Ah Günüm Günlüğüm..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Günlük Senide Baya Ektik Bu Ara Ama Napalım İş Güç İşte Kovalıyoruz Yani Bu Ara:D

Güzel Şeyler Olucak Arada Ufak Tefek Sorunlar Olmazsa...Neyseki Onlarıda Halledicem Hayat Daha Şahane Olucak ..
Neyse Ben Yavaş Yavaş Kaçayım Terim Kurumadan Gidip Banyo Yapım Yoksa Gene Hasta Olucam:D Çok İyileştim Sankide=))

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Geçmiş Olsun Kadir'im :) Dikkatli ol. Kendine Daha Fazla Vakit Ayır :)

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Sevgili günlük yada haftalık.. yok yok sevgili aylık dicem artık sana malum ayda bir yazıyomuşum sana
yeni farkettim:D..Bunu Sebebide konuyu Unutmuş Olmam:p

Neyse Aylık Abi bu hafta benim için zor geçicek sanırım çünkü artık tatil haftası ve ben tatil için yanıp tutuşuyorum.
Bu haftayı atlatırsam i 15 gün "Free"yim ondan sonra ramazan işte yazın ortasında zor bi ramazan geçicek belli şimdiden...

Bügün Pazartesi bakalım cumartesiye nası ulaşıcaz, Zaman hiç geçmicek gibi duruyor..Allah Yardımcım Olsun:D

Sevgili Aylık Abi

Bu arada seni unutmamaya çalışıcam ve söz sana ayda bi kere yazıcam:D kendine dikkat et, hadi gömdüm:D

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Aylığına pek dolu dolu diyemeyeceğim :D
Sayılı gün çabuk geçer merak etme :R

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Fazla Detaya Gerek Yok Bence-)

Güzel Şeylere Ulaşmak Zor Bea.. Artık Tek Çarem Kendimi İşime Konsantre Etmek..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Günlükte mi detaya gerek yok, pardon haklısın aylık :D
Haklısın zor olması da güzel yapıyor bazen :)

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Benim Aylığımı Özelliği Bu :D

Güzel Olucak Herşey..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

aylıgın sana küsmüş) ihmal etmişsin )

bugun pazartesi evet bütün pazartesiler gibi biraz zor geçecek sonrası corap sökügü gibi gelir merak etme )

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Günlük Tutmayı Hayatım Boyunca Becerememişimdir Zaten-)

Çabuk Geçsin Bu Hafta Lütfen..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

ben çok güzel beceririm) vardı günlüğüm gencken hehe bütün sırlar kayıtlıydı )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri