---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi ||
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Ocak 2011 #403 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Eş olan aşka eştir. “Eş değer" nefesten ötedir Ötemde özüm var özüm nefesin ötesinden ötedir `~ Bütün dünya öLüme düser Kapattığımda gözLerimi `~ EksiLen de siz eksiLten de değer bictigim haLde değersizLesen de ! `~ Kısskaaanıoolarr. Doğum acısı unuttururmuş Neşter acısını.. * öLümün huzru HatırLatırmıs butun yasananLarı.. # gelişine bir fazla veriyorum üstü kalsın gidişinin `~ ! # Cehennemde ruhumun yanması mı dünyada bedenimin mi? `~ # Kaderi düşün YaptıkLarını sonra Git ve ağLa ! `~ # Sadece kendimi istiorum ben yanmaz yüreim bu şekiLde `~
---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Eş olan aşka eştir. “Eş değer" nefesten ötedir Ötemde özüm var özüm nefesin ötesinden ötedir `~ Bütün dünya öLüme düser Kapattığımda gözLerimi `~ EksiLen de siz eksiLten de değer bictigim haLde değersizLesen de ! `~ Kısskaaanıoolarr. Doğum acısı unuttururmuş Neşter acısını.. * öLümün huzru HatırLatırmıs butun yasananLarı.. # gelişine bir fazla veriyorum üstü kalsın gidişinin `~ ! # Cehennemde ruhumun yanması mı dünyada bedenimin mi? `~ # Kaderi düşün YaptıkLarını sonra Git ve ağLa ! `~ # Sadece kendimi istiorum ben yanmaz yüreim bu şekiLde `~
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Ocak 2011 #404 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || renKLi hayaT bana hayaLimi SaT .. ! Ruhumu çıkarıp ßa$ka ßirini takmak istiyorm yeriNe. Ruhundan sıkıLan varmı ..? TınLamıyorum biLééé .. boşLuκtα Чαşαяsın... tακмαzsın... καЧbetмei qöze αLαmαzsın.. hαЧαdı tαsαяıмLα Чαşαяsın κendi hαЧαLini κendin Чıκαяsın.. İfadéLéri SomutLaştıran Kırgın DiyaLogLar KaLbim İLtahap SaLgıLar Hér Sarsıntıda Sévgim Mikrop Kapar SoLunum YoLLarım HasarLı Kimsé Uğramaz OLdu Artık KansérLi KéntLérimé Nikotin Komasında ßédénim AnLayacağın SancıLar Yoğun ßu KLinikté Kéndimé mi TérkédiLdim Né ? DeiL senin sevgin gibi.Evt kıskanabiLrsn.Nefret de edebiLrsn bendn bu saatten snra. =) unuTmaDan diLe bi diLeK beLki .. Savruk bir eldim ben, tutamadım aktın Güçsüz bedendim ben, ardından yokluğuna baktım Bitmez sandığımdan belki, cok acıdım, yandım En güzel sokaklar Onundu.. En sevimli dükkanlar, En parlak ışıklar, Hepsi O şehirdeydi; başka hiçbir yerde gün batımı İnsanı öyle büyüleyemezdi.. sana da gülümseyeceğim yarın..
---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || renKLi hayaT bana hayaLimi SaT .. ! Ruhumu çıkarıp ßa$ka ßirini takmak istiyorm yeriNe. Ruhundan sıkıLan varmı ..? TınLamıyorum biLééé .. boşLuκtα Чαşαяsın... tακмαzsın... καЧbetмei qöze αLαmαzsın.. hαЧαdı tαsαяıмLα Чαşαяsın κendi hαЧαLini κendin Чıκαяsın.. İfadéLéri SomutLaştıran Kırgın DiyaLogLar KaLbim İLtahap SaLgıLar Hér Sarsıntıda Sévgim Mikrop Kapar SoLunum YoLLarım HasarLı Kimsé Uğramaz OLdu Artık KansérLi KéntLérimé Nikotin Komasında ßédénim AnLayacağın SancıLar Yoğun ßu KLinikté Kéndimé mi TérkédiLdim Né ? DeiL senin sevgin gibi.Evt kıskanabiLrsn.Nefret de edebiLrsn bendn bu saatten snra. =) unuTmaDan diLe bi diLeK beLki .. Savruk bir eldim ben, tutamadım aktın Güçsüz bedendim ben, ardından yokluğuna baktım Bitmez sandığımdan belki, cok acıdım, yandım En güzel sokaklar Onundu.. En sevimli dükkanlar, En parlak ışıklar, Hepsi O şehirdeydi; başka hiçbir yerde gün batımı İnsanı öyle büyüleyemezdi.. sana da gülümseyeceğim yarın..
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Ocak 2011 #405 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || beni araSanda eLin boş kaLır Sen sewmedikden sonra senii kim tanır ? (; Yokluğun acıtsın şimdi acıta bildiği kadar canımı * ÖzLeeediimm ~ .. ÖzLeeediimm ~ .. ÖzLeeediimm ~ .. beLki bi gün yanLız kaLırda ÖzLerim Sanma ! bir adım biLe atmam peşinden ! Hiç unutma Hiç ağLama ~ boş weren boş gezen oLsanda banane ben kimseyi sewmem senin yeerineee KimS yakamaz daha senin gibi canımı.. Öpsün yorgun tenimi uykulu okşayışlar .. Sıcak soluğun salınan bakışın bence bir Git! uzun bir öpücüğün tadında değildir .. Inatçı titreyişler çılgın kucaklayışlar! Bir açarsın ki mutlusun.. Bir kaparsın ki herşey elinden gitmiş (!) Biri sana sorarsa; Sana beni sorarsa; Gitti der misin? Gittiğimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin?
---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || beni araSanda eLin boş kaLır Sen sewmedikden sonra senii kim tanır ? (; Yokluğun acıtsın şimdi acıta bildiği kadar canımı * ÖzLeeediimm ~ .. ÖzLeeediimm ~ .. ÖzLeeediimm ~ .. beLki bi gün yanLız kaLırda ÖzLerim Sanma ! bir adım biLe atmam peşinden ! Hiç unutma Hiç ağLama ~ boş weren boş gezen oLsanda banane ben kimseyi sewmem senin yeerineee KimS yakamaz daha senin gibi canımı.. Öpsün yorgun tenimi uykulu okşayışlar .. Sıcak soluğun salınan bakışın bence bir Git! uzun bir öpücüğün tadında değildir .. Inatçı titreyişler çılgın kucaklayışlar! Bir açarsın ki mutlusun.. Bir kaparsın ki herşey elinden gitmiş (!) Biri sana sorarsa; Sana beni sorarsa; Gitti der misin? Gittiğimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin?
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Ocak 2011 #406 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || aŞkSın Sennn ! bir metaL gezinioR bedenimde karnımın sıcakLığıyLa ürPeriorum. beqle öLüm qeLiorum* aBidik quBidik TivisT TivisT
---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || aŞkSın Sennn ! bir metaL gezinioR bedenimde karnımın sıcakLığıyLa ürPeriorum. beqle öLüm qeLiorum* aBidik quBidik TivisT TivisT
~AnıL~ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 #407 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Paylaşım İçin Teşekürler Lokum....
LoKuMuM<3 Bayan Üye 28 Ocak 2011 #408 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Beğenmene sevindim
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 25 May 2011 #411 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Büyük emek var konuda.. Eline sağlık teşekkürler...+
LoKuMuM<3 Bayan Üye 25 May 2011 #412 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Önceden uğraşırdık işte Rica ederim Emrah
cLgnTurk Kayıtlı Üye 25 May 2011 #413 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Şimdide devam etsene
LoKuMuM<3 Bayan Üye 25 May 2011 #414 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Düşünmem lazım p Pek vaktim olmuyo nete girmiye ama girdikçe yüklemeye çalışırım
---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Düşünmem lazım p Pek vaktim olmuyo nete girmiye ama girdikçe yüklemeye çalışırım
cLgnTurk Kayıtlı Üye 26 May 2011 #415 ---> ~ || LoKuMuM`dan Nick ve İmza Arşivi || Teşekkür ederim bende