Hayır söylemedim İnsanları yok sayarak yoluna devam ettin mi ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #821 Hayır söylemedim İnsanları yok sayarak yoluna devam ettin mi ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #822 O kadar cesur değilim. Sen hiç sana değer veren insanları üzdün mü?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #823 Onları hep ayrı bir yerde tutmuşumdur.. Haklı olduğumda bulundukları yerden atarım.. Dinlemeden anlamadan kırmam kırmak istemem. Sen hiç özür diledin mi ?
Onları hep ayrı bir yerde tutmuşumdur.. Haklı olduğumda bulundukları yerden atarım.. Dinlemeden anlamadan kırmam kırmak istemem. Sen hiç özür diledin mi ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #825 Son 4 yılda sadece 1 kez Sen hiç hislerine güvendin ama yanıldın mı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #826 Ben hislerime hiç güvenmedim son sözü hep mantığım söylemiştir. Sen hiç kendine erkekler ağlamaz dedin mi?
Ben hislerime hiç güvenmedim son sözü hep mantığım söylemiştir. Sen hiç kendine erkekler ağlamaz dedin mi?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #827 LiyA' Alıntı: Ben hislerime hiç güvenmedim son sözü hep mantığım söylemiştir. Sen hiç kendine erkekler ağlamaz dedin mi? Genişletmek için tıkla ... En güzelde erkekler ağlar.. ama söylemeye utanırlar.. Sen hiç birisini ağlattın mı ?
LiyA' Alıntı: Ben hislerime hiç güvenmedim son sözü hep mantığım söylemiştir. Sen hiç kendine erkekler ağlamaz dedin mi? Genişletmek için tıkla ... En güzelde erkekler ağlar.. ama söylemeye utanırlar.. Sen hiç birisini ağlattın mı ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #829 Gerçekten sana değer vermiş birisiyse ağlamıştır.. Sen hiç birisi için ağladın mı ? ( Aile dışında )
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #830 Evet Sen hiç gereksiz birisine değer verip pişman oldun mu?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #832 Evet az önce Sen hiç cevap vermeyi unutup karşılık bekledin mi
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #833 Hayır Sen hiç iki kişilik düşündün mü ? ( Aile hariç )
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #835 Artık düşünmeliyim diye düşünüyorum Sen hiç gururdan dolayı kayıp yaşadın mı ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #837 Son 4 yılda 1 defa ... Sen hiç emin olmadan gurur incittin mi ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #839 O kadar kindar ve kibirli değilim ..! Allah (c.c)'a havale ederim.. Şüphesiz o gerektiği şekilde hesabı sorar.. Sen hiç kesin gözüyle baktığın bir konuda yanıldın mı ?
O kadar kindar ve kibirli değilim ..! Allah (c.c)'a havale ederim.. Şüphesiz o gerektiği şekilde hesabı sorar.. Sen hiç kesin gözüyle baktığın bir konuda yanıldın mı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #840 Çok özellikle de yaz gelince (iş) Sen hiç gözlerden uzak bi yere alıp başını gittin mi?