ayran olsaydı keşke diye üzülürüm hep. xD Sen hiç acından zevk aldın mı?
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Kas 2016 #781 ayran olsaydı keşke diye üzülürüm hep. xD Sen hiç acından zevk aldın mı?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 20 Kas 2016 #782 Cik.. Acıyı bi çiğköfte de severim.. Sen hiç şirazeden çıktınmı..?
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Kas 2016 #783 hiç şirazem yerinde olmadı ki benim. :eda: hiç,sarhoş oldun mu?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #784 Bir zamanlar fena halde olurdum ... Hatalarınla yüzleştiğinde kendini haksız gördün mü ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #786 Hatasız kul olmaz, tabi ki yapmışımdır. Mutluluğun ve mutsuzluğun sınırı var mıdır?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #787 Vardır.. Seçim yapmak durumunda kalsan kalbinin sesini mi ? mantıklı olanı mı ? seçerdin
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #788 kalp İçin daraldığında birisinin sana ihtiyacı varmış gibi hisseder misin?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #789 Hayır. Hatalarından ders mi çıkarırsın yoksa hatanın kaynağına mı suçu yüklersin ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #790 Hata yaptığımı kabul ederim suçlu aramaktan yoruldum. Nasılsın?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Kas 2016 #792 Tianhe' Alıntı: Biraz yorgun ve uykusuz gibiyim. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Aynı durum berbat başım ağrıdan çatlıyor Sansürleyip konuşunca insanlar anlamıyor mu zannedersin?
Tianhe' Alıntı: Biraz yorgun ve uykusuz gibiyim. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Aynı durum berbat başım ağrıdan çatlıyor Sansürleyip konuşunca insanlar anlamıyor mu zannedersin?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #793 Hayır. Ama insanların sansür gördüklerinde daha az rahatsız olduğunu biliyorum. Halbuki aynı ahlaksızlığı, daha az göstererek sindirmiş oluyoruz. Alttaki üye sen hiç saz çaldın mı ?
Hayır. Ama insanların sansür gördüklerinde daha az rahatsız olduğunu biliyorum. Halbuki aynı ahlaksızlığı, daha az göstererek sindirmiş oluyoruz. Alttaki üye sen hiç saz çaldın mı ?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #795 Bende çalmadım ama öğrenmek istiyorum. Sen hiç yağmurdan sonra gök kuşağının oluşmasını canlı canlı izledin mi ?
Bende çalmadım ama öğrenmek istiyorum. Sen hiç yağmurdan sonra gök kuşağının oluşmasını canlı canlı izledin mi ?
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #797 En dibiyim hatta. Alttaki üye sen hiç odanın duvarlarında sevdiğin insanı gördüğünü sanıp, onu ne kadar çok sevdiğini dakikalarca anlattın mı ? (Ağır bir gecenin sabaha karşısında yaşanmıştır bizzat. )
En dibiyim hatta. Alttaki üye sen hiç odanın duvarlarında sevdiğin insanı gördüğünü sanıp, onu ne kadar çok sevdiğini dakikalarca anlattın mı ? (Ağır bir gecenin sabaha karşısında yaşanmıştır bizzat. )
Tianhe Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #799 Yormadı bitirdi. Alttaki sen hiç sabrının sınırlarını zorladın mı ?