Dinledim.. Sen hiç yapmam dediğin birşeyi karşı koyma gereği duymadan yapmak durumunda kaldın mı ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #801 Dinledim.. Sen hiç yapmam dediğin birşeyi karşı koyma gereği duymadan yapmak durumunda kaldın mı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #802 Evet Sen hiç, Allah insanı iddiasından vurur sözünü duydun mu?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #804 Sanırım şu an yaşıyorum. Konuyu değiştirmekte usta mısındır?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #805 Her zaman değil. Sen hiç kaçmadan oyun oynamazmısın ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #807 Bakış açısına göre değişir. Sen hiç hayattan beklentilerine yenilerini ekledin mi ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #808 Evet Sen hiç kendi etrafına ördüğün duvarları yıkmaya çalıştın mı
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #809 Sabırla bekledim tek yıkılmaz o duvarlar. Sen hiç güven kelimesine layık birisi gördün mü ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #810 Evet Sadişim hayattaki en büyük güven kaynağım daha da yenileri eklenecek gibi. Güvenmek kolay mıdır?
Evet Sadişim hayattaki en büyük güven kaynağım daha da yenileri eklenecek gibi. Güvenmek kolay mıdır?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #811 Değildir.. Hele bir kaç kez yanıldıysan ve kırıldıysan hiç değildir.. Sen hiç sinirlenince tehlikeli şeyler yaparmısın ?
Değildir.. Hele bir kaç kez yanıldıysan ve kırıldıysan hiç değildir.. Sen hiç sinirlenince tehlikeli şeyler yaparmısın ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #812 Yapmam, yapana da çok kızıyorum. Sen hiç söz verdiğinde sözünü bozdun mu?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #816 Oldum Ben büyük babamın 1. kız torunuyum Babacığımın 1. kızıyım anneciğimin de 1. kızıyım İremimin 1 tanecik ablasıyım En değerlilerimin 1'iyim Senin için 1'in anlamı nedir?
Oldum Ben büyük babamın 1. kız torunuyum Babacığımın 1. kızıyım anneciğimin de 1. kızıyım İremimin 1 tanecik ablasıyım En değerlilerimin 1'iyim Senin için 1'in anlamı nedir?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #817 Benim için 1 Öz olandır.. Özel Olandır.. Gözde değil özde güzel olandır.. 1 den fazla kişinin 1 tanesi olmayan sadece bende olandır.. Sen hiç çocukca kırlarda koşup çimenler üzerine uzandın mı ?
Benim için 1 Öz olandır.. Özel Olandır.. Gözde değil özde güzel olandır.. 1 den fazla kişinin 1 tanesi olmayan sadece bende olandır.. Sen hiç çocukca kırlarda koşup çimenler üzerine uzandın mı ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #818 çok sık yaparım (her köye gidişimde) Sen hiç, utanacak duruma düştün mü?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 26 Kas 2016 #819 LiyA' Alıntı: çok sık yaparım (her köye gidişimde) Sen hiç, utanacak duruma düştün mü? Genişletmek için tıkla ... Düşmedim.. Hafta sonu geldi değil mi ? sorusunu sordun mu ?
LiyA' Alıntı: çok sık yaparım (her köye gidişimde) Sen hiç, utanacak duruma düştün mü? Genişletmek için tıkla ... Düşmedim.. Hafta sonu geldi değil mi ? sorusunu sordun mu ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #820 Öğrencilik yıllarımda derdim, şu an demiyorum. Sen hiç yüksek sesle bağıra bağıra şarkı söyledin mi?