anne ne kadar kötü olursa olsun...sadece bebegini karnında taşıdı ve onu dünyaya getirdi diye onun hakkını annemizi sırtımızda 500 yıl taşısak dahi ödeyemeyiz...gerisini siz düşünün artık
isin icini bilmeden yorum yapmamak gerek
hic kimse rahati birakip gitmez, yavrusunu birakip hic gitmez.
belki bilmedigimiz birseyler vardir...
belki hersey gordugumuz gibi degildir.
"Dayanamıyorum"diyerek babamın kucagına bırakarak beni bebekcikken terkeden yalnız bırakan ANNEM'den nefret ediyorum..
Hatta yıllar sonra gelip bana "canım kızım"demesinden de çok çok nefret ediyorum.
Söyleyecek bir söz yok.Ona karşı kalbim hiç yumuşamıyor.
Dayanamıyorum"diyerek babamın kucagına bırakarak beni bebekcikken terkeden yalnız bırakan ANNEM'den nefret ediyorum..
Bırakalım belkiyi..
Sen kendini bu arkadaşın yerine koy ve tekrar düşün derim ben.
O zaman böyle yorum yapabilir misin ?
Tanımadığımız bir insanı kötülemek bu kadar kolaymı arkadaşlar
hele ki bu kötülemeye çalıştığımız bir anneyse
Tabiki evladını bırakıp gitmek hiç birimizin tasvip etmediği bir davranış biçimi ama keşke birde olayı o şahıstan dinleyip sonra idamına karar verebilseydik ...
yarğısız infaz yapmak çok kolay artı yüreği yaralı birinin anlattığı olaya yangına körükle gitmek daha kolay
belki sizlerin bu yaklaşımlarıyla arkadaşımızın kafasında oluşan varsa pozitifl düşünce kırıntılarını bile negatiflere çevirdiğimizin farkına varalım lütfen
Arkadaşımızın anlattığı olayda " DAYANAMIYORUM " diye bir kelime var
acaba anne neye dayanamadı ve yavrusunu neden bırakıp gitti birazda bu kelimeyi sorugulamak gerekmiyormu acaba ne dersiniz ??
böle hatamı olur..
bende olsam bende nefret edeerdim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.