Evet Sen hiç şarkı sözü yazdın mı
Tianhe Kayıtlı Üye 29 Eki 2016 #763 Evet ama hep yenildim. Alttaki senin hiç küçükken topun inşaata kaçtı mı ?
Tianhe Kayıtlı Üye 29 Eki 2016 #768 Hayır Alttaki sen hiç başka bir insanın hatası veya yanlışı yüzünden çok çook üzüldün mü ?
Tianhe Kayıtlı Üye 29 Eki 2016 #770 Hayır Sen hiç fütursuzca düğünde arkadaşlarınla sahneye atlayıp ankara havası oynadın mı ?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 12 Kas 2016 #774 Eveeeettt, çocukken. Sen hiç doğum günü pastasına üflemeden önce dilek tuttun mu?
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 12 Kas 2016 #775 Evet ama çoğu gerçekleşmedi :H Sen hiç lunaparkta rangera bindin mi?
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Kas 2016 #779 Her gün. Ayna'da duruyor ulu orta. Ne zaman baksam orada. Hiç kendi şarkını uydurup söyledin mi?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 19 Kas 2016 #780 Söyledim de.. Bir müddet tekrar ediyorsun, sonra yıllar geçince "iyy" bu saçma sözleri benmi söyledim deyip bellekten siliyorsun.. Çayla simit yedinde üzüldün mü..
Söyledim de.. Bir müddet tekrar ediyorsun, sonra yıllar geçince "iyy" bu saçma sözleri benmi söyledim deyip bellekten siliyorsun.. Çayla simit yedinde üzüldün mü..