Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Göktürkçe Sözlük bölümü açıldıktan 2 saat sonra 190 ziyaretçi hitine, 100 konuya ve +300 farklı anahtar kelimeye sahip. Pek fena sayılmaz sanki hocam ha? xD [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Göktürkçe Sözlük bölümü açıldıktan 2 saat sonra 190 ziyaretçi hitine, 100 konuya ve +300 farklı anahtar kelimeye sahip. Pek fena sayılmaz sanki hocam ha? xD [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Gayet güzel, tüm forum genelinde bu güzelliklerin yaşanması dileğiyle. :R

---> Yönetim Sohbet

Bana da oluyordu başlarda be ya, doğru diyorsun. Estağfurullah. xD
Dün dedik 2000 konu yapacaz diye unuttum gitti ben dün.
Hadi yardım et bana 50-60 konucuk kaldı xD

Dostum evdeki internet kapalı kaplumbağa hızıyla bağlanmaya çalışıyorum bu mesaji gormemisim, bu hafta 3000 yapalım mi ne dersin:Ç

---> Yönetim Sohbet

Merhaba! :R

İşlerimin büyük çoğunluğunu bitirdim. Aynı zamanda da Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bağlı Yazılım Şube Müdürlüğüne Müdür olarak atandım xD Yeni makamım ve çalışma programımda işler gayet akıcı, zaman problemim yok yani. Bu sebepten forumda daha çok aktif olabileceğim. Benim sorumluluğumdaki müdürlükte 17 stajyer var yaz döneminde staj yapmak isteyen, yazın bu arkadaşlara da konu kastırmayı düşünüyorum xD 3-4 gün idare ettik ama baya baya yönetimin gözüne girebildik şükür.

Daha iyi zamanlara gelecek forum şuan 180 bindeyiz ama bu rakamı düşüreceğiz inşallah.

---> Yönetim Sohbet

Stajyerleri forum işleriyle meşgul eden koca yürekli Emre.

Ben gıcık olduğum moderatörleri çalıştırmak için Admin, Stajyer ve boş oturan memurları çalıştırmak için Şef, Öyle kafasına göre hareket eden Müdürlere kafa tutmak içinde Müdür oldum. Akıllı ol, kalbini alırım güzelim :forumtrancekro9dx6: xD

---> Yönetim Sohbet

Ben gıcık olduğum moderatörleri çalıştırmak için Admin, Stajyer ve boş oturan memurları çalıştırmak için Şef, Öyle kafasına göre hareket eden Müdürlere kafa tutmak içinde Müdür oldum. Akıllı ol, kalbini alırım güzelim :forumtrancekro9dx6: xD

Al kalbimi spaydim

---> Yönetim Sohbet

İşlerimin büyük çoğunluğunu bitirdim. Aynı zamanda da Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bağlı Yazılım Şube Müdürlüğüne Müdür olarak atandım xD Yeni makamım ve çalışma programımda işler gayet akıcı, zaman problemim yok yani. Bu sebepten forumda daha çok aktif olabileceğim. Benim sorumluluğumdaki müdürlükte 17 stajyer var yaz döneminde staj yapmak isteyen, yazın bu arkadaşlara da konu kastırmayı düşünüyorum xD 3-4 gün idare ettik ama baya baya yönetimin gözüne girebildik şükür.

Daha iyi zamanlara gelecek forum şuan 180 bindeyiz ama bu rakamı düşüreceğiz inşallah.

Başkan böyle bir göreve getirilmene şaşırmadım zira tam senlik bir iş, mutlu oldum senin adına. Hayırlı işler. xD

---> Yönetim Sohbet

Terfin Hayırlı Olsun
:5p27y:
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Üstat iyi akşamlar..

sana cep ten ulaşmam gerekiyor,whatsappta olur...

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

ya arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum ama bir türlü düzeltemedim

Diyeceksiniz ki neyi ?? :)

Yazı Karakterlerimde Problem var. Değişik Şekiller görünüyor :s

siz de de oluyor mu ??

ne yapmam lazım

Acil Cevap bekliyorum Çünkü çok sinir oldum

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

ya arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyorum ama bir türlü düzeltemedim

Diyeceksiniz ki neyi ?? :)

Yazı Karakterlerimde Problem var. Değişik Şekiller görünüyor :s

siz de de oluyor mu ??

ne yapmam lazım

Acil Cevap bekliyorum Çünkü çok sinir oldum

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Bilgisayarda mı sitede mi?

Yazı Fontlarında bir oynama yaptın mı bilgisayarda

---> Yönetim Sohbet

Bilgisayarimdan foruma giremiyorum şöyle bir şey çıkıyor, tüm çerezleri temizledim.

o3mAXk.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri