Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

50 lira meselesinden de olabilir.

Arkasından konuşmak gibi olmasa daha neler derdimde neyse. İsabet olmuş.

3. kişilere servis edilmez artık Yönetim Sohbetteki görüşmeler.

+

Bu ara Faaliyet Raporları ve Stratejik Planlamaları hazırlıyoruz iş yerinde. İnanılmaz bir yoğunluğum var akşam gidince de evde uyuyakalıyorum haliyle. Ne olur beni biraz idare edin (Pazartesi'ye kadar) forum konuları noktasında.

Döndüğümde [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]'un dediği Bilgisayar Forumlarını canlandıracağım, söz. Mobilden bakabiliyorum olaylara ama konu açma vs yapamıyorum.

Ayrıca 150 Lira'yı 15'inde Özkan'a ileteceğim.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

Ayrıca Berkay ve beni idare ettiğin için kendi adıma teşekkür ederim. Bir gün bir yerlerde yemek ısmarlariz belki sem ve sevdiceğine. :)

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca Berkay ve beni idare ettiğin için kendi adıma teşekkür ederim. Bir gün bir yerlerde yemek ısmarlariz belki sem ve sevdiceğine. :)

Ne idaresi? Ben bilmiyor öyle şeyler.

Ayrica [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] Sen istiyor duj o zaman verecek yüz dolar.

Öpüyorum sizleri, burası benim ikinci ailem gibi oldu her zaman.

Yıllardır o yüzden inatla duruyorum burada.

En zor anda yardımcı olmayacağız da ne zaman yardımcı olacaz? Bu yüzden diyorum hep sadece konu açmak değil mesele :)

Görüşürüz, ben işlere devam. :5p27y:

---> Yönetim Sohbet

50 lira meselesinden de olabilir.

Arkasından konuşmak gibi olmasa daha neler derdimde neyse. İsabet olmuş.

3. kişilere servis edilmez artık Yönetim Sohbetteki görüşmeler.

+

Bu ara Faaliyet Raporları ve Stratejik Planlamaları hazırlıyoruz iş yerinde. İnanılmaz bir yoğunluğum var akşam gidince de evde uyuyakalıyorum haliyle. Ne olur beni biraz idare edin (Pazartesi'ye kadar) forum konuları noktasında.

Döndüğümde [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]'un dediği Bilgisayar Forumlarını canlandıracağım, söz. Mobilden bakabiliyorum olaylara ama konu açma vs yapamıyorum.

Ayrıca 150 Lira'yı 15'inde Özkan'a ileteceğim.

Tamamdır, bekliyoruz.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Para konusunda kimseyi eleştirmeyelim,öğrenci arkadaşlar için önemli bir rakam...

15'inde benimki de tamam :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Arkadaşlar merhaba hepinize.

1 Nisan itibariyle aşağıdaki konuyu hepinizin bilgisine sunmuştum;

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Forumumuzun son zamanlardaki aktifliğini ve gidişatını maalesef hiç beğenmiyorum.

Belirli kişiler haricindekiler konu açmaktan kendisini muaf tutuyor.

Sizlerde takdir edersiniz ki forumumuz, Forum Oyunları ve Geyik Bölümünden ibaret değil.

Yeni konular açmamız forumumuzun aktifliğinde ve gidişatında büyük önem taşıyor.

Bu bağlamda bundan sonra 4 Admin ve 3 Süpermoderatör olarak hepinize birer kategori vereceğim ve herkes bu kategorilerden sorumlu olacak.

Sorumlu olduğunuz kategorilerde elinizden geldiğince sadece yeni konular açmanızı rica edeceğim.

Lütfen kimse bu ricama bahaneler bulmasın.

Herkesin işi herkesin okulu ve özel hayatı var.

Lakin herkes aktif olduğu süre içerisinde sorumlu olduğu kategorilere 10 yeni konu açsa dahi yeterli olacaktır. Saatlerce yada günlerce konu açın demiyorum.

Bu tip bir ricayı daha önce de yapmıştım fakat hemen hemen bir çok yönetici arkadaş bu ricamı kale almamıştı.

Yine aynı şekilde kale almayan yönetici arkadaşlar olursa kişisel olarak kendisine neden kale almadığını soracağım ve bu tip tavırlarına devam ederse yetkisini alacağım.

Bunu lütfen size karşı yapılmış bir tehdit olarak algılamayın. Böyle bir amacımda yok zaten. Ben hepinizi tek tek seviyorum ve saygı duyuyorum. Yanlız sizden de bana karşı ufak bir saygı bekliyor ve ricamı yerine getirmenizi istiyorum.

Yani sorumlu olduğunuz kategorilerle ilgilenip ilgilenmediğinizi takip edeceğim.

Hepinize anlayışınız, desteğiniz ve özveriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Sorumlu olduğunuz kategoriler;

InnoCence

Müzik ve Sinema Forumları

RedTuborg

Resimler Ve Resim Dünyası, Resim Forum

Alpha

Cep Forum, Cep Telefonları Forumları

COD7

Bilgisayar Forum, Forumları

HaDeS

Motorlu Araçlar Forum, Modifiye Forum, Tuning Forumlar

bluee

Spor Forum, Spor Forumları

Earl Freyja

İslam Forumları, İslami Forum

Bu konuyu 1 haftadır eksiksiz bir biçimde yerine getiren sadece 2 yönetici arkadaşımız oldu. Onlarda;

Innocence
RedTuborg

Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Ricamı kırmayıp yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde devam etmeniz dileğiyle.

Benden ikinizede + 500 Rep.

Bu 2 arkadaşımız dışındaki 5 kişi maalesef bu konuyu yerine getirmedi yada eksik olarak yerine getirdi.

Yazdığım yazıda da dediğim gibi her hafta sıkı bir şekilde takipçisi olacağım bu konunun neden konu açmadığınızı ve neden bu ricamı yerine getirmediğinizi soracağımı söylemiştim.

Alpha
COD7
HaDeS
bluee
Earl Freyja

Evet arkadaşlar sizi dinliyorum. Neden 1 hafta boyunca konu açamadığınızı benimle paylaşabilir misiniz ?

COD7 sen gerekli açıklamayı yaptın zaten. Pazartesi günü başlayacağını biliyorum.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] Sınav haftamdayım hocam, yönetime de bildirmedim ne yazık ki. Kusura bakmayın.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Konuları açtım, hem de sınav haftamda açtım. Fazla açamadim belki ama katkim olmadı değil. Son 4 gündür de evimde internet yok, bu yüzden açmadim.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Konuları açtım, hem de sınav haftamda açtım. Fazla açamadim belki ama katkim olmadı değil. Son 4 gündür de evimde internet yok, bu yüzden açmadim.

İlk yazdığım yazıda bak ne demişim;

Bu 2 arkadaşımız dışındaki 5 kişi maalesef bu konuyu yerine getirmedi yada eksik olarak yerine getirdi.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar her hafta açtığımız ödüllü skor tahmine yorum atmayı unutmayalım..

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar her hafta açtığımız ödüllü skor tahmine yorum atmayı unutmayalım..

Tamam yazarim.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] cok fazla bolumle ilgili konu acamadim ama acmaya devam edicem.
Suan evde degilim zaten annemlerdeyim.
Kubilay a gelince muhtemelen cevap veremicek gec gorecek.
Yogun bir sekilde is yerinde calisiyor geceli gunduzlu.
Ben bile yuzunu goremiyorum. 1 2 saat sadece..
O da yorgun oluyor..

+ konu acamayan yada vakit bulamayn arkadaslar yrrine uygun olan aktif olanlar acigi kapatabilir diye dusunuyorum.
Bolum farketmez. Herkes birbirine eksik oldugu yerlerde yardimci olabilir :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Rica etsem bugun ve yarin icin burclari acabilir misn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri