Annem'den nefret ediyorum.

Klbk

Bayan Üye
"Dayanamıyorum"diyerek babamın kucagına bırakarak beni bebekcikken terkeden yalnız bırakan ANNEM'den nefret ediyorum..
Hatta yıllar sonra gelip bana "canım kızım"demesinden de çok çok nefret ediyorum.
Söyleyecek bir söz yok.Ona karşı kalbim hiç yumuşamıyor.

---> Annem'den nefret ediyorum.

'' herzaman hersey gorundugu gibi degildir'' okadar cok boyle durumlar varki herseyin gorundugu gibi olmadigi. Ogrenmek icin sormak gerek. Neden ne olursa olsun birakmamasi gerekliydi ama sebebini en iyi annen bilir. Baban birsey dedimi bilemem bu konuda ama demis olsa bile gercekler ancak annenlede konusarak anlayabilirsin.
Koymus gitmisle olmaz boyle seyler hic kimse durduk yere koyup gitmez. Vardir bir sebebi. Senin gorevin yada yapabilecegim seyde sadece nefret ediyorum seni dinlemek istemiyorum demek degil.konusmadan ki belki konusmussundur bilemiyorum neden terk ettigini bilemezsin.

Selametle.

Her Anne mükemmel olacak diye bi kural yok Ama Nefret etmeden önce Geçmişe bir gitmek lazım bir ana Canını kolay kolay bırakmaz bırakamaz.

anne ne kadar kötü olursa olsun...sadece bebegini karnında taşıdı ve onu dünyaya getirdi diye onun hakkını annemizi sırtımızda 500 yıl taşısak dahi ödeyemeyiz...gerisini siz düşünün artık

anne ne kadar kötü olursa olsun...sadece bebegini karnında taşıdı ve onu dünyaya getirdi diye onun hakkını annemizi sırtımızda 500 yıl taşısak dahi ödeyemeyiz...gerisini siz düşünün artık

Doğurup bırakmak annelik midir?Yazıklar olsun öyle anneye..

isin icini bilmeden yorum yapmamak gerek
hic kimse rahati birakip gitmez, yavrusunu birakip hic gitmez.
belki bilmedigimiz birseyler vardir...
belki hersey gordugumuz gibi degildir.

isin icini bilmeden yorum yapmamak gerek
hic kimse rahati birakip gitmez, yavrusunu birakip hic gitmez.
belki bilmedigimiz birseyler vardir...
belki hersey gordugumuz gibi degildir.

Bırakalım belkiyi..

Sen kendini bu arkadaşın yerine koy ve tekrar düşün derim ben. :)

O zaman böyle yorum yapabilir misin ?

Ben sana hak veriyorum. Bir insan sadece evladını doğurdu diye bu onu anne sıfatına eriştirmez. Eğer gerçekten anlattığın gibiyse nefret etmekte haklısın ve bende senden yanayım.

Yinede bu meseleyi birde onun ağzından dinlemeni tavsiye ederim. Kaybedecek bir şeyin olmaz nasıl olsa ...

Sana bende hak veriyorum anne var anne var bunu herkes biliyo
Her doğurana da anne denilmez ne annelik yapmışki sana
Seni terkedip gidrek mi annelik yapmış
Ne kadar soğuk olsan ona karşı haklısın
zaten kendini sana sevdirememiş affettirememiş ki bunun için çok çaba sarfediyor mu merak ediyorum

"Dayanamıyorum"diyerek babamın kucagına bırakarak beni bebekcikken terkeden yalnız bırakan ANNEM'den nefret ediyorum..
Hatta yıllar sonra gelip bana "canım kızım"demesinden de çok çok nefret ediyorum.
Söyleyecek bir söz yok.Ona karşı kalbim hiç yumuşamıyor.

Tanımadığımız bir insanı kötülemek bu kadar kolaymı arkadaşlar
hele ki bu kötülemeye çalıştığımız bir anneyse

Tabiki evladını bırakıp gitmek hiç birimizin tasvip etmediği bir davranış biçimi ama keşke birde olayı o şahıstan dinleyip sonra idamına karar verebilseydik ...
yarğısız infaz yapmak çok kolay artı yüreği yaralı birinin anlattığı olaya yangına körükle gitmek daha kolay
belki sizlerin bu yaklaşımlarıyla arkadaşımızın kafasında oluşan varsa pozitifl düşünce kırıntılarını bile negatiflere çevirdiğimizin farkına varalım lütfen

Dayanamıyorum"diyerek babamın kucagına bırakarak beni bebekcikken terkeden yalnız bırakan ANNEM'den nefret ediyorum..

Arkadaşımızın anlattığı olayda " DAYANAMIYORUM " diye bir kelime var

acaba anne neye dayanamadı ve yavrusunu neden bırakıp gitti birazda bu kelimeyi sorugulamak gerekmiyormu acaba ne dersiniz ??

Böylesine özel bir konuyu burada bu şekilde paylaştığınız için ben de sizden nefret ettim .

Herneyse sizin için yeterince özel değil demekki ...

Yüzde 25 inin konversiyona eğilimli olduğu bir ülkede bu ajitasyon az bile aslında ... Yaşınız kaç bilmiyorum . Babanız sizi nasıl yetiştirdi onu da bilmiyorum ama umarım açtığınız konudan pişman olmazsın ...

Çözüm hiç bir zaman burada yazılanlar olmayacak .
Yıllarca çocukları için kocalarına katlanan anneler var diye kendi annenizin yaptığını garipseme hakkınız yok .

Ve emin ol (hormonal bir problemi yoksa annenizin) şevkat hormonu (prolaktin) nedeniyle anneniz bu başlığı okusa bile sizden nefret etmeyecek .

Ve inandığınız gerçek niye annenizin anlatamadıkları oldu ? Kim söyledi 'Dayanamıyorum' diye gittiğini ?

Aslında bu çok derin bir konu. Hiç bir zaman insanı kendi kadar kimse anlayamaz tabi . Ama benim yazılanlardan anladığım kadarıyla duyarsız bir anne mevcut. Ve yıllar sonra bir anda ortaya çıkıyor ... Tamam her ne kadar belli bazı şeyler geçmiş olsada nihayetinde annedir ve affetmek gereklidir... Buna diyebileceğim bir şey yok ama her ne sebepten olursa olsun anne sevgisinden yıllar boyu mahrum bırakılmış bir insanında nefret dolu olmasınıda kimse hor göremez.

Bu kişiler
,yıllar boyu annesi olmayan bir çocuğun nice acılar içinde büyüdüğünü nerden bilebilir ? "Annedir ne acılar zahmetler çekmiştir senin için" der dururlar. ya o küçük çocukların geceler boyu ızdırap gibi çektiği acı ve yalnızlık ne olacak ? Yetişkin bir insanın 9 ay boyunca çektiği bir acımı daha derindir yolsa bebeklikten ömrünün sonuna kadar işkence gibi gelen acıları çeken insanın acısı mı ? Benim bu yüzden Klbk'i destekliyorum. Eğer annenin geçerli bir sebebi yoksa, bu insan yerden göğe kadar haklıdır ..

Annesi yanında olan insanlar için konuşmak ne kadar kolay :)

Yukardaki arkadaşımıza katılıyorum ya annesiz büyüyen o çocuk neler yaşadı neler çekti kimbilir..

"Dayanamıyorum" deyip giden annesi onu görmek için bu yaşa gelmesini mi bekledi ?

Her anne de vicdanlı değildir ayrıca öle olsaydı çocuklarını öldüren anneler olmazdı..

gecen 20/20da izliyordum.

kiz hamile kalmis; erkek arkasna soylemmeis otelde dogurmus kiliseye birakmis.. baba ogrenmiss cocugu bulmak icin almak icin ugrasti vee buldu..kavustu

sonra anneisde ortaya cikti :cocugumun hayatinda olmak istiyorum diyerek:

bu tur olaylar cok uzuyor innsani.. hatalar..

Bırakalım belkiyi..

Sen kendini bu arkadaşın yerine koy ve tekrar düşün derim ben. :)

O zaman böyle yorum yapabilir misin ?

evet, dusunurdum... cunku bir olaya hertaraftan bakmasini yeteri kadar ogrendim ben.

ne kolay demi, kucukken babamin kucagina vermis gitmis... olay bitti.
bu olayin oncesi sonrasi yokmudur sizce?

evet, ne olursa olsun birakmamasi gerek, ama neden biraktiginin ne oldu bunun onemli yok mu??? birakmasi makul birsey degil elbette oyle birsey zaten diyemem. ama ne olmus acaba??
keyfi gittiyse hepiniz haklisiniz... ama birda kadindan dinlemek gerek. tabikide annesiz yasamak dunyanin en zor seyi olsa gerek, annem 6 ayligina tr ye gidiyorda deli oluyorum birde hayatimi annesiz gecirmek elbette katlanacak birsey degil ama lutfen iki tarafli dinlemeden yargilamayalim.

evet, burda olan cocuga olmus, yani kardesimize olmus annesi ve babasi arasinda ne olmus bitmis gecmis bilemiyoruz. olan kizcagiza olmus ama dinlemeden yargilamak kotulemek nekadar dogru bilmiyorum.

Tanımadığımız bir insanı kötülemek bu kadar kolaymı arkadaşlar
hele ki bu kötülemeye çalıştığımız bir anneyse

Tabiki evladını bırakıp gitmek hiç birimizin tasvip etmediği bir davranış biçimi ama keşke birde olayı o şahıstan dinleyip sonra idamına karar verebilseydik ...
yarğısız infaz yapmak çok kolay artı yüreği yaralı birinin anlattığı olaya yangına körükle gitmek daha kolay
belki sizlerin bu yaklaşımlarıyla arkadaşımızın kafasında oluşan varsa pozitifl düşünce kırıntılarını bile negatiflere çevirdiğimizin farkına varalım lütfen

Arkadaşımızın anlattığı olayda " DAYANAMIYORUM " diye bir kelime var

acaba anne neye dayanamadı ve yavrusunu neden bırakıp gitti birazda bu kelimeyi sorugulamak gerekmiyormu acaba ne dersiniz ??

mekselinaya katiliyorum.
yapici olmak gerek yikici degil. belkide bilmedigimiz ve kardesimizin bilmedigi birseyler var... bizim yapmamiz gereken sey sakinlestirip saglikli dusunmesini saglamak gaz vermek degil.

ben kizcagizin yerine koyarimda kendimi siz o annenin yerine koyun birde...

böle hatamı olur..
bende olsam bende nefret edeerdim.

edin edinnnn herseyin kolay var nede olsa...

ondan nefret ederim cunku nefret etmek affetmeye calismaktan, sorgulamaktan neler olmus bitmis arastirmaktan cok daha kolay...

asariz, keseriz, nefret ederiz cunku savasmaktan kolay, bunca yilin acisini boyle cikarmak cok daha kolay...

buyurun arkadaslar hep beraber kadindan nefret edelim, kizdada nefret etmesini soyleyelim kolayi bu degil mi???

zaten cok zor gunler gecmis bir kiza, elimizden geldigi kadar sakinlestirelim saglikli dusunmesini saglayalimda belki bugunden sonra annesinin yaninda gecirir gunlerini.

buyuk ihtimal bizim yazacagimiz iyi seyler cok tesir etmeyecek ona ama yazacagimiz en ufak kotu sey, evet, haklilar nefret etmeye devam etmeliyim diye dusunmeye sevk edecek.

biraz sagduyulu olalim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri