Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Varlığına deliyken Yokluğuna delir(e)memek
Susuzluktan dudakları çatlamış bir ağıt gibi yakıyor beynimi.
Tut ki alev alsa senli bildiklerim ...Sen mi kül olursun ben mi
içimde bir “biz” bin “hiç” içinde . .
Aşk işte ;
Okurken başka
Yaşarken başka olan
ve rüzgar getiriyor kokunu gözlerin denizler gibi engin
yıldızlar kadar parlak
boğulmak istiyorum gözlerinde…
Çıkmazlar sokağı yine bana düştü Ellerim kan revan .. Susmalarım çığlık ..
Bu günde yalnızlığın rolü var aynada
Özlem geceleri kapımıza dayanacak. Sevgilim../..susturma bizi Sürç-ü lisan olmasın bu aşk..
Uğurladım eski sevdalarımı../..gözlerine ilk baktığım an
Çarmıha gerdiğim özlemlerimi azat ettim
Huzur kazandım müzayededen ikimiz için
Bol köpüklü bir kahve taşıdım bakışlarımla sana Yüreğimi istedin../..verdim
Kayıplarım çok
ne yazar seni de kaybetmişim Ben kimleri tarihe gömdüm,sen bilemezsin Kalbimdeki imparatorluğun efendisi benim Seni az önce idam ettirdim
..
içim'de iç ses /dış ses kapışması var ...! iç ses'me ayakta alkış varken
dış ses'ime olanca küfür'üm var.
Üşüdükçe uzuyor gece Sis çöküyor içime! Uzadıkça üzüyor gece!
Nereye konur aşk göz önünde bir yere mi?
Güvendiğin kadarıyla her yere mi? İlah gibi yaşatırsan varım dedi Ne olursa kabulum;özledim onu ..
Birini özlersin uzaktadır Uzatadır elbet bi' gün gelir.
Ama ya çok yakınında olmasına rağmen ......Özlesen de gelmiyorsa ? Gelmek istemiyorsa ? Ne yapabilirsin ki ?
Bir Düştü Sevda .. Cocukken RüyaLarımda Gördüklerimden Ama Masumca.. Bir Şiiri Ezberleyip Unutmak Gibiydi
Bir daha Karşılaştıgında Anımsanan..
Hadi gir cümlelerime.
Ayaklandır tüm kelimelerimi
Seni taşıyan kambur harflerin alnından vur.
Gecenin tüm karanlığını devir üzerime Şah damarlarımın sıcaklığını kes Buz tutsun bedenim.
seni sevmekten korkmadım hiç seni sevmeye doymadım sen benim olmaktan korkmadın hiç ben de başkasının olmadım ben seni kalbimden kovmadım hiç o günden önce de doğmadım inan ki...
'' . .. .Haber vermeden gelme zor olur. .. .
Ürker tenhalığım -kıskanır ağlar belki ama ben ağlayamazsam- gücenme ne olur (!) . .. .Gözlerim bitti. .. . ''
sana gözlerinden baktığım şiirlerim var aşkı ağzına ''tek'' almış örselenmiş yağmurlar
inancımın failini meçhul etmiş sevdiğim tüm adamlar
ruhunu bir türlü teslim edememiş başıboş sevda lar ve bir de sana gözlerinden baktığım şiirlerim var ''son mısralarını henüz yazmadığım şiirler adına bir üç nokta daha''