Mesafesini, insanlarla arasında olan ince çizgiyi çok güzel dengede tutuyor. Düşünceleri harika, bir küçüğü olarak ondan birçok şey öğrenebiliriz. Sempatik tavırlı, sevilesi derece de cana yakın olan forum ablası, benimde bir ablam artık. Kalbinin temizliğinden eminim. İnsan konuşmasıyla ele verir ya kendini, ağzından parmaklarına parmaklarından klavyeye yardımıyla buraya dökülen kelimeleri her anlamıyla temizliğini simgeliyor :) Seviyorum ben enerjisini ve kendisini. Şimdilik bu kadarr :) Daha sonra yine gelirim ki :R
Teşekkür ederim canım, kendin kadar güzel sözler yazmışsın tabi abartmışsın ama daha dün bu sözü bir arkadaşıma söylemiştim sanada söyleyeyim, yüregi güzel olan herkesi güzel görür...senin güzel yüregin beni sana iyi , güzel göstermiş, burada çok kardeşim var, dereceleri farklı mutlaka ama hepsini ayrı ayrı seviyorum, sende bunlardan birisin hanımefendiliginle yerin çok başka bizde...yine beklerim ki) ne zaman istersen :eda::eda:
Nasıl bilicez anam... Yaşlı, unutkan, asabi, bide son günlerde çok duygusal. Yaşlılıktandır yaşlılıktan.
:icon_kusmus:​
Evet ama seviyosun yinede bu ihtiyarı hıhh

İçinin güzelliği kelimelerine yansıyor okumayı sevdiğin belli bize sunduklarından... çoğu paylaşımından ders alıyorum sıcacık bir sohbetin var ismin gibi melek sin sen laf olsun diye yazmıyorum seni gerçekten çok beğeniyorum ;)

Sevgilerimle.

Sevmemm miii :love01:​
Kalp kalbe karşıdır çok seviliyorsun...valla ):eda:
İçinin güzelliği kelimelerine yansıyor okumayı sevdiğin belli bize sunduklarından... çoğu paylaşımından ders alıyorum sıcacık bir sohbetin var ismin gibi melek sin sen laf olsun diye yazmıyorum seni gerçekten çok beğeniyorum ;)

Sevgilerimle.

Estf...Teşekkür ederim canım sende çok deger verdigim kişilerden birisin, çok kişiden sonra katıldın aramıza ama kısacık zamanda çok sevdim ben seni...az bi faydam oluyorsa ne mutlu bana...Hakettigin güzellikleri yaşarsın inşallah...:Hjte7:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri