Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden, bütün ışıklarımı söndürüyorsun. .

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Bakamıyorum artık ufuklara. Orada parlıyor gözbebeklerin. Tam orta yerinde ihanetin var; saplanır şafakta bakışlarıma. Basamıyorum günahınla kirlenmiş toprağa. Orada, kirli ruhundan dökülen ayak izlerin var; yakar parmaklarımı yosmalığın, yapışır nefretin etime, tırnağıma..

Masum bir sevda ayrılığı değildi bizimkisi. Mevsimlerin iklimlere düşmanlığınca bir ihanetti gidişin. Sen, fırtınaya kapılmış bir uçurtma gibi süzülürken yokluğa, bense hüzünlü bir çocuk gibi bakakaldım ardından. Bebek gözlerime dolarken yaşlar, yırtardı damarlarımı kanımın ritimleri. Duymadın mı ey yar, giderken sen ihanetlere, peşinden ağlamalarını kaldırımların. Görmedin mi göğün, kan kırmızısı bakışlarını.

"Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. 'Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği.."

Tek Kişilik Yalnızlıktan Bir Şikayetim Yok Allah'ım!...İki Kişilik Yalnızlıktan Sana Sığınırım...

Insanlar sustugumda korkak,görmezden geldigimde aptal,affettigimde cantada keklik saniyorlar beni.unutuyorlar ki;ben istedigim kadar hayatimdalar,göz yumdugum kadar dürüst ve sustugum kadar insanlar...

Kalbin cenabet be sevgilim senin , getir göz'yaşlarımda abdest aldırıyım..

Yoruldum Ben ; Çok Sinirliyken Bile Sakin Olma Zorunluluğundan Yoruldum. Hüzün Çizgileri Sarmışken Yüzümü Gamzelerimi Göstermekten Yoruldum.. Bağıra Bağıra Ağlamak İsterken Gözyaşımı İçime Akıtmaktan Yoruldum. İçimde Deli Gibi Çağlayan Aşk Varken , Dağlara Taşlara Haykırmak Varken Sesimi, İçime Çekip Susmaktan Yoruldum !!!

bu hayat benim hayatim ! dışardan nasıl göründüğümün bir önemi yok ! içeriden görebilenler yetiyor bana.. beni dışardan yargılayanlara sözüm yok, zaten dışarda kalmaları yetiyor onlara...

Yabancı Bir Ülkede Aniden Ezan sesi Duymak Gibiydi ,Yüzünü ilk Görüşüm ... Şaşırtıcı Ama tanıdık ... !

Kader; yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir. Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse, ne hayatın hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin....!

İhanetLeri qiymişsn qene.her defasında diyorum sana bu kadar şık oLmana qerek yok,sen her haLinLe ŞEREFSIZSIN. . .

Sen başkasının qönLünü tavaf ederken ben senin içindeki şeytanı taşLıyordum be sevqiLi. .

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır...
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan Selam yollamaktır...

Emin ol en çok Azrail'e qüveniyorum. . . En azından qeldiğinde niyeti belli..

" Ben zilzurna sarhoş olsam da yaşadıklarımdan çıkarken hesabı odeyecek kadar ayığım.."

Aynanın karşısına geçtiğinde ağzına, burnuna, saçına değilde gözlerinin içine bakıyorsan; sen yalnızsın arkadaş...

Kırılan bir bardağın yere saçılan parçalarıysam,üzerime basmaya çalışanların ayağını kanatmak zorundayım...

O bensizliği göze aldıysa,ben onsuzluktan bir şey kaybetmem....

Uzaklıp deyip dert ettiğin nedir ki sevgili, biz yaradanı görmeden sevmedik mi?..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri