Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme ..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Yarım sayfa uğraşıp sonucun "sıfır" çıktığı bir matematik sorusu gibisin.Çözdükçe anlıyorum değersizleştiğini ...

Hayatımda hep ''çok şey'' sandığım insanların; Aslında "hiçbir şey" oluşunun yükünü taşıyorum ..

Mahşeri bekliyorum.. Söyleyecek çok sözüm var orda.. Sen sıratta yürürken, ayaklarına ben takılacağım.. Ve düşeceksin susmalarımın ortasına.. Yanacaksın yalanların kadar, ihanetlerin kadar acı çekeceksin.. Sakın sorma ''bu yüreğe ne kadar acı vermiş olabilirim ki'' diye.. Anlamazsın.. Sadece bekle diyorum.. Susuşlarımın... ardında bir ''CEHENNEM'' saklıyorum..!

Ses etmesemde öfkem sakli son bakısımda ... Bir tokat atıp gitmek vardi ama alacagin olsun! Oda degmez sana .

İsteyen yanımda,istemeyen yolundadır..Yüreklerde ünlem,akıllarda soru işaretiyim..Anlayana çok,anlamayana az gelirim..Benim hiçbir kaybım olmaz.. İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır..Dikkatimi çekmez kimse, Ben dikkat çekerim işime gelirse..Kalbimde bikaç kişinin adı var; Kiminin altı çizili,Kiminin üstü..!!HOŞÇAKAL demek istersen hiç durma...

Actiqin her yaradan , teker teker hesap soracak YARADAN

Yastığa başını koyduğun an başlar asıl macera,
Gözyaşların intihar eder tek tek, gözlerinden yastığa..

"Eğer ona bir şans daha veriyorsan, kendini birdaha kandırmayı göze alıyorsun demektir"

Süslü kelimeler kullanmazdım ben şimdi özene bezene giydirdim cümlelerimi . Bu en fiyakalı vazgeçişim senden ..

Ağzımdan ana avrat değil, Gözümden damla damla düştü değerin.!

Sen Yazdığım Son Şiirimsin...Nasıl Başlayacağımı Bilemediğim,Bitirmeyi Bir Türlü Beceremediğim...Sen Gittiğm En Son Şehirsin..Gitmeye Cesaret Edemediğim,Dönmeyi Öğrenemediğim...Ve Sen Kalbimin En Son Durağısın...,DokuNmaYa KıyaMadıqıM... BaŞkASına vErEmEdİğİm ...

Bir annem böyle bıraktı ellerimi okulumun ilk günüydü ; Bir de sen bırakıyorusun şimdi.. Yalnızlığımın ilk günü . .

Ey ! Olmayacak Duamın Öznesi Sus Biraz,Dinle Beni Aşkın Abdestini Gözlerimin Yaşından Aldığımdan Beri,Benden Götürdüklerin;Bir Daha Gelmedi Geri..

Insanlar pek çok şeyi öğrenmişler,kuşlar gibi uçmayı,balık gibi yüzmeyi....fakat çok basit birşeyi öğrenememisler. Insan gibi yaşamayı...

Ben hiç biz olmadım,herkes olmadım .. olamam da.. beni herkesle bir tutanla dostta olmam arkadaşta sevgilide..
ben hep ya tek olmalıyım ,ya hiç olmamalıyım.. Ya Ruhuna ,Yüreğine,Aklına ve bedenine hükmetmeliyim..
yada saydıklarım benden yoksun olmalı.. ya hakkım bana verilmeli yada hakkıyla kalmalı karşımdaki..
kısacası ben sende biz olamıyorsam sen bende siz kalırsın ..

Yalnızlığa alışmalı..Çünkü “omuz omuza” günlerin vakti geçti. ...Dayanışma, günümüzün borsasının değer kaybeden hisse senetlerinden biri artık..Zaman, birlikten kuvvet doğurma zamanı değil;

Zaman, tek başına dimdik ayakta kalabilmeyi becerme zamanıdır... İşte o yüzden alışmalı yalnızlığa... Sokaklar dolusu ıssızlıkla baş başa yaşamayı göze almalı insan...

Güvendiği dağlardaki karlara bakıp ders çıkarmalı...

Dolu Dolu Yaşa Hayatı.. Dilini Keşkeler Sarmasın.. Hayatta Öyle dostlar Edin ki Gündüz Güneşe , Gece Ay'a İhtiyacın Olmasın...

Kimsenin konuşamadığı bir dil gibiyim..Kimsenin inanmadığı bir deli..Yazarının bile okumadığı bir kitap..Hiç çalmayan bir şarkı..Hiç sorulmayan bir soru gibiyim..Kalabalıklar içinde varım ama yok gibiyim.

.Sevdiği Sözler Kimseyi değiştiremezsin hayatta....
Ve kimse için de değişmemelisin !
Kimliğini kaybettiğin an , yaşamını çöpe attın demektir.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle ..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin , ne de bir başkası senin için...
...Yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında......
İstediklerim yanımda...
İstemediklerim yolunda

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri