Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Öyle çaresizim ki, papatya falında seviyor çıkınca bir an umutlanıyorum.

---> Bakıpta Göremediğin Kadarım... || Aklıma Estikçe.. || Güzel sözler, Yazılar, Şiirler..

Benimde kalbim boş artık, tıpkı senin beynin gibi. :)

Seni sorαnlαrα diyorum ki ;
Çık pencereye gördüğün herşey O işte. ♥

Mutlu olma sevdiğim. Bensiz mutlu olma. ! ♥

Özlüyorum sadece var olup benimle olmayanı.

Hiç işim yokmuş gibi, tutup bir de seni özlüyorum.

Gerçekten verecek sevgim var ;
ama bunu hakedecek kimsem yok.

KanLı bir ameLiyattı Seni Sevmek! Önce bakışLarımı feda ettim qözLediğim yoLLarına. Ardından bedenimi verdim peşkeş çektiğim ruhuna..Yasa dışı bir orqan nakLi qibiydi sana hayranLığım..Düşünmemiştim yüreğimi bırakacağımı bir otopsi masasında.

guzeldi..

tsk cnm takipteyim :)

Her şeyin bir fiyatı, her insanın bir değeri vardır.Fiyatı olmayan eşyaya çöp, Değeri olmayan insana; "giderken kapıyı ört"denir

Kimse bana kendini kanıtlama çabasına girmesin. Çünkü herşey ortada, yeni maskeler üretmenin bir lüzumu yok ..

Dünyanın merkezindeyim...
Etrafımdaki binalar kutu kutu pense oynuyor.
Güneş yağ-bal satma gayretinde elinde buluttan mendili.
Eğlenemiyorum.
Çocuk değilim

Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Kalp midir insana sev diyen ? Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen ? Sahi sevmek nedir ? Bir muma ateş olmak mı ? Yoksa yanan ateşe dokunmak mı...

Herkes farklı bir pencereden bakar hayata, buna saygım var. Ama bazen, bazı insanların camını çerçevesini indiresim geliyor.

"Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır".

"Bütün kadınlar melektir aslında. Sadece kanatları kırıldığında süpürgelerine binerler. Hepsi bu"..

Yüzsüzdür insanoğLu kimse biLmez fendini,
Kime iyiLik ettiysen ondan koru kendini..

Gitme sırası kalbine geldiğinde alır kalemi susa susa yazarsın dert bu ya söyletir..
Herhangi bir gecenin koynunda suyla ihanete uğramış bir kadeh rakı varsa nefretle aşkı meze yapıp yuvarladınmı dibine
''Gel keyfim gel'' diye bir şarkı sözleri düşmez insanın diline..
''Hiç bir yara hiç bir zaman tam olarak iyileşmez'' derken haybeye konuşmamış Yılmaz Abi..
Sen kalbimden geçtin sırtımı parçalayıp çıkan kurşun misali..
Sen bana benimle ihanet ettin!
Gözlerinde beş vakit aşk kılmaya niyetlenmiştim oysa.
Ama herşey birbirinin aynısı.
Bu şarkı sözleriya ağlamıştım daha önce mesela kendimi şarkı sözlerilara hüzünlere vurmak en nadide alışkanlık bünyemde.
O gün de böyleydi işte birileri kapımdan inadına yeni bir gece daha atarken yapmayın diye avaz avaz susmuştum sonra sen gitmiştin ben çaresiz..
Hayat işte..
Başımı ellerimin arasına alıp ne yapsam başa çıkılmayan silüetin cebimde
cebin ve cepkenin delik olmadığı aşikar üstelik.
Bir nevi yürünmüyor yüreğimde eski sen'lerin leşinden.. Ahh içimdeki kamyon..
Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı artık zamanlar haindir
ama sen yine de en güzel anılarımızı kap gel yanıma demeyeceğim yüzündeki pavyon sarışını ihanete sövmeyeceğim ömrümden düşe kalka sildin kendini.
İşte bu yüzden suskunken çıldırmayı biriktirmem
işte bu yüzden kalbim kalbinin kapılarını çarparak gitmek istiyor şimdi!
Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine..
Bu defa ''bana'' müsade ..

‎" Erkek Dediğin.."
Erkek dediğin, koruyacak sevdiğini.
Kendinden çok "kadınını" düşünecek.
Saç teline dahi zarar gelse kadınının,
dağıtacak heryeri!
"Erkek" gibi olacak mesela
Sözüne sadık, dediğim dedik!
Bir söz verdiyse eğer;
"Seni bırakmayacağım" dediyse yani,
Kadınından sadece ölüm ayıracak onu!
O gözler kadınından başkasına bakmayacak,
Aldatmayacak yani, şerefli olacak!
Susacak bazen..
Gözleri konuşacak!
Bir bakışı işe susturabilecek kadınını,
Korkusundan değil, saygısından susacak o kadın.
Her kavgada 'eller' konuşmayacak 'sözler' konuşacak;
Ona el kaldırmayacak yani, tatlı dille anlatacak doğrusunu!
Güzel sözlerle ikna edecek onu!
Özel günleri unutmayacak mesela
Yaşanılan o ilklerin tarihlerini aklında tutacak,
Aklında tutmakla kalmayıp minik sürprizler yapacak..
Bir akşam yemeği, sinema, romantizm!..
Eşinin dostunun yanında küçük düşürmeyecek kadınını,
Kötü laf söylemeyecek yani..
Aksine, her seferinde onun tarafında olacak
Adı üstünde "EŞ", bir elmanın birinci yarısı sonuçta!

Ve en önemlisi utandırmayacak kadınını,
Kendi parasını kendisi kazanacak ve;
Daima yanında olacak NAMUSUNUN!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri