Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
'Hayat...'
Dur bekle beni Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak! 'Aşk...'
Her geçen gün öldürme yüreğimi;bi Can daha kalmadı verecek! 'Mutluluk..' Kaçma benden her defasında bu sefer değerini bileceğim Senin! 'Acı..' Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni! 'Hüzün...' Esir etme artık beni ben zamanıyla çok büyüttüm Seni...
Vee.. ''Sen...'' Daha fazla yorma beni...!ben fazlasıyla ödedim Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini...!
Sevgiyi geceyle süsleyen geceyi bize veren.. Bir örtü çekip üzerine kurtulmak kötü düş(üş)lerden... Sonra derince bir iç çekip geçmişe hapsetmek senli düşleri.. Bir düşten öte bilmemek için seni... Hayata yenilmemek ve yalancı bir yâre kanmamak için susturmak gerek harfleri.. Sessiz harfleri ayrı kefeye koyup sesli harfleri söküp atmak alfabemizden.. Gurur yapma demeyin.. Bu gurur değil sadece acıtmadan yüreğimi ağlatmadan gözlerimi duymadan sözlerini kapatmak bu defteri.. Eee 'si işte böyle!
Parlaktı güneşten Gençlik masum ve narin
Yazlar gibi şen.Hürdük kuşlar gibi
-Bilmezdik korku telaş körpeydi aşklar..
İncinsek olmazdık kışlar gibi Hayat bir suymuş.
Biz de içmişiz kana kana...
En Uzak yarınlar dün olur.En hazin keşkeler söz olur
Derya gibi hatıralar.Varsın herkes beni tenha bilsin
Kâr saydığım koca bir hayat var.
Ama hâlâ küçüğüm