Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi eski özellikleri kazanacaz diye çok fazla eklenti de yüklememek gerek. Belli bir süre sonra o da kasmaya çalışırsa sıkıntı büyür bence.

Hayırlı uğurlu olsun yeni panel güzele benziyor ve daha güzel olacağına eminim :R

Profil mesaj aktifleştirme olmasından yanayım :R

Hayırlı uğurlu olsun forumumuza.
Her daim yenilik iyidir. 10 yıl aradan sonra bu denli köklü yeniliklerin olması ve olacak olması çok güzel.
Bu konuda maddi manevi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Bence en büyük teşekkürü' de [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] hakediyor. Çünkü bu yeniliklerde ki çabasına ve emeğine yakından tanıklık ediyorum.

Zamanla tüm eksiklikler giderilecektir. Yeterki hep beraber sabır edelim.

Profil mesajlaşma sistemi hakkında ki görüşüm ise, aktif edilirse daha iyi olur.

---> Yönetim Sohbet

Ban çok değişik geldi formun bu hali arkadaşlar,aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum gibi sanki :67:

Şu tasarım sürecinde üyeleri kaybetmemek gerekiyor, forum oyunları ve geyik konularına biraz daha önem verilirse sohbetler vb. şu tasarım sürecini kazasız belasız atlatmış oluruz.

düzeltildi.. kontrol edınız
++ profil renklendirme yapıldı herkes ıstegıne gore duzenleyebılır.
++ taglar bıttı
++ begen bıttı

varmı aklında olan eksık goren ?

geldim devam ediyorum..

bügünki program:
türkçeleştirmeler
tema tasarım devamı
mobil tasarım devamı

o7QW0o.png

Giriş yaparken bu ekranda takılı kalıyor buraya bi yönlendirme verilse güzel olur.

düzeltildi.. kontrol edınız
++ profil renklendirme yapıldı herkes ıstegıne gore duzenleyebılır.
++ taglar bıttı
++ begen bıttı

varmı aklında olan eksık goren ?

geldim devam ediyorum..

bügünki program:
türkçeleştirmeler
tema tasarım devamı
mobil tasarım devamı

Kayma düzelmiş abi sıkıntı yok.

Bu üyelik tarihi mesajlar vs bunların altına alınan begeni sayısı verilen begeni sayısı yada başka eklentiler olacak mı abi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri