Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Bazen aklımı kaybediyorum ;
Çekmecelere , dolaplara bakıyorum ama bir türlü bulamıyorum.
Sana bakmak hiç aklıma gelmiyor...

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Akla gelen başa gelir" diyorlar ya, yalan! Öyle olsa, milyonlarca sen düşerdi başıma.

Benim sana aşık olmam,nefes almak kadar kolay oldu.Ama seninki...Nefesimi kessen daha iyiydi..

KaLbim hép hayLaz kaLacak,
üzgünüm hayat ßén " ßüyüméyéceğim "

Haşa ! Annen kadar olamam 9 ay 10 gün karnımda taşımadım seni taşıyamamda.. Ama dilersen, Bir ömür taşıyabilirim; Yüzüğünü parmağımda, kalbini yüreğimde, Senide başımın üstünde.

haşa ! Annen kadar olamam 9 ay 10 gün karnımda taşımadım seni taşıyamamda.. Ama dilersen, bir ömür taşıyabilirim; yüzüğünü parmağımda, kalbini yüreğimde, senide başımın üstünde.

:r :106:

bende arada atim mi :2:

Rica bebeğim <3 :)

* Adın kefen oLsa sana sarınsam. ßak nasıLda öLüm çekiyor insanın canını .

Masum bir sevda ayrılığı değildi bizimkisi. Mevsimlerin iklimlere düşmanlığınca bir ihanetti gidişin. Sen, fırtınaya kapılmış bir uçurtma gibi süzülürken yokluğa, bense hüzünlü bir çocuk gibi bakakaldım ardından. Bebek gözlerime dolarken yaşlar, yırtardı damarlarımı kanımın ritimleri. Duymadın mı ey yar, giderken sen ihanetlere, peşinden ağlamalarını kaldırımların. Görmedin mi göğün, kan kırmızısı bakışlarını.
Aklimi aldi bu cok guzeldi..

Nasıl olduğunu yaz bana! Rahat mı?
Sana neler yaptıklarını yaz bana! Cesaretin yetti mi?
Ne yaptığını yaz bana! iyi şeyler mi?
Neler düşündüğünü yaz bana! Beni mi?

harfleri birbirine değmemeli bazı kelimelerin
a y r ı l ı k gibi örneğin…

Özlediğin, gidip göremediğindir;
ama, gidip görmek istediğin

Özlem, gidip görememendir; ama
gidip görmek istemen
...
Özlediğin, gidip görmek istediğin-
ama gidip göremediğin

Özlem, gidip görmek istemen-
ama, gidememen, görememen;
gene de, istemen
Oruç Aruoba ...

Hüzün ki en çok yakışandır âşıklara. Yandık, yakıldık; ama hüzünden yana asla yakınmadık. Ne de olsa biz mahzun bir Peygamberin ümmeti değil miyiz?
Hüzün taze tutar aşk yarasını. Yaramdan da hoşum, yârimden de !..

Bir babanın, kızının sevgili olaylarına kızmasının tek sebebi ; erkeklerin kimyasını biliyor olmasıdır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri