Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

DNS yok, ancak Ultrasurf var. Yasaklı sitelere giriş programı, şu sıralar internetim yok ultrasurf açınca yavaş bir şekilde girebiliyorum belki ondan kaynaklıdır. Şu an girebiliyorum, arada bir bozuluyor.

Gönderdiğin ekran görüntüsündeki yazılarda yasaklı İP, DNS diyor.

Ultrasurf programı yasaklı sitelere giriş yapabilmen için sürekli olarak İP adresini değiştiriyor ve değişen bu İP lerin bazıları yasaklı olduğu için foruma bağlanamıyorsun. Bununla beraber değişen İP lerin bazılarıda yasaklı olmadığı için foruma bağlanabiliyorsun.

Yani bazen girip bazen girememen bundan dolayı oluyor.

Örnek olarak giremediğinde ki yasaklı İP numaran;

64.62.219.93

Şuan bu İP numarasında değil başka bir İP numarasında olduğun için foruma giriş yapabiliyorsun;

64.62.219.71

Sağlıklı bir şekilde bağlanmak için bu programı foruma giriş yaparken kullanmamanı tavsiye ediyorum.

Yada böyle bir hata aldığında programı kapatıp tekrar açarak İP adresini değiştirip o şekilde bağlanmayı deneyebilirsin.

---> Yönetim Sohbet

Gönderdiğin ekran görüntüsündeki yazılarda yasaklı İP, DNS diyor.

Ultrasurf programı yasaklı sitelere giriş yapabilmen için sürekli olarak İP adresini değiştiriyor ve değişen bu İP lerin bazıları yasaklı olduğu için foruma bağlanamıyorsun. Bununla beraber değişen İP lerin bazılarıda yasaklı olmadığı için foruma bağlanabiliyorsun.

Yani bazen girip bazen girememen bundan dolayı oluyor.

Örnek olarak giremediğinde ki yasaklı İP numaran;

64.62.219.93

Şuan bu İP numarasında değil başka bir İP numarasında olduğun için foruma giriş yapabiliyorsun;

64.62.219.71

Sağlıklı bir şekilde bağlanmak için bu programı foruma giriş yaparken kullanmamanı tavsiye ediyorum.

Yada böyle bir hata aldığında programı kapatıp tekrar açarak İP adresini değiştirip o şekilde bağlanmayı deneyebilirsin.

Şu an internetim sıkıntılı oldugu için kullanmak durumundayım ancak 1-2 haftaya düzelecektir. Yardımın için teşekkür ederim. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Şu an internetim sıkıntılı oldugu için kullanmak durumundayım ancak 1-2 haftaya düzelecektir. Yardımın için teşekkür ederim. :Ü

O zaman 1-2 haftalık süreçte dediğim gibi yaparsan bir sıkıntı yaşamazsın.

Yani baktın böyle bir hata alıyorsun demek ki yasaklı İP kullanıyorsun ve hemen programı kapatıp tekrar aç İP numaran değişsin, yasaklı olmayan bir İP bulduğunda da foruma sorunsuz bağlanabilirsin.

Rica ederim.

---> Yönetim Sohbet

ekran görüntüsü var mı peki

[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

NAokAk.jpg

---> Yönetim Sohbet

Forum Oyunları'nda 7.000'i geçen başlıkları tazelememde sakınca var mı? yoksa adminler mi yapsın sadece? :Ü

---> Yönetim Sohbet

Hafta sonu Mersin'e gidiyorum arkadaşlar bilginiz olsun. 11'de yola çıkacağım, kazadan sonra ilk defa geçecem oralardan bakalım : )

Bu arada [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ve [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] ;

Bugün gün içerisinde 150 lirayı Özkan'ın hesabına kendi Ziraat Bank hesabımdan yollayacağım. Buraya yazamam ama öğleden sonraya doğru bakarsanız yatırmış olurum. Bugün çözeriz yani.

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] kardeşim, iyimisin? görüşemiyoruz bayadır xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

hesap bilgilerini tekrar verebilir misin? Bulamadım da

---> Yönetim Sohbet

21dE6L.png

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Tamamdır.

Dediğim gibi Mersin'deyim bu hafta sonu.

Berkay, Feyza ve benim param.

Güzel işlere vesile olur inşallah.

Hadi görüşmek üzere :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri