Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Platonik sevmek zordur. Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz ama onlar başkasına aittir, kalbi de dahil. ..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

‎'Boşver !Ne bir Resmin Kalsın bende Nede İsmin !
Uyuduğumda Kapanan Gözlerim Sabah'a açıLmasın..
Doğmasın Güneşlerim GündüzLerim Kararsın..
Herşey yaşandığı kadar An'ılsın !
Son Sözüm İse Sevdiğim;
......
'' Hani bir Hayaldi ya bu ! Bırak Öyle KaLsın

Hep Cıkmaz Bir SoKaKtı Sevmelerim
Hiç Basi Dik Çikamadım Askın Karşısına Boynum Büküktü
Sonbahar Mevsımi Gıbı Bende Cok Yaprak Döküldü
Kùcük Yùreğimde Kocaman Sevdalar Büyüttùm....

AyяıĿık kαpımızı çαĿıyor sεvgiĿim . ! `
Sus !
Ses Etmε !
Söndür ışıkĿαrı !
Evdε yokmuşuz gibi yαpαĿım olmazmi ..

Geçtim karşısına, " Anlat " dedi..
" Sevdim " dedim..
O içti.
" Terk etti, bırakıp gitti " dedim..
Yine içti.
............Teninin kokusunu özLedim " dedim..
İçmeye devam etti.
" Takmamaya calısıyorum, ama Onsuz olmuyor " dedim..
O yine içti.
Sonra, " Abi Sen hiç sevmedin mi ? " dedim,
Bir kadehte bana koydu ve
" HOŞGELDİN EVLAT ! " dedi

Sevmenin en kötu yani ne biliyormusun?
Ayrldıktan sonra 'onu haLa seviyor musun' sorusuna
DiLinin hayır' kaLbinin evet demesidir ♥

Seni Sevdiqimi İhbar EtmişLer AyrıLıqa...
Geçen Gün YokLuqun GeLip TesLim aLdı beni...
Birçok Şahidim Vardı Ama ;
GözLerim TanıkLık Yaptı aLeyhime...
Buqün hüküm Giydim yaLnızLıqa...
...AcıLarın hücreSine KapattıLar beni.....
...Ve birtek ''
SensizLik '' GeLiyor

Öyle yürekten gözlerime bakma ey yâr! Gözlerimin sende kalma ihtimali var...Gözlerim eğer sende kalırsa yâr, yüreğimin seni sevme ihtimali var... Yaklaşma bu kadar yürek tenime! Tenimin yanıp kül olma ihtimali var... Alıştırma varlığına bu kadar. Yokluğunun yokluğum olma ihtimali VAR...!

Kanımda Aşırı Dozda Alınmış Göz Yaşı Bulundu ...
Tedavisinin Henüz Mümkün Olmadığı Bu Bağımlılık Yüzünden
Belki Ölebilirim ,
Ağlamasan Olmaz mı Dedi Doktor '
O Yokken Yaşamasam Olmaz Mı Dedim ' ./

Onu unutmak icin "Yeni Biri" diye akıL veren yav$ak !
Ya sen sevmedin adam qibi hic..
Yada hayatın bi qeceLik oteLden ibaretti !!
Unutma $unu ; marifet deqiLdir insanın soL yanı yanarken
Saq eLiyLe ba$ka eL tutmasıı !! ♥

- вu кadaя мı
кöяdüη..? γapтıкLaяıмı qöяємєγєćєк кadaя..
вu кadaя мı Sağıяdıη..?
SєSSiz haγкıяışLaяıмı, İтiяaFLaяıмı duγaмaγaćaк кadaя..
вu кadaя мıSaFтıη..?
............Üς вєş σятaм iηSaηıηıη SєωqiSiηi qєяςєк Saηaćaк кadaя..
ωє вu
кadaя мı Sєωqiγє aςтıη..? ağzıηa Saкız σLмuş iηSaηLaяıη Sєηi
Sєωiγσяuм'uηa iηaηaćaк кadaя..!

Diyorsun ki; "ben sana gönlümü verdim." İyi de gönül dediğin nedir ki ey sevgili? Ben sana hiç gönlümü verir miyim? Çünkü gönül dediğin toprağa girince toz olur, toprak olur. Ben sana ruhumu veririm. Çünkü ruhum sende sonsuzluk olur!

Seni hαyαtıмdαn sildiм diyorduм
αnlαdım ki hαyαtımdα ki herşeyi silmişiм
αмα sen h...αriç...
bugűn yine sesini duymαk istedi cαnıм...
iki sαniye.. nuмαrαlαrα iki kere bαsαrαk
....űçűncűsűnde αncαk doğru numαrαyı çevirebildi pαrmαklαrım..
içimdeki ızdırαbı hissettin mi ?
seni sildim sαnıyordum hαyαtımdαn...
sevgin hαlα içerimde kor yαrαyмış..
bırαkırıм sαndığıм sigαrαмın ucundαn düşen
iki üfleмelik külмüş..
şiмdi αnlıyoruм seni sildiм hαyαtıмdαn diyorduм
αnlαdıм ki hαyαtımdαki her şeyi silmişim..
bir SEN Hαriç *

Bu yarı deli... Bu hayattan kopuk ruhum... kapat gözlerini ve bana bak.... ben diye ne varsa gördüğün, işte o senin yokluğun...

Ayrılıktan sonra, kalbini bir müddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gösterir.

Bir erkek seni mahvetmeye yemin ettiyse: merak etme; gece vur kafayı uyu!! Ama bir kadın yemin ettiyse sakın gözünü kırpma.!

Neden hayatında biri yok diye soranlara;
Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika, onbeş dakika, yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatifler de geçer ama binmezsiniz. Ne de oLsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz.
Sormayın artık bana.!
Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola!..
Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda...

Düştüğünde Yanında Olan Değil, Kalkman İçin El Uzatan Dosttur. Unutma, Kötü Günde Katkısı Olmayanın İyi Günde Hissesi Yoktur...

Herkes geçer diyor . Geçer mi Olric ? Herkes ne bilir acımı . Herkes ne bilsin acımızı . Yaşar gibi yapmaktan Özlemez gibi yapmaktan iyiymiş gibi yapmaktan...Nefes alıp onu içimde tutmaktan O nefeste boğulmaktan Sıkıldım. Ki nefessizlikten değil, nefesten boğulmaktır marifetimiz Olric...
- Evet efendimiz
- Bana katıldığını bilmek güzel . Arada ses vermen güzel .
Içimin sesi de olmasa ölürüm yalnızlıktan...
Oğuz Atay

"Kimi Ne Kadar Düşünürsen Düşün; Düşüncelerin En Derini Başını Yastığa Koyduğun An Başlar"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri