Annem'den nefret ediyorum.

---> Annem'den nefret ediyorum.

Dayanamadım bir cevap daha yazacağım .

Kolay kolay beddua yazmam ama siz bi anneyle daha ergen olan bi çocuğun arasına girip daha çok gaza getiriyosunuz ya hani , umarım evlatlarınızın size bakış açısı böyle olur anne olduğunuzda !

İçinizde ki kötü niyetle boğulun .
Aynı yaklaşımı bende size sunuyorum içinizdeki niyeti :)

Beddua ettiğim kısımda basit bi mantık var aslında ...

Kötü olduğunuza sizde inanıyorsunuz sanırım ki yazdığım mesaja bu kadar tepki gösterdiniz .)

İyi niyetli olduğunuzu düşünüyorsanız da , yada sizin iyilik anlayışınız buysa (çoçuğunuz size sizin davrandığınız gibi davransın demiştim) çocuğunuz da size öyle davranacak . Neyin endişesi sardı ki sizi ?

Hedef aldığınız kişilerden biri de benim üstüme alınmam sizi neden o kadar şaşırttı ki ?
Beddua eden bir insan benim gözümde iyi niyetli olamaz.. Hemde o bedduayla, beddua edenle ilgili hadisler vardır kuranı kerimde
Okursanız asıl endişelenmesi gerekenin siz olduğunu anlarsınız !!

Sizi rahatlatacaksa çok endişeliyim .)

Konu kapansın lütfen , size daha fazla açıklama yapmak istemiyorum .

İyi geceler .

Ben ne desemki simdi. Bırakıp gitmis annelik değil tabi ki bu. Ama bi yandanda seni o kadar karnında tasımıs. Ben bisey diyemiyorum yani. Ama bebeğini bırakıp giden anneye yazıklar olsun..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri