Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

arkana bakmadan gidişin
eserini görmekten utandıgındandır..
gözlerime bakmaman seni sırtından vurdum demekten çekindigindendir..
yaptıgın şerfsizligi kendinn bile kabullenmeyişindendir..

acısanda belli etmemek isteyişindendir..
bıraktıgın enkazı görüp insanlıgından utanmak istemeyişindendir.
güneş gbi dogdugun kalbi,karanlıga mahkum ettigindendir..

sen o yada bu degildin sevgili
sen içimi yakıp kavuran kalp agrılarımdın..
sen benim umutlarım yarınlarımdın..

bir tek kendini almadın benden
seninle gitti güzel olan her şey
hep derdinya son nefeste bile yanındayım diye
zifiri karanlıktayım nerdesin sevgili..

gittinde bittimi sandın
sen bitirdin sevgili sendeki beni
kimbilir belkide hiç olmadım ben sende..
ya bendeki sen ??
onu nasıl bitireceksin onu nasıl tüketeceksin
baktıgım her yerden kendini çekmeyi dinledigim her şarkıda seni düşünmemmeyi
yastıga sarıldıgımda gördügüm seni
bunları benden nasıl alacaksın?

sen en büyük sevdamdın
sevdamla vurdun beni
ne yaşattın nede öldürmeyi becerebildin,
sen gitmedin sevgili
sadece gittigini sandın...!

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Tek bir kelime etmeden vur boynumu..
Hayatında biriktirdiğin öfkelerin hesabını..
Fütursuzca benden kes sevgili!..
Mahşere kalmasın hesabın..
Hançeri al, gözlerime sun..
Giderken son hediyen olsun kanlı hançerin..
Vur vurabildiğin kadar Sevgili!..

Yağmurdan kaçmak isteyip şemsiye bulamadığında, sığınma kalbime.. Benim yüreğime kar yağıyor artık, 'Üşürsün'...

Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada, Adam olmak her erkeğe nasip olmuyor

"Ne kadar seviyorsun desen ? O kadar işte ! Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin".

'Bir insana onu sevdiğini hissettirirsen, onun gözünde senin dışındaki
her şey değer kazanır.''

Yemin Olsun ki; Başıma ne GeLiyosa ; YanLış Kişiye Çok , Doğru Kişiye Az Güvenmekten GeLiyor..

Gelme sevgili...Boşuna gelme, istediğin zaman rastgele bir sayfayı açıp okuyacağın kitap değilim ben..!
Ara sıra uğrayacağın bir liman, canın çekince içeceğin bir kadeh şarap değilim..!
Üstünü değiştirmek için gelme, ben günah çıkarma kabini değilim..!
Git,kendini başka yerde temize çek...!!....

Öyle bir yerdeyimki, ne gitmesi mümkün nede kalmasi. Vazgecmekle Direnmek arasinda; Akla Karanin tam ortasindayim.. Kaybetmenin arefesinde. Zor bir hayatin esigindeyim.. Kalsam canim yanacak, Gitsem' Hayatim...

Kalp İmanının, Kaçıncı Şartı Ayırdı Bizi.
Ben 5 Vakit 'SEN' Kılarken
Sen Bu Aşka Abdestsiz mi Başladın
Sevgili..!

Hep kırıldığımı görüyorum bu aralar,
Oysa parçalarımı toplamayı o kadar çok isterdim ki.
En azından kirli eller alet olmazdı acıma....

'Hayır... Küsmüyorum hayata!
Sandığınız gibi değil...
Biraz canım sıkkın hepsi bu...
Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu...
Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl...
Hep güzel şeyler düşünüyorum...
Aydınlık yakın...Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!"
Bende var olan şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...''....

Ucuz insanlara pahalı gelmen senin değil onların suçu. Unutma ki, İnsan anlayana çok, anlamayana eksik görünür. hepsi bu !.

Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.

Hayat böyledir ışte... Herşey değişim herşey dönüşüm içindedir... Arkadaşlıklar aşka, aşklar nefrete ve en kötüsüde dostluklar gün gelir düşmanlığa dönüşür. Ve biz çaresizliğimizle baş başa kalırız...

Herkesi insan sanıyorsan sende ciddi bir rahatsızlık var demektir, kemiğin varsa atacak seni sevmeyen köpek bile kuyruk sallar..

Gitmenide istemedim kalmanıda, gitmende tüketti yüreğimi kalmanda..hiç ortası olmadı varlıgında yoklugun , yoklugunda varlıgın aglattı. sevdin mi sevmedin mi, birleştikmi ayrıldık mı ben hiç bilmedim , hep iki ayrı yoldaydık biz baharda varsan gözde yoktun dilde varsan sözde yoktun biliyormusun ne başı oldun sevginin nede SONU..

Eğer gönül başkasına giderse BIRAK GİTSİN....Kendi kaybetsin,birgün geri dönerse sakın affetme YAŞARKEN ÖLMEYİ ODA ÖĞRENsin....!!

Geri dönme sakin! Zahmet etme yani...
Elini bana bulama şimdi... Sen koy o bıçağı yere ben sırt üstü düşerim...!

Aramızda tek harfin lafımı olur sevgilim, ha 'g'ittin ha 'i'ttin..!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri