"Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

---> "Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

hımm

Melek Ablam , Saygılı , Seviyeli , Sıcak kanlı , Hoş Sohbetli , Hanım Efendi Bir Bayan :)

3 Çocuk annesi ama 18'liklere taş çıkarır derecede Güzel .. Hem Yüreği Güzel Hem Yüzü Güzel , Yüreğinin Güzelliği dışına yansıyanlardan o ..

Adil , haklıyı haksızı ayırt eder ayıklar , orta yolu bulur ve gerginlikleri anında halleder .. Beni çoğu zaman dizginlemiştir :R

Fikirlerimizin uyuştuğu biridir kendileri. Duygular karşılıklıdır derler ben seviyorum değer veriyorum kendisine onunda bana aynı duyguları beslediğini hissediyorum :R

Farklı bir bağımız var onunla ya :R

Sevimli , Sempatik Bayan ..

Kanım Sana Çok Kaynıyor Sana Anne Diyebilir miyim ??

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

---> "Beni Nasıl Bilirsiniz " *'hayaL*

hımm

Melek Ablam , Saygılı , Seviyeli , Sıcak kanlı , Hoş Sohbetli , Hanım Efendi Bir Bayan :)

3 Çocuk annesi ama 18'liklere taş çıkarır derecede Güzel .. Hem Yüreği Güzel Hem Yüzü Güzel , Yüreğinin Güzelliği dışına yansıyanlardan o ..

Adil , haklıyı haksızı ayırt eder ayıklar , orta yolu bulur ve gerginlikleri anında halleder .. Beni çoğu zaman dizginlemiştir :R

Fikirlerimizin uyuştuğu biridir kendileri. Duygular karşılıklıdır derler ben seviyorum değer veriyorum kendisine onunda bana aynı duyguları beslediğini hissediyorum :R

Farklı bir bağımız var onunla ya :R

Sevimli , Sempatik Bayan ..

Kanım Sana Çok Kaynıyor Sana Anne Diyebilir miyim ??

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

O senin güzelligin canım ) Bana herşey diyebilirsin sonsuz limitin var senin )

:eda::eda: canımsın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri