Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Yalnızlığı çekilmez kılan birçok sebep vardır; ama unutma ki yalnızlık, bize gerçek dostlarımızın kim olduğunu hatırlatır..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

"Susmak kabullenmek değil, cevaptır. Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır".

Hevesleri için kimse kimsenin gururu, duyguları ile oynamasın.. Bu toprağın üstü varsa birde altı var unutulmasın .

Eskiden sözler değil gözler anlatırmış duyguları...Şimdi gözler kör olmuş..Sözler herşeyi söyler olmuş..!!

Altından kupa da olsa kuru çeşmeden dolmaz.Kişi ne kadar mert olursa olsun, düşerse dostu olmaz...

Dışarıdan nasıl göründüğümün önemi yok! İçeriden görebilenler yetiyor bana... Beni dışarıdan yargılayanlara söyleyecek sözüm yok

"Kadınları mutlu etmenin 20 yolu'' diye bir sürü gereksiz haber çıkıyor. Tek maddede açıklıyorum: Dürüst olun, yeter .

Sen istersen eğer, geçmiş unutulabilir; ama yaptığın her seçimde bir daha düşün:Çünkü gelecek, geçmiş kadar insaflı olmayabilir.

"Artık gelecek planlarımı hayattan gizli yapıyorum. Sanki hayat, işini gücünü bırakıp planlarımı bozmak için herşeyi yapıyor".

"Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanırsın, yada başkalarının akılsızlığından."

O'nun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da;
Hatta her hangi bir tanesi de.
Unutma tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil..
ama şayet o, seni olup olmadık yerlerde güldürebiliyorsa,
...Seni iki kez düşündürebiliyorsa,
......Onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin her şeyi ver.

Seni günün her anında düşünmüyor olabilir;
ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir: "kalbini".
Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma,
Ve verebileceğinden fazlasını bekleme..

Seni mutlu ettiğinde gülümse,
Kızdırdığında fark etmesini sağla ve birlikte değilken özlendiğini bil.
Bob Marley

‎"Güzel bir gülü,güzel bir geceyi,güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir.''
Şems-i Tebrizi

Hatırlamak için kullanacağımız bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük

Benim en sevdiğim söz: ” Sen’den duyduğum, ben’dir. ”

Şimdi bana doğru doğrultsan aşkını korkarım. Şeytan doldurur! Sen sevdana baş aktör değil provasız aşklarına figüran arıyorsun..

Aslında onu değil onun bizde yarattığı güven duygusunu severiz. Ve asıl içimizi acıtan onun gidişi değil, o güveninin yitişidir.

İnsanı en çok acıtan şey; birine hayatını hediye etmişken, o kişinin gidip kendini başkasına hediye etmesidir.

Deneyen başaramayabilir;lakin denemeyen zaten kaybetmiştir...

Papatya fallarının her zaman tek bir sonucu vardır; elinize bakarsanız ve size kalan tek şeyin bir sap olduğunu görürsünüz.

Bazen su olmak lazım sessiz sakin ...!!! Bazen sel oLmak lazım öfkeli ve hırçın...!!! Bazen mum alevi olmak lazım sabırla tükenmeyi bekleyen bazense volkan olmak lazım önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri