Annem'den nefret ediyorum.

---> Annem'den nefret ediyorum.

Sen anneni kole olarak ve stress atilacak biri tabiri caizse kum torbasi gibimi goruyorsun. Cennet annelerin ayaklarinin altinda diyen bir kisi annesine bagirip sinirni annesinden atarmi hic? Biz evlatlar kim oluyorda hangi hakla hangi curretle annemize babamiza bagirip cagiralim. Bence analizin yanlis kardesim. Her bilimsel arastirma dogru olacak diye bir kayde yok. Onlar insanlarin yureklerine kadar inemez. Birak Anneme benim bagirmami kardeslerimden birisi bile sert vondst karsisinda Beni bulur. Bu nebicim bilim arastirmasi anneler kole, bagirip cagirmak filan ne mantik ya! Ha oyle olan yokmu var ALLAH islah etsin oylelerinide. Klbk bu yorumlarimin senin aile durumunla ilgisi Yok senin durumuna yonelik. Bir yorum degil Yani.

Öfkeyi anneden çıkarma işini geçin bi kere ... Burada köle olarak tabir edilebilecek bir anne bile yok .. Ne kum torbasıda ne nefret tahtası ? Hadi anne ve baba geçimsizlik yüzünden ayrılmış olsa dersinizki baba, kız annesine gitmesin diye kızı doldurmuştur . Ama ortada böyle bir dava yok. Resmen evladını kariyer uğruna es geçmiş bir insandan bahsediyoruz . Durum buyken baba'nın kalkıpta "senin annen bir melekti yavrum" diyecek halide yok herhalde. Hiçte dolduruş yok bu işte. Çünkü bu durumu belirten sadece bir baba değil, pek çok insan olayı doğruluyor.

Yıllarca bu gerçekle acı çeken bir insan nefretide büyük olur elbet. Affetmek edilir, dilde kolaydır çünkü ... Ama affetmek geçmişte yaşanılan acıları düzeltemez, insanın bağrındaki acıları iyileştiremez ...

annenin yaptığı davranışlar çok kötü, sinirlenmekte haklısın sana hak veriyorum ama hiç bir zaman annen seni aklından çıkaracağını zannetmiyorum, sana bir şey olmasından korkar, azcıkta olsa bir annelik duygusu var onda.

Öfkeyi anneden çıkarma işini geçin bi kere ... Burada köle olarak tabir edilebilecek bir anne bile yok .. Ne kum torbasıda ne nefret tahtası ? Hadi anne ve baba geçimsizlik yüzünden ayrılmış olsa dersinizki baba, kız annesine gitmesin diye kızı doldurmuştur . Ama ortada böyle bir dava yok. Resmen evladını kariyer uğruna es geçmiş bir insandan bahsediyoruz . Durum buyken baba'nın kalkıpta "senin annen bir melekti yavrum" diyecek halide yok herhalde. Hiçte dolduruş yok bu işte. Çünkü bu durumu belirten sadece bir baba değil, pek çok insan olayı doğruluyor.

Yıllarca bu gerçekle acı çeken bir insan nefretide büyük olur elbet. Affetmek edilir, dilde kolaydır çünkü ... Ama affetmek geçmişte yaşanılan acıları düzeltemez, insanın bağrındaki acıları iyileştiremez ...

Rep(yorumun harikaydı:)

ben de nefret ediyorm senin annenden ,ne pis bi kadın o ya...

:)

ben böyle birşey mi dedim ? sadece o kadarının bile hakkını ödeyemeyiz dedim..ve karşı tarafı dinlemeden hiçbirşey bilmeden yorum yapamam yapmadım da zaten

Seni ben anladım hayaL eger ben 500 kere sırtıma alacagım biri varsa;o da babmdır.

ama günümüzde sevgilisine o kadar hak ve şans tanıyan insanları görüyorum. bir şansıda anne
/baba/eş/dost/akraba vs vs tanımanda sakınca yok bence herkes 2. bir şansı hakeder.

Yorumların hiçbirini okumadım.Başlığa bakarak girdim.İlk mesajda ne yazıyor onuda bilmem.
Konuya son sayfadan girdiğimde 5. sayfadan alıntı olarak gördüm bu mesajı.
Konuyla alakasız olacak belki ama teşekkür ederim bu tespitin için İnci.

Sen anneni kole olarak ve stress atilacak biri tabiri caizse kum torbasi gibimi goruyorsun. Cennet annelerin ayaklarinin altinda diyen bir kisi annesine bagirip sinirni annesinden atarmi hic? Biz evlatlar kim oluyorda hangi hakla hangi curretle annemize babamiza bagirip cagiralim. Bence analizin yanlis kardesim. Her bilimsel arastirma dogru olacak diye bir kayde yok. Onlar insanlarin yureklerine kadar inemez. Birak Anneme benim bagirmami kardeslerimden birisi bile sert vondst karsisinda Beni bulur. Bu nebicim bilim arastirmasi anneler kole, bagirip cagirmak filan ne mantik ya! Ha oyle olan yokmu var ALLAH islah etsin oylelerinide. Klbk bu yorumlarimin senin aile durumunla ilgisi Yok senin durumuna yonelik. Bir yorum degil Yani.

Anladığım kadarıyla bu mesaj bana yazılmış ... Okurken güldüm aslında ...

İroniden bihaber olduğunu anladım da , bari düz cümlelerimden anlasaydın benim düşüncelerimin anne yanlısı olupta şimdi ki nesilin annesini köle gibi gördüğünü belirttiğimi ...

Yanlış anladığın için direkt cümlelerine bir cevap yazmayacağım . Benim yazdığım mesajın ironik olmayan halini sunmuşsun ...

Benim mesajımı anlamayan olursa yesilin mesajını okusun neredeyse aynı jasdkjsdak

Kusura bakmayin ironi anlamam gerektigini dusunememissim.Iyiki dediniz.

Bir tek ironi kismindaki yorumu almanizda ilginc.
''Eminimki sirinizi annenizden atiyorsunuzdur, bagiriyorsunuzdur vs.vs.'' yorumuda ironi ise, buna karsi yaptigim yorumdan ozur dilerim,Cunku butun yorumum sadece bu cumleyeydi sevgili kardesim.

Ha! Birdahaki yorumunuzda ironi neyse onu calisirda yorum yaparim :)

Sen haklısın ama Anne'ni de dinlemen lazım. Haklı bir sebebi varsa eğer. Ozaman kendin kararını verirsin.

annenin yaptığı davranışlar çok kötü, sinirlenmekte haklısın sana hak veriyorum ama hiç bir zaman annen seni aklından çıkaracağını zannetmiyorum, sana bir şey olmasından korkar, azcıkta olsa bir annelik duygusu var onda.

Son pişmanlık fayda etmez ki LazTürk53

Babana çok güveniyosun ve seviyosun ... Anladığım kadarıyla sevgisi sana yetmiş sana babanın ve en çokta verdiği güven! Annesi babası beraber olup bu güveni hiç bir aile bireylerinde bulamayanlar var ... Bir de bu yönden ele alalım madem ...

Aslında benim hayal dünyamda çok daha farklı bi hikaye var annene ve sana dair ... Çok daha anlamlı , bilime uygun ama ne sen ne de burada yorum yapanların yüzde 70 i bu durumu kabullenemez ... Çünkü artık onlara göre mutlak gerçek annelerin ayağının altının cennet olması değil ... Onlar anneleri köle sanıyor ... Adım gibi eminim çoğu sinirlenince annesinden çıkarıyor hıncını ... Çoğu arkadaşlarına bağıramaz , çünkü onların bağıracak bi annesi vardır .) Tatlım bu fırsatı kaçırma annen dönmüş sana , herseferinde yüzüne vuracağın bir bahanen de var ... Hem de bize gösterdiğinden daha dramatik sahne yaşayabilirsin her istediğinde ! O anne ! O Köle ! O Herşeyi hakediyor !

Sana olanları unut demeyeceğim çünkü hatırlayacak hiç bir şeyin yok ! Anlatılanlardan ibaret beyninde ki nefretin ... Baban birazcık iyi bi insan olsaydı o küçücük yüreğine bu kocaman nefreti sığdırmaya çalışmazdı !

Ve bu konuya mesaj yazanda sen değilsin ... Babanın beynine verdiği direktifler doğrultusunda sen oluşmuş ... Çok azımız kendi koşullarımızı elde ederek olgunlaşırız ... Baban beyninden çıktığı an herşey güzel olacak .

Güzel yorum yazmışsınız.Ama ben gözlerimi açınca babamı gördüm;babamı nasıl beynimden çıkarıyayım sizce??

Harika bir anneye sahibim o yüzden senin hayatın boyunca yaşadığın
daha doğrusu yaşayamadığın şeyleri çok iyi anlıyorum
Senin annenden ben de nefret ediyorum :)

yesil alınganlık yapma rica ediyorum . Kendin bana sormuşsun 'sen anneni kum torbası gibi mi görüyorsun' diye bende öyle olmadığını ana mesajımda belirtmiştim diye tekrarlama gereği duydum . Benim annem beni bıçaklasın umurumda olmaz . Elbet bi bildiği vardır.

Klbk hoşuna gitmeyen yorumları ya da zoruna giden yorumları görmezden geleceğini önceden belirtseydin hiç cevap yazmazdım .)

Eğlenceli forumlar .

Bu konuya son mesajım . İyi geceler .

Harika bir anneye sahibim o yüzden senin hayatın boyunca yaşadığın
daha doğrusu yaşayamadığın şeyleri çok iyi anlıyorum
Senin annenden ben de nefret ediyorum :)

Senin adına çok sevindim.Annenin ellerined öperim;şimdi sen dünyanın en mutlu insaısın eminim.Kariyeri için evladını terkeden anneye tabi nefret edilir. İlk başından bana hak verdin anladın bani çok teşekkür ederim.

Yinede Anadır.
Sende Onu Anlayışla Karşıla.

Malesef bu konuda anlayışım kıt.

Dayanamadım bir cevap daha yazacağım .

Kolay kolay beddua yazmam ama siz bi anneyle daha ergen olan bi çocuğun arasına girip daha çok gaza getiriyosunuz ya hani , umarım evlatlarınızın size bakış açısı böyle olur anne olduğunuzda !

İçinizde ki kötü niyetle boğulun .

....her iki taraf icinde uzucu bir sey,bazen kaderin onune gecmek zordur,hayatin cilveleri bazen insanlari bir birionr dusman edebilir,anne ogul yada baba kiz yada baba ogul ve kardesler arasinda bilr boyle seyler olup kardesler bir birlerine dusman oluyor.aslinda olaylara daha genis bir acidan bakmak,nedenlerini arastirmak bu acilari azaltabilir,benimde kendi aile icinde nefret ettigim ve konusmadigim sahislar var ama hic bir zaman ya o bana boyle yapti allah belasini versin demedim kimselere bahsetmedim.bir zaman geli in sanlar bir birlerinden ne kadar nefret etselerde yine bir birlerine ihtiyaclari olabilir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri