Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jnzWmD.png

Avatar'ı olmayan üye'lerin avatarlarında kayma var sanırım.

düzeltildi.

@-oZKan- abi, forumu ortalama işi gayet hoş olmuş, eline sağlık :R Lakin;

Logo bu ortalama işinden sonra biraz büyük kalmış. Farkındaysan Hoşgeldiniz, Alpha kısmı logo yüzünden farkedilmeyecek neredeyse. Logo'nun boyutunu biraz küçültmek güzel olmaz mı sence de? :R

z4QMAO.png

Eline sağlık Özkan, harika görünmeye başladı.

İflahın şey oldu biliyorum kaç gündür ama az kaldı xD

Bir de forumda şey yapsan tıklayınca kızları yaşlarına göre ve ten renklerine göre filtrelese sistem. Mesela izmirlileri ayırsa, urfalıları ayırsa. Burçlarına göre de seçebilsek. vb4 'de var mı o hahaha

Eline sağlık Özkan, harika görünmeye başladı.

İflahın şey oldu biliyorum kaç gündür ama az kaldı xD

Bir de forumda şey yapsan tıklayınca kızları yaşlarına göre ve ten renklerine göre filtrelese sistem. Mesela izmirlileri ayırsa, urfalıları ayırsa. Burçlarına göre de seçebilsek. vb4 'de var mı o hahaha

yorgunluk.jpg

anladım :)

Punto Sabitleme Olacakmı ? Kişisel Olarak Yani.

Yenilikleri Çözmeye çalışıyorum :D

demekki site içinden kopyalıyorsun başlığı imkanı yok çıkmasının yakalandın..

eskı burc yorumlarını yenı dıye mı kakalıyorsun :D

sıteden copy yapınca cıkıyor o

Dışardan gelen kişilerin forumumuzdan kopyaladığı şeylerde çıkması için yapılmış birşey ama sende takılmışsın buna. xD

Sorun yok yani.
Takildim ya birakmadi yakami :)

demekki site içinden kopyalıyorsun başlığı imkanı yok çıkmasının yakalandın..

eskı burc yorumlarını yenı dıye mı kakalıyorsun :D

sıteden copy yapınca cıkıyor o

Gunluk olarak astroloji.org dan aliyorum. Tarihler farkli ama iceriklerini ayni tutuyorlarsa bilemicem.
Forumdaki icerigi kopyalamak icin 12 tane eski konu 12 tane yeni konu yani 24 sekme birden acmam gerek :)
Kafayi yerim bi ondan bi ona :)
Oyle bir durum yok yani.

Ayni basligi butun burclada kullaninca oyle oldu sanirim

---> Yönetim Sohbet

Günaydın.
Bunca karışıklık arasında uygun mudur bilmiyorum ancak apandisit yüzünden hastaneye yatırıldım. Ameliyat vs. ne olur fikrim yok bir süre gözükemeyeceğim. Bu arada sitenin yeni hali çok hoş. :Ü

---> Yönetim Sohbet

üye profiline girdiğimiz de,Üyenin açtığı konular görünmüyor,eskki forumda vardı :D

Cevap: ---> Yönetim Sohbet

Günaydın.
Bunca karışıklık arasında uygun mudur bilmiyorum ancak apandisit yüzünden hastaneye yatırıldım. Ameliyat vs. ne olur fikrim yok bir süre gözükemeyeceğim. Bu arada sitenin yeni hali çok hoş. :Ü

Geçmiş olsun abicim. En kısa zamanda tekrar aramıza dönersin inşallah. Bu yaşta apandistten ölüpte bir ilki başarma bence xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri