Hayır.. Sen hiç intikam aldın mı ?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Kas 2016 #865 Evet Sen hiç, birine içinden geldiği için hediye verdin mi?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 28 Kas 2016 #867 Muhakkak olmuştur, hatırlayamadım. Hiç uyku felci yaşadın mı?
Emel* Prenses 28 Kas 2016 #868 ---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet, bunun en yakın şahidi sensin Sen hiç ayna karşısında saçma hareketler yaptın mı?
---> Alttaki Üye Sen Hiç ... ? Evet, bunun en yakın şahidi sensin Sen hiç ayna karşısında saçma hareketler yaptın mı?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 28 Kas 2016 #869 Bedirhan Gökçe Hayat Dediğin Nedir ki Anne Hayır. Sen hiç bedirhan gökçenin bu videosunu dinledin mi?
Bedirhan Gökçe Hayat Dediğin Nedir ki Anne Hayır. Sen hiç bedirhan gökçenin bu videosunu dinledin mi?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 30 Kas 2016 #872 Muhakkak yapmışımdır :D Sen hiç nick değiştirmek istedin mi?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 Ara 2016 #873 Evet, değiştirdim Sen hiç film izlerken ağladın mı?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Ara 2016 #874 Evet Sen hiç varmak istediğin yere varamayıp yerinde saydın mı?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 6 Ocak 2017 #876 Hepsi erkekti hacı.. Nasıl olayım.. :vala_02: Sen hiç mıhlama yedinmi..
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 10 Ocak 2019 #880 Bir gün mecburiyetten böyle bir girişimde bulundum evet, bu sayılabilir. Hiç kayboldun mu?