carpe
Banned
---> Annem'den nefret ediyorum.
yorumları okudumda gerçekten yeşiL mekselina ve yanılsama dışında hiçkimse yapıcı bi şekilde yorum yapmamış...biz böyle bi toplummuyuz...herşeyi bu kadar mı çabuk yıkıyoruz...eee biz bu kadar çabuk yıkabiliyorsak neden annenin bu yaptığına karşı bu kadar sert tepkiler veriyoruz..oysa o da bizim gibi yıkıcı davranmış..HİÇKİMSE BİZİMKİYLE ONUNKİ ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR DEMESİN ÇÜNKÜ ÖYLE Bİ DURUM OLSA DEMEK Kİ BİZLERDE ANNEMİZİ ÇEKİP BIRAKACAZ..BİZDE YIKICI OLACAZ YANİ...
her neyse benim demek istediğim sadece bu kardeşimizin söylediği 2,3 cümlelik laflarla ne kadar aşırı gıybet ettik değil mi???neler düşünmüşüzdür kim bilir anne hakkında..bu kardeşimizin de bu konuyu açması gerçekten beni çok üzdü..ANNE "DAYANAMIYORUM" dediğini kardeşimiz nerden biliyor peki??? babası veya başka biri mi söylemiş??peki bunu söyleyen kişinin güvenilirliğini neden sorgulamıyoruz..herkes anneler hakkında kötü örnekler verdi çocuğunu öldürenler vs. kimse babaların anneler yaptıklarını söylemedi..belkide babaanne suçludur anneye yaptığı baskılardan dolayı...ayrıca siz inanabiliyor musunuz ya gerçekten BİR ANNENİN EVLADINI BABANIN KUCAĞINA DAYANAMIYORUM DİYEREK BIRAKTIĞINI...ANNE yüreği ALLAH'ın ayetlerinde bile geçiyor bee..bu kadar mı kötümser olduk herşeyi..bir anne asla ama asla evladını bırakıp GİDEMEZ..YA ONU DA GÖTÜRÜR VEYA HERŞEYE RAĞMEN ORDA KALIR...neden sonra geldi diye kimse birşey söylemesin..kimin kötü olduğu ancak olayın içindekilerle karşılıklı konuşularak anlaşılır...
msjları sırayla okurken yüreğimi titreten ikinci msjdı...üstüne asla yorum yapmak istemiyorum..ELİNE SAĞLIK..
sorunun cvbını vermek istiyorum HİÇ ABARTISIZ ANNENİN ÇEKTİĞİ O 9 AYLIK ACI..bunun için ayrı bi başlık altında bi konu açacam...ve son olarak bi hadisi şerif paylaşmak istiyorum..
Anasına-babasına âsî olan melûndur [Hâkim]
mel'un:ALLAH tarafından lanetlenmiş,lanetli,şeytan ve müridleri.
Tanımadığımız bir insanı kötülemek bu kadar kolaymı arkadaşlar
hele ki bu kötülemeye çalıştığımız bir anneyse
Tabiki evladını bırakıp gitmek hiç birimizin tasvip etmediği bir davranış biçimi ama keşke birde olayı o şahıstan dinleyip sonra idamına karar verebilseydik ...
yarğısız infaz yapmak çok kolay artı yüreği yaralı birinin anlattığı olaya yangına körükle gitmek daha kolay
belki sizlerin bu yaklaşımlarıyla arkadaşımızın kafasında oluşan varsa pozitifl düşünce kırıntılarını bile negatiflere çevirdiğimizin farkına varalım lütfen
Arkadaşımızın anlattığı olayda " DAYANAMIYORUM " diye bir kelime var
acaba anne neye dayanamadı ve yavrusunu neden bırakıp gitti birazda bu kelimeyi sorugulamak gerekmiyormu acaba ne dersiniz ??
yorumları okudumda gerçekten yeşiL mekselina ve yanılsama dışında hiçkimse yapıcı bi şekilde yorum yapmamış...biz böyle bi toplummuyuz...herşeyi bu kadar mı çabuk yıkıyoruz...eee biz bu kadar çabuk yıkabiliyorsak neden annenin bu yaptığına karşı bu kadar sert tepkiler veriyoruz..oysa o da bizim gibi yıkıcı davranmış..HİÇKİMSE BİZİMKİYLE ONUNKİ ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR DEMESİN ÇÜNKÜ ÖYLE Bİ DURUM OLSA DEMEK Kİ BİZLERDE ANNEMİZİ ÇEKİP BIRAKACAZ..BİZDE YIKICI OLACAZ YANİ...
her neyse benim demek istediğim sadece bu kardeşimizin söylediği 2,3 cümlelik laflarla ne kadar aşırı gıybet ettik değil mi???neler düşünmüşüzdür kim bilir anne hakkında..bu kardeşimizin de bu konuyu açması gerçekten beni çok üzdü..ANNE "DAYANAMIYORUM" dediğini kardeşimiz nerden biliyor peki??? babası veya başka biri mi söylemiş??peki bunu söyleyen kişinin güvenilirliğini neden sorgulamıyoruz..herkes anneler hakkında kötü örnekler verdi çocuğunu öldürenler vs. kimse babaların anneler yaptıklarını söylemedi..belkide babaanne suçludur anneye yaptığı baskılardan dolayı...ayrıca siz inanabiliyor musunuz ya gerçekten BİR ANNENİN EVLADINI BABANIN KUCAĞINA DAYANAMIYORUM DİYEREK BIRAKTIĞINI...ANNE yüreği ALLAH'ın ayetlerinde bile geçiyor bee..bu kadar mı kötümser olduk herşeyi..bir anne asla ama asla evladını bırakıp GİDEMEZ..YA ONU DA GÖTÜRÜR VEYA HERŞEYE RAĞMEN ORDA KALIR...neden sonra geldi diye kimse birşey söylemesin..kimin kötü olduğu ancak olayın içindekilerle karşılıklı konuşularak anlaşılır...
Böylesine özel bir konuyu burada bu şekilde paylaştığınız için ben de sizden nefret ettim .
Herneyse sizin için yeterince özel değil demekki ...
Yüzde 25 inin konversiyona eğilimli olduğu bir ülkede bu ajitasyon az bile aslında ... Yaşınız kaç bilmiyorum . Babanız sizi nasıl yetiştirdi onu da bilmiyorum ama umarım açtığınız konudan pişman olmazsın ...
Çözüm hiç bir zaman burada yazılanlar olmayacak .
Yıllarca çocukları için kocalarına katlanan anneler var diye kendi annenizin yaptığını garipseme hakkınız yok .
Ve emin ol (hormonal bir problemi yoksa annenizin) şevkat hormonu (prolaktin) nedeniyle anneniz bu başlığı okusa bile sizden nefret etmeyecek .
Ve inandığınız gerçek niye annenizin anlatamadıkları oldu ? Kim söyledi 'Dayanamıyorum' diye gittiğini ?
msjları sırayla okurken yüreğimi titreten ikinci msjdı...üstüne asla yorum yapmak istemiyorum..ELİNE SAĞLIK..
Aslında bu çok derin bir konu. Hiç bir zaman insanı kendi kadar kimse anlayamaz tabi . Ama benim yazılanlardan anladığım kadarıyla duyarsız bir anne mevcut. Ve yıllar sonra bir anda ortaya çıkıyor ... Tamam her ne kadar belli bazı şeyler geçmiş olsada nihayetinde annedir ve affetmek gereklidir... Buna diyebileceğim bir şey yok ama her ne sebepten olursa olsun anne sevgisinden yıllar boyu mahrum bırakılmış bir insanında nefret dolu olmasınıda kimse hor göremez.
Bu kişiler ,yıllar boyu annesi olmayan bir çocuğun nice acılar içinde büyüdüğünü nerden bilebilir ? "Annedir ne acılar zahmetler çekmiştir senin için" der dururlar. ya o küçük çocukların geceler boyu ızdırap gibi çektiği acı ve yalnızlık ne olacak ? Yetişkin bir insanın 9 ay boyunca çektiği bir acımı daha derindir yolsa bebeklikten ömrünün sonuna kadar işkence gibi gelen acıları çeken insanın acısı mı ? Benim bu yüzden Klbk'i destekliyorum. Eğer annenin geçerli bir sebebi yoksa, bu insan yerden göğe kadar haklıdır ..
sorunun cvbını vermek istiyorum HİÇ ABARTISIZ ANNENİN ÇEKTİĞİ O 9 AYLIK ACI..bunun için ayrı bi başlık altında bi konu açacam...ve son olarak bi hadisi şerif paylaşmak istiyorum..
Anasına-babasına âsî olan melûndur [Hâkim]
mel'un:ALLAH tarafından lanetlenmiş,lanetli,şeytan ve müridleri.