"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

Günü gelir ölürüm, sorun değil.
Gün olur mutlu da olurum, bir gün üzgün, ertesi gün mutsuz.
Her gün,
Bugün olmayacağına göre,
Bugün,
...
Hep içelim,
Ve hep diyelim,
En kötü günümüz böyle olsun..

Hergün,
Birinin doğum,
Diğerinin ölüm,
Birinin evlilik,
Diğerinin ayrılık günüyse,
Dinle.

Anneler gününde, babasını öldürür biri,
Sevgililer gününde,
Annesini öldürür ve adı söylenir, çok mutsuzdum...

Gidiyorsun,
Hadi kutlayalım o zaman,
Bugün,
Bir yalnızlığın doğum günü..
Söndür ışıkları..

Sarhoş olur, kalkamayız,
Bir gün gelir, gelir biri, hadi gidelim der, gideriz, kimbilir...

Bir kağıdı kalemle tanıştırırız sonra bir gece,
Günlük diye adını yazar bırakırız.
Bugünlükbukadarişte.
Bugün,
Olmadı hadi gidelim diyen biri,
Yenile bebeğim kadehimi ve kaderimi, hadi yenile, lim..

Gökhan İNESİ

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

Geçtiğimiz yollarda kaybettiklerimizin bize en büyük kötülüğü,
kendilerini tekrar tekrar hatırlatmalarıdır.
Bir kere kaybetmekle kurtulamadığımız şeylerdir.
Yoklukları hayatımızdaki varlıkları haline gelir. Hep, ama hep hatırlarız.

Ne biçim kaybetmektir bu?

Murathan Mungan Yüksek Topuklar

Aşk sessiz sevgi dilsizdir.... Hadi topla yüzünü prenses,üzülme katla hüznünü kaldır çekmeceye biyerlere....sakla.....daha ömrünü tüketecek nice yaraların olacak.kabukları düşecek yeniden kanayacak.gitmek istiyor bırak gitsin,gitmek istiyorsan ardına bakmadan çek git..yeni yanlışa izin verme ...Birdaha gelmesin.... ister Yen İster Yenil....! daha Gençsn Öğreneceksin....

-Cezmi Ersöz -

“Şimdi tek istediğim nefes alabilmek, ötesinde yok gözüm.
Kaçmak da mümkün buradan elbette ama benim istediğim kaçmak değil ki.
Ne varmayı arzuladığım bir öte diyar,
ne de bir yerlerde bıraktığım kayıp bir cennetim var.
Sadece çıkmak istiyorum.
Çıkmak da değil, çıkabilmek. Ben o ihtimali seviyorum.
Seçeneğim olmasını, kapının aralık kalmasını…
Durmuşum bir eşikte, ne bir adım geri, ne bir adım ileri, uzatmışım kafamı aralıktan dışarı, sırtımı dönmüşüm o cehennem sıcağına, mutlu mesut, çocuk çocuk soluklanıyorum serinlikten, ötesi gerisi ne gam.”

Bildiğim kendimi bildim bileli aşık olduğum, bildiğim ancak aşıkken var olduğum... İşte bu yüzden, benim için aşık olmak; çoktandır hasretine katlandığım yokluğum. 'Eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld. Benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum...

[Murathan Mungan]

Masallar tadındayım… Zehirli elma hevesindeyim! Bul beni! Lakin ne soru istiyor canım ne cevap. Ne bir beklentim var ne de bir söz verebilirim. Bulursan, sadece bulduğuna sevineceğim! Ve eğer geleceksen, seni burada bekleyeceğim. Ama ben sana, gün dünü unutmadıkça ve beyaz sayfalar gibi olmadıkça ruhum, gelmeyeceğim… Özür dilerim bu kadar yorgun olduğum için!

[Yasemin Pulat]

Psikolojim yırtılmışsa , yarım bırakılmışsam ve görünmeyen adamlar tarafından görünür kılındıysam içimdeki garip tümörü evlat edinmeme kim engel olabilir?
Bir şifreyim ben de , beni çözmeye kalkışıcaklarla nasıl yakınlaşabileceğimi hesaplıyorum.
Arkeolojimle ilgilenen bir neslin sırdaşıyım. " Aşklarım buz tuttu.Bünyemi... yıkamıyorum. Pis tütüyor.
- ' Evet , buyrun.Bir zamanlar bendim!' diyerek açıyorum telefonlarımı.

[Küçük İskender]

Yakınlaştıkça kaybolan bir kente dönüşürdün
Keşfedilmezim olurdun içinde yolculuk etsem de...
Günahkar mevsimimdin.
Hiç umut yoktu sende o yüzden vazgeçilmezdin, vazgeçilmezimdin...

Cezmi Ersöz

Madem ki benli hayat sana kafes kadar dar, uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. Hadi git, benden sana dilediğince izin. Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin.
[Cemal Süreya]

beni de vurdu biri,
annemin terk ettiği yerden ..
ne çok sakLadım o vurgun yerini ;
kimseLere açmadım kendimi,
açmadım , o sen oLan odamın kiLidini .. "

" ..adını kimseLere söyLemeden öLmek isterdim ..
Ah sevgiLim ! Sen beni bir de ayrıLığında görseydin .. "

" çaLıntı bir hayat bizimkisi ;
sen ömründen çaLıyorsun , henüz yaşayamadıkLarından ..
ben yaşadıkLarımdan .. "

Cezmi Ersöz / Yine SeninLe GeLdi Hayat

Arkamızı dönmekLe bitiverecek , sıradan bir iLişki değiL bizimkisi . ÖyLesine derin izLer bırakmış ki , siLmek için beraberinde yürekLerimizi de söküp atmamız gerekiyor .. "

C.Tan .. Yüreğim Seni Çok Sevdi

Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır.
Akıl temkinlidir.
Korka korka atar adımlarını.
Aman sakın kendini diye tembihler.
Halbuki aşk öyle mi?

Onun tek dediği:
Bırak kendini, koy gitsin; akıl kolay kolay yıkılmaz.

Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer.
Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur.
Ne varsa harap bir kalpte var!
Elif Şafak|Aşk

Kapalı bir sandığın içinde günışığına çıkmayı bekleyen, kıymeti bilinmemiş bir define değilim ben...
Hakkımda soracağın her sorunun cevabı üç aşağı beş yukarı sende saklı zaten...
Beni keşfetmeye çalışmanı da, keşfettiğini sanmanı da istemem...
Tanımak zorunda değiliz birbirimizi, daha bir arpa boyu tanıyamamışken kendimizi...

(Bit Palas/E.Şafak)

Bir insanı sevmek gamhanesinde bir türlü huzura erememiş hikayeleri tomar tomar çıkartıp birer birer temize çekmek demektir...
Aşk ise o hikayelerin peşisıra dalıp sevdiğinin hayalhanesine, onun tasvir ettiğinden daha ötesi ve tezyin ettiğinden daha çirkiniyle karşılaştığın halde çıkmak istememektir oradan...

(Bit Palas/E.Şafak)

Kurtulduğumuzu sandığımız bir şeyin bize nasıl raptolduğunu gördüğümüz an yaşadığımız düş kırıklığı ile geri alabileceğimizi sandığımız bir şeyin ellerimizden nasıl kayıp gittiğini gördüğümüz an yaşadığımız düş kırıklığı akran sayılır zira…

(Bit Palas/E.Şafak)

Eğer hayatınızın herhangi bir an’ına gidip orada sonsuza dek kalacaksınız deseler yalnızca iki şeyden birini seçmek isterdim…
Biri, o çocukluğumun bahçesindeki ağacın dalına asılı salıncakta sallanırken…
Öteki, bütün hayatım boyunca en çok sevdiğim adamla öpüştüğüm ilk gün…
Herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu.Ama aslında bu kadar basitti işte:
Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın…

(Başucumda Müzik / K.Başar)

Kaçıyorum bu şehirden nedenini hiç sorma..
Bakışlarım benim değil artık, sesim değişti..
Bu kez başka gittim kendimden,,
Söylemmeseler bilmeyecektim..
Ağlayınca uzun ağlarım, Kimseler olmaz.....
...Susmanın Konuşmaktan zor olduğu anlardır bu.
Anlar mısın ?
yaşam ne tuhaf bilmecedir
sen anlıyorsun, biliyorsun..
Herşeyi biliyorsun. Anlıyorsun..
Yanılmıyorum…
Anlayamayan bendim ,.

"Kahraman TAZEOĞLU"

Sen, sevmek ile gitmek arasındaki bağlaç gibiydin!
Ben çoktan di’li geçmiş zamanında asılı kalmıştım gözlerinin!
Yazacak bir cümlem yoktu gidişine..
Sen Türk dil kurumuna göre bana yasaklanan tek kelimeydin!

Elçin Gelir

Başkası gelip canımı yakana kadar hep sana mı üzüleceğim ben?
Ceyhun Yılmaz

Neden hayatında biri yok diye soranLara,: Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika, onbeş dakika, yirmi dakika beklersiniz geLmez. Bu arada başka aLternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Nede oLsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz. Sormayın artık bana.! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola!.. Durakta yaşLanmak oLsada işin ucunda...

Can Yücel

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri