Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor artık Delice esiyor kavak yelleri... Çocukluk elden yitip gidiyor artık Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi Cesaret aşk kaygı derken Bir sancı kapladı tüm gövdemi Oysa biz daha dün hipotenüsü çözememiştik Nerden çıktı bu havuz problemi ?
... .. . Ben aşkındüş/üşünü gördüm İhanetin gülüşünü .. Ve senden öğrendim Çekip gitmeleri .!
A Ş K S A V A Ş I K A Y B E T T İ
Olduğundan daha kırmızı bir gecede, gölgem gölgene karıştı Ezberlediğim yüzünün şekli evimin yolu gibi. ●●●●●●●●●
●●●●●●●●● Gözlerimi kapattığım zaman; hatırlarım. G ö z l e r i m i k a p a t ı n c a s a n a k a ç a r ı m.
♠
Her Mevsim GüzeL SEninLe SEvgiLim... ..
keşkeLeri geride bıraktım ` iyiki ` dediğim tek nefesimsin ~
Gittiğin yerde bulduklarınLa mutlu ol övün sevin yoLun baHtin açık Olsun ben şaşkın kararsız kimseye zararsız yaşarım ..
[ xxx ] Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı artık! Zamanlar haindir ama Sen yine de en güzel anılarımızı kap gel yanıma demeyeceğim Yüzündeki ''Pavyon Sarışını İhanet''e sövmeyeceğim!... Ömrümden düşe kalka sildin kendini. İşte bu yüzden suskunken çıldırmayı biriktirmem İşte bu yüzden kalbim kalbinin kapılarını çarparak gitmek istiyor şimdi! Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine.. ...Bu defa ''BaNa'' müsade...
. . .x.X.x. . . .•.Korkularımla Kilitledim Geçmişimi hala bekliyorum.•. Yağmurun yüzümü yıkadığı mevsim başladı! .•.Kış kokuyor üstüm başım.•. Gözlerimde bulutlar aralandı! .•.Şimdi gerçeği gördüm dönüyorum.•. Evden çıkarken yalnızca sana gidiyordum umutlarıma ne derim şimdi .•.Sensizlikten geliyorum!.•.
ılık bir rüzgar -yani ''sen''- Sana ait seni hisseden -ruhum- Aradığım -yeni birsoluk- Bulduğum -sonsuzluk- Tek bedende var olan -ikinefes-
ßi meLek fıSıLdamıstı kuLağıma daha ßen ßeßekken KaranLıkLar cökTüğünde yaLnız kaLdığında k0rkarsn die meLeğe ßaktım ve dudak kıvırdım maSumca asLında ßeßek deiLdim ßen öLüy0rdum hani derLer ya haYatım geciy0rdu kücük skeçLer haLinde gözümün önünden öLüy0rum dedim cığLık cığLığa kaLßimdekine gözLerine ßaktım ve tekrarLadım
Artık hayaLLér kurmuyoRum éskisi giBi déğiLim mutLuda déğiLim sanıLdığı giBi ama ağLamıyoRum arTık saRsıLan bişéyLér var içiMdé topaRLayamıyoRuum arTık kiMséyé güvénMiyorum!!! sadécé SUSUYORUMM
Seni özlüyorum çünkü seni seviyorum hemde çok Doğrularını yanlışlarını sorgulamadan bir çocuk yüreği gibi masumca yaşıyorum seni Bu hayata verdiğim her nefesde gittiğim her yerde sende benimle birlikte varsın O yüzden yalnızlık hiç bilmiyorum Asla değiştirmeden en katıksız halinle seviyorum seni Özgürleşiyor aşkımız sevdikçe büyüyor özledikçe yüceliyor İşte en çok bunu özlüyorum seni sevmeyi özlüyorum Sevdikçe daha çok özlüyorum özledikçe daha çok seviyorum
Çünküyok ki Çok döndüm Çok dolaştımyok!! Ve bendeanlamadım Aslı varken surete gerek yok!!!
âdıŋı duyмâk Yetiyorsâ bu kâŁbiŋ âŁevŁeŋмesiŋe O zâмâŋ vârsın diyoruм her sâŋiye
SöyLeyecek sözüm çoktu AnLatacak yüzüm yoktu BiLiyorum her sözüm bir oktu Bundan sonra diLim LâL Hep LâL
LâL
Seпi beпden пe bu şeнir ayırır nede eceL Yüregiм eп fazLa diL yarası acıтır βu sevdaya нaпgi yaban eLLer geLir uzaпir Keпdiпe iyi baк saпa bisey oLмasin
Onca acılar çektik birlikte direndik Ama yine de yine de içimizde yaşattık sevgimizi Baksana onca yıllar geçmiş biz hala yenilmemişiz bir tanem Hadi hadi sevgilim n'olur elini uzat bana Korkma korkma hiçbir zaman bırakmam elini
Sen gelince değişti bendeki sevinçler Sen söyleyince bende arttı düşler sen gülünce bende belirdi 32 dişler Sen üzülünce bende çoğaldı kederler
özℓємєктє вιттι αятıк вєи ѕєиѕιz∂є уαşαяıм!!๏̯͡๏)
görmesen [dé] duymasan [da] yaşarım yine [bu] aşkı ben seninLe
yuReqm tik takLarda saat ßna 5 kaLdı
KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!!
Yaşamak pahalı diyorlar
Yaşadığımız bunca ucuz şey arasında!
İnsan kalbi kırmak: bedava!
İhanet: bedava!
Yalan: bedava!
Ya saydırmayın şimdi bana! ! ! !
Küçük bir çocuğun elinden şeker alır gibi Çaldınız benim mutluluğumu Tanrı'nın gücüne gitmesin Hep isyanları oynuyorum / Kimse üstüne alınmasın Kendime bir yol arıyorum
Kimseye yalan söylemem Gerçekleri duymaya gelemem , Önce git sonra ben anlarım
Aklına gelince ayrılığı
[Söyleme]
Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya
Yeniden yalnız eski yitirmiş olmaya Alıştım yalnızlığın soğuk makamına Üşümeyim yeter
Şu an beni dinlediğini biliyorum!
Seni görür gibi oluyorum,analiz ediyor yazıyorum,açımı bulup çiziyorum,gözümü siliyor yanıyorum
Düşünü biliyor üşüyorum,ama bir çözüme varamıyorum,dinle!
Hayat bilgisi kitaba sığmaz başkalarına yedirin Fazla rahattan delirin,gazla!
Menzilimden gidin,gerçeklerimi bana verin,fırtınanızı gerdirin! Heves ve hırs toz misali,maneviyat dev saray
Yaşananlara şahidimiz şems ve ay Özel hayatlar deşifre olmuş herşey açık vay vay !
Yol arkadaşım gördün mü duydun mu bitenleri?!
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri [ yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız ] hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile
korkular basmış dünyayı, şimdi bir semt adı vefa kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana
anlaşılır gibi değiliz tek bedende kaç kişiyiz hem yok eden hem de tanık, esaslı karmaşa
ben sana küsüm aslında, haberin yok koyup gittiğin yerde kötülük çok
kime kızayım, nazım senden başka kime geçer Benim sensiz kolum bacağım,ocağım yok!
Ben seni kavuşmak için değiL, kavuşmayı özLemek için sevdim ÖyLe bir imza attın ki sol yanıma, GizLi gizLi doLaşıyorsun her yanımda ÖyLe bir yazıLdım ki aLnına, Taşıyorsun gitsen de dünyanın öbür ucuna Buydu istediğim hayatımaanLam katanadamım, Ben sensiz, sen bensiz hep yarım kaLacak bir yanımız
Söyle ruhum söyle
Hiç yenildin mi böyle?
Acılar biter diye
Sen bittin mi söyle ?
Hep kaçtım Bir tek kendimden kurtulamadım En çok kendimi kanattımHer insan yangınını içinde taşırdı Ve hiçbir kente ait değildi hiçbir acı Çok geç anladım
Hep savaştım Bir tek kendime yenildim Yüreğiyleydi en büyük kavgası insanın Kendimden başka herkesi suçladım Oysa hiçbir kente ait değildi hiçbir acı Ve herkes içinde taşırdı yangınını Kül olduktan sonra anladım
"Kaçma acısınlar bu son haline Cesaretin yok dönüp gelmeye Bundan sonra çekilip bir köşeye Sessiz ağlamak yok hıçkırmalısın!"
Bizim için yazıLmış senaryoda iki acemi aşığın üstLendiği roLün aLtında eziLdik YanLış zamanLarda yanLış yerLerde repLikLerimiz ezberimizi bozdu
RoLümüzü yanLış oynadık Perde acımasızca kapandı yüzümüze bir daha açıLmamak üzere Üzerimize yıkıLan dekorun aLtında kaLdık Harap oLdu duyguLareziLdi umutLar kırıLdı can Ve can kırıkLarı batmaya başLadı en can aLıcı yerLere***