Annem'den nefret ediyorum.

---> Annem'den nefret ediyorum.

Tanımadığımız bir insanı kötülemek bu kadar kolaymı arkadaşlar
hele ki bu kötülemeye çalıştığımız bir anneyse

Tabiki evladını bırakıp gitmek hiç birimizin tasvip etmediği bir davranış biçimi ama keşke birde olayı o şahıstan dinleyip sonra idamına karar verebilseydik ...
yarğısız infaz yapmak çok kolay artı yüreği yaralı birinin anlattığı olaya yangına körükle gitmek daha kolay
belki sizlerin bu yaklaşımlarıyla arkadaşımızın kafasında oluşan varsa pozitifl düşünce kırıntılarını bile negatiflere çevirdiğimizin farkına varalım lütfen

Arkadaşımızın anlattığı olayda " DAYANAMIYORUM " diye bir kelime var

acaba anne neye dayanamadı ve yavrusunu neden bırakıp gitti birazda bu kelimeyi sorugulamak gerekmiyormu acaba ne dersiniz ??

yorumları okudumda gerçekten yeşiL mekselina ve yanılsama dışında hiçkimse yapıcı bi şekilde yorum yapmamış...biz böyle bi toplummuyuz...herşeyi bu kadar mı çabuk yıkıyoruz...eee biz bu kadar çabuk yıkabiliyorsak neden annenin bu yaptığına karşı bu kadar sert tepkiler veriyoruz..oysa o da bizim gibi yıkıcı davranmış..HİÇKİMSE BİZİMKİYLE ONUNKİ ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR DEMESİN ÇÜNKÜ ÖYLE Bİ DURUM OLSA DEMEK Kİ BİZLERDE ANNEMİZİ ÇEKİP BIRAKACAZ..BİZDE YIKICI OLACAZ YANİ...

her neyse benim demek istediğim sadece bu kardeşimizin söylediği 2,3 cümlelik laflarla ne kadar aşırı gıybet ettik değil mi???neler düşünmüşüzdür kim bilir anne hakkında..bu kardeşimizin de bu konuyu açması gerçekten beni çok üzdü..ANNE "DAYANAMIYORUM" dediğini kardeşimiz nerden biliyor peki??? babası veya başka biri mi söylemiş??peki bunu söyleyen kişinin güvenilirliğini neden sorgulamıyoruz..herkes anneler hakkında kötü örnekler verdi çocuğunu öldürenler vs. kimse babaların anneler yaptıklarını söylemedi..belkide babaanne suçludur anneye yaptığı baskılardan dolayı...ayrıca siz inanabiliyor musunuz ya gerçekten BİR ANNENİN EVLADINI BABANIN KUCAĞINA DAYANAMIYORUM DİYEREK BIRAKTIĞINI...ANNE yüreği ALLAH'ın ayetlerinde bile geçiyor bee..bu kadar mı kötümser olduk herşeyi..bir anne asla ama asla evladını bırakıp GİDEMEZ..YA ONU DA GÖTÜRÜR VEYA HERŞEYE RAĞMEN ORDA KALIR...neden sonra geldi diye kimse birşey söylemesin..kimin kötü olduğu ancak olayın içindekilerle karşılıklı konuşularak anlaşılır...

Böylesine özel bir konuyu burada bu şekilde paylaştığınız için ben de sizden nefret ettim .

Herneyse sizin için yeterince özel değil demekki ...

Yüzde 25 inin konversiyona eğilimli olduğu bir ülkede bu ajitasyon az bile aslında ... Yaşınız kaç bilmiyorum . Babanız sizi nasıl yetiştirdi onu da bilmiyorum ama umarım açtığınız konudan pişman olmazsın ...

Çözüm hiç bir zaman burada yazılanlar olmayacak .
Yıllarca çocukları için kocalarına katlanan anneler var diye kendi annenizin yaptığını garipseme hakkınız yok .

Ve emin ol (hormonal bir problemi yoksa annenizin) şevkat hormonu (prolaktin) nedeniyle anneniz bu başlığı okusa bile sizden nefret etmeyecek .

Ve inandığınız gerçek niye annenizin anlatamadıkları oldu ? Kim söyledi 'Dayanamıyorum' diye gittiğini ?

msjları sırayla okurken yüreğimi titreten ikinci msjdı...üstüne asla yorum yapmak istemiyorum..ELİNE SAĞLIK..

Aslında bu çok derin bir konu. Hiç bir zaman insanı kendi kadar kimse anlayamaz tabi . Ama benim yazılanlardan anladığım kadarıyla duyarsız bir anne mevcut. Ve yıllar sonra bir anda ortaya çıkıyor ... Tamam her ne kadar belli bazı şeyler geçmiş olsada nihayetinde annedir ve affetmek gereklidir... Buna diyebileceğim bir şey yok ama her ne sebepten olursa olsun anne sevgisinden yıllar boyu mahrum bırakılmış bir insanında nefret dolu olmasınıda kimse hor göremez.

Bu kişiler
,yıllar boyu annesi olmayan bir çocuğun nice acılar içinde büyüdüğünü nerden bilebilir ? "Annedir ne acılar zahmetler çekmiştir senin için" der dururlar. ya o küçük çocukların geceler boyu ızdırap gibi çektiği acı ve yalnızlık ne olacak ? Yetişkin bir insanın 9 ay boyunca çektiği bir acımı daha derindir yolsa bebeklikten ömrünün sonuna kadar işkence gibi gelen acıları çeken insanın acısı mı ? Benim bu yüzden Klbk'i destekliyorum. Eğer annenin geçerli bir sebebi yoksa, bu insan yerden göğe kadar haklıdır ..

sorunun cvbını vermek istiyorum HİÇ ABARTISIZ ANNENİN ÇEKTİĞİ O 9 AYLIK ACI..bunun için ayrı bi başlık altında bi konu açacam...ve son olarak bi hadisi şerif paylaşmak istiyorum..

”Anasına-babasına âsî olan mel’ûndur ” [Hâkim]

mel'un:ALLAH tarafından lanetlenmiş,lanetli,şeytan ve müridleri.

HAYAL VE CASPER hakkınızı helal edin...sizin yorumlarınızı da okudumda isminizi yapıcı olarak düşünenler arasına almayı unuttum düzenle olmayınca da öyle kaldı...

Şu her konuda sosyal mesaj olaylarına girenler komik oluyor :)

Herkesin kendi düşüncesi haklı olabilirsin demeyi bilmeliyiz

Şu her konuda sosyal mesaj olaylarına girenler komik oluyor :)

Herkesin kendi düşüncesi haklı olabilirsin demeyi bilmeliyiz

sen bu komiklikle kal kardeşim..ve sen şu anne baba meselesini sosyal mesaj olayı olarak algılaa..ve sen şu giden anne babaya olan saygı ve sevginin nefrete dönüşmsini olağan olarak karşıla bakalım..sonra çıkıp meydanlara vatan bölünmez deme...senin ASIL VATANIN OLAN AİLE YAPIN ÇÖKÜYORR SEN HALA SAPASAĞLAM YERİNDE DURAN VE ALLAH'IN İZNİYLE HER DAİM DURACAK OLAN TOPRAK PARÇASININ GİDECEĞİNİ DERT EDİVER DUR...

sen bu komiklikle kal kardeşim..ve sen şu anne baba meselesini sosyal mesaj olayı olarak algılaa..ve sen şu giden anne babaya olan saygı ve sevginin nefrete dönüşmsini olağan olarak karşıla bakalım..sonra çıkıp meydanlara vatan bölünmez deme...senin ASIL VATANIN OLAN AİLE YAPIN ÇÖKÜYORR SEN HALA SAPASAĞLAM YERİNDE DURAN VE ALLAH'IN İZNİYLE HER DAİM DURACAK OLAN TOPRAK PARÇASININ GİDECEĞİNİ DERT EDİVER DUR...

Bu satırları yazan bir insanın içinde yaşadıkları senin dışından söylediklerini algılayamaz. Söylemesi kolay yada yaşayan bilir cümleleri bunu en iyi anlatandır. Şimdi şurda anne-baba sevgisi tartışması yapmak manasız. Sempati toplama gibi geliyor birinin çıkıp şu duruma durun olur mu öyle demesi :)

masaALLAH kardes, siz hic tahrik etmemissiniz

siz cikip yazmissiniz komik geliyor diye... insana komik gelen sey o kisiyi eglendirmez mi?

ozaman bana kizmayin, yazdiginiz yorumu tekrar okuyun...

neyse burda tartisipta '' koyun can derdinde, kasap et derdinde'' meselesine donusturmeye niyetim yok...

kirdimda ozur dilerim. belki fevri davrandim. kusuruma bakma hakkini helal et .

masaALLAH kardes, siz hic tahrik etmemissiniz
siz cikip yazmissiniz komik geliyor diye... insana komik gelen sey o kisiyi eglendirmez mi?
ozaman bana kizmayin, yazdiginiz yorumu tekrar okuyun...
neyse burda tartisipta '' koyun can derdinde, kasap et derdinde'' meselesine donusturmeye niyetim yok...
kirdimda ozur dilerim. belki fevri davrandim. kusuruma bakma hakkini helal et .

Yazdığım kişiler belliydi zaten. O yüzden tahrik değil doğrudan hedef göstermiş oldum ben. Ben konuya da cevap verdim ama siz olaya kişiselden girdiniz :)
Sorun değil hassas olabilirsin bu konuda. Ben biraz yaşayanı anlamak istedim ona göre konuştum

Aslında Bu Konuda Söylenecek Çok Fazla Şey Olabilir Ve Çok Derin Bir Konu Ama Kişileri Tanımadığımız Ve Olayın İç Yüzünü Bilmediğimiz İçin Yorum Yapmaktan Kaçınıyorum.. Sadece Söyleyeceğim Şudur ki; Hakkınızda Hayırlısı Ne ise O Olsun.. Hem Anneniz, Hemde Sizin İçin...

haklisin, herkezin kendine gore dusuncesi var sonuca...

ama yinede soyle dusunmekten kendimi alikoyamiyorum

zaten, daha onceki yorumumda yazdigim gibi olan ne annesine ne babasina kiza olmus... zaten olan olmus... magdur olmus
ama yuregini yumusatip yapici olup tekrar annesini affedip beraberce bir hayat surmeleri fenami olur?

elbette oncelikle kizi anlamak lazim. en cokta kiz icin zaten. icindeki nefrete nefret katmazmi ona hak vermemiz? hakli olabilir ama affedici olabilmek daha cok guzeldir...

ve gercektende herzaman hersey goruktugu gibi olmayabiliyor... belki kardesimizin bilmedigi seyler vardir anlatilmadigi...

Bu satırları yazan bir insanın içinde yaşadıkları senin dışından söylediklerini algılayamaz. Söylemesi kolay yada yaşayan bilir cümleleri bunu en iyi anlatandır. Şimdi şurda anne-baba sevgisi tartışması yapmak manasız. Sempati toplama gibi geliyor birinin çıkıp şu duruma durun olur mu öyle demesi :)

evet haklısın kardeşim bizde konuşa konuşa halletmeye çalışıyoruz:) sen karışma bizlerin işine sen git kendin böyle saçma çıkışlarınla başka yerlerde sempati toplamaya çalış BUĞRAcımmm:) birde kendinden büyüklerle konuşmayı öğren azıcık..kendinden büyük olduğunu bilmiyorsanda karşındakinin bayan olduğunu bilerek konuş...TMM MI???İNSAN GİBİ ANLAYACAĞIN..TAKLİT YAPMAYI BİLİYOSUNDUR DEĞİL Mİ??HIHH İŞTE AYNEN ÖYLE BİZ İNSANLARIN TAKLİDİNİ YAP BARİ..

Yazdığım kişiler belliydi zaten. O yüzden tahrik değil doğrudan hedef göstermiş oldum ben. Ben konuya da cevap verdim ama siz olaya kişiselden girdiniz :)
Sorun değil hassas olabilirsin bu konuda. Ben biraz yaşayanı anlamak istedim ona göre konuştum

yaşayanı anlamak derken burda anneyi göz ardı etmiyor musun sence???anne yaşamıyor mu sanıyorsun??annenin içindeki acıları biliyor musun ki gelip kızın söylediklerine hak verin diyorsun... ANNE NASIL BİRİ OLURSA OLSUN..ONUN EVLAT ÜZERİNDE HAKKI VARDIR VE EVLAT ASLA AMA ASLA ONDAN NEFRET EDEMEZ...

evet haklısın kardeşim bizde konuşa konuşa halletmeye çalışıyoruz:) sen karışma bizlerin işine sen git kendin böyle saçma çıkışlarınla başka yerlerde sempati toplamaya çalış BUĞRAcımmm:) birde kendinden büyüklerle konuşmayı öğren azıcık..kendinden büyük olduğunu bilmiyorsanda karşındakinin bayan olduğunu bilerek konuş...TMM MI???İNSAN GİBİ ANLAYACAĞIN..TAKLİT YAPMAYI BİLİYOSUNDUR DEĞİL Mİ??HIHH İŞTE AYNEN ÖYLE BİZ İNSANLARIN TAKLİDİNİ YAP BARİ..

Bizlerin işine derken? Siz iş bilen ben çalışan mı oluyorum burada. Şimdi sen bana hayvan demek istiyorsun :) Bir yandan insanlığa hizmet edeyim derken hemde. İçindeki basitliği buraya dökme şimdi bana da döktürme. Her insanın sevme hakkı olduğu gibi nefret etme hakkı da vardır. Sen bunları yazdın diye koşup annesinin boynuna sarılacak değil. Hanımefendinin bana verdiği cevap ve sakinliğim ortada. Yaşını biliyorum ama akılın yaşta olduğu konusunda hemfikir değilim. Düşüncelerimi anlattım kendisinden de beklediğim cevabı aldım. Şimdi de bayanlara saygı dersi verdin (?)

Annesi yada değil sen haklısın annenin hatası affedilmeyecek kadar büyük.

bu durumda ne söylesek boş gibi görünüyor zamana bırakmak daha iyi olur bence..

gerçekten çok acı bişey bir annenin ne olursa olsun,arada ne zorluklar olursa olsun cocuğunu bırakıp gidemez.gitmemelide.şu an beslediğin duydudan dolayı haklısın..

İnsanlar konuşa konuşa değil mi

bu ne peki??? sen burda ne demek istiyorsun???sakinlik ve saygı demek istediğin bu mu..??varsın basit insanların gözünde basit olyım ben, UMRUMDA MI SANIYORSUN BU DÜNYA:) ben sana aklın yaşta olduğu konusunda birşey mi söyledim de böyle bi yanıt verdin bana??ben saygının kendinden yaşça büyüklere verileceğini söyledim sadece..her neyse konumuz sen olacak olan bu tartışma değil..ben burda söylediklerimden sonra koşup annesine sarılsın diye bi amaçta beslemedim..sadece annesini dinlemeden bu kadar aşırı tepkiye kaçmamasını söyledim..daha neyin ne olduğunu bile bilmiyorken evet haklısın demekte çok doğru bi karar değil..arzu ederim ki bununda farkındasındır İNŞALLAH..bu ortamda annenin haksızlığını kim bana ispatlayabilir???herkes annenin çekip gittiğini söylüyor babanın kızı annesinden uzaklaştırmadığı ne malum??? herneyse ya ALLAH HİDAYET ETSİN klbk ARKADAŞIMI DA BİZLERİ DE...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri