Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Dudaklarında gözüm yoktu oysa.. Kalbini istemiştim bir tek.Tek hayalimdi; iki kaşın ortasına öpücük kondurup "Helalimsin" demek.

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

"Sevdiğin kαdαr sevilirsin" Diyen Adαm O Gün Ne İçmişse Ondαn İstiyorum...

Öyle güzel güldü ki, o gün bugündür gülemiyorum yanında çirkin kalırım diye..

Yıllardır uğraşıyorum şu hatır meselesini çözmek için...
Tamam kahve içemedim seninle lakin,
gözlerinden içtiğim kahvenin hatırına söyle sevgili?
Benim gönül tasım varken, neden acı bibere banıyorsun

Bir kâğıda sığar mı bir yürek?
Ya da bir yürek kadar büyük olabilir mi bir kâğıt?

Kahraman Tazeoğlu

Deryayı,denizi görmemiş gözler
...gölleri deniz zanneder...Okyanusu hayal bile edemez
Ey gönül her yürek kıpırtını AŞK zannediyorsun
Gelecek,zannediyorsun
Seviyor,zannediyorsun
...Biliyor,zannediyorsun
Zannetmeyi aşk,zannediyorsun
Deryalar,denizler Saklanmıyor,
Sen yok Zannediyorsun

(Lorentz Mayda

Yüreğinin dibindeki pislikleri yok etmediğin sürece oraya temiz olan hiçbir şeyi bekleme. [Uğurtan Kılıç]

‎'Seni uzaktan seviyorum...' diye düşündü erkek içinden.
'Yaklaşmadan, anlatmadan, anlaşılmadan....
Ben seni beklentisiz seviyorum.
Hiçbir şey ummadan, talepte bulunmadan, hayal bile kurmadan.

Kendi içimde taşıdığım sessiz sedasız bir sır bu.
Ben belki de senden çok bu sırrı seviyorum.'
____
'Seni uzaktan seviyorum....' diye geçirdi kadın içinden

ve başını çevirdi.
Bakmadı bile ondan yana. Bakması gerekmedi.
____
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen.
Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır.
Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun,
Varlığıyla huzur bulduğun bir denizin
Yakınında yürümek gibidir böyle sevmek...
Uzaktan sevmek en güzelidir bazen."

Elif Şafak..

Annemden göbek bağım kesildiği gün anlamalıydım, hayatta kimseye bağlı kalınmayacağını. ''

Bir şey yap. Güzel olsun..
Çok mu zor ?
O vakit güzel bir şey söyle.
Dilin mi dönmüyor ?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.
...Beceremez misin ?
O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.
Çünkü: "Her insan ölecek yaşta".
Şems-i Tebrizi

"Hiç bir αşk bittiği gün bitmez aslındα.Giden için çok olmuştur biteli; ama kalan için belli değildir ne zαmαn biteceği!"

Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten .

Senin adının geçtiği yerdir benim " es " durağım, bana bakışlarından değil Yâr ... Benim Aşk'a meyilimdendir susuşlarım ...

Aslında sevmiyordun beni,tanımıyor bilmiyordun..
Ben hep senin yüreğinin önünden geçiyordum
Sana gizlenmiştim adeta
En güzel bakışlarını ilk ben görüyordum
Sen kadar yakındım sana
En tatlı bakışların,beni delip geçerken/başkasına
Ecelim oluyordu,yüreğinde ölüyordum

(Lorentz MAYDA)

"Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur."
[Murathan Mungan]

Hayat bizi dört işlemle sınar:
Gerçeklerle çarpar,
Ayrılıklarla böler,
İnsanlıktan çıkarır ve sonunda 'topla kendini' der..

Tolstoy...

“ Sonuçta beni uçurumdan atsan düşene kadar aklımdaki tek şey sırtıma değen ellerin olurdu. ”

‎- Marifet nedir bilirmisin...?
Taşlara bakan gözlerin çicekleri görmesidir...!
Hz.Mevlana

"İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar; ama en büyük ilim, nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir."

Bil ki, önemli değildir kaç kez yenildiğin.. Unutma asıl önemli olan, kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri