---> Yönetim Sohbet
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]
Arkadaşlar merhaba hepinize.
1 Nisan itibariyle aşağıdaki konuyu hepinizin bilgisine sunmuştum;
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Forumumuzun son zamanlardaki aktifliğini ve gidişatını maalesef hiç beğenmiyorum.
Belirli kişiler haricindekiler konu açmaktan kendisini muaf tutuyor.
Sizlerde takdir edersiniz ki forumumuz, Forum Oyunları ve Geyik Bölümünden ibaret değil.
Yeni konular açmamız forumumuzun aktifliğinde ve gidişatında büyük önem taşıyor.
Bu bağlamda bundan sonra 4 Admin ve 3 Süpermoderatör olarak hepinize birer kategori vereceğim ve herkes bu kategorilerden sorumlu olacak.
Sorumlu olduğunuz kategorilerde elinizden geldiğince sadece yeni konular açmanızı rica edeceğim.
Lütfen kimse bu ricama bahaneler bulmasın.
Herkesin işi herkesin okulu ve özel hayatı var.
Lakin herkes aktif olduğu süre içerisinde sorumlu olduğu kategorilere 10 yeni konu açsa dahi yeterli olacaktır. Saatlerce yada günlerce konu açın demiyorum.
Bu tip bir ricayı daha önce de yapmıştım fakat hemen hemen bir çok yönetici arkadaş bu ricamı kale almamıştı.
Yine aynı şekilde kale almayan yönetici arkadaşlar olursa kişisel olarak kendisine neden kale almadığını soracağım ve bu tip tavırlarına devam ederse yetkisini alacağım.
Bunu lütfen size karşı yapılmış bir tehdit olarak algılamayın. Böyle bir amacımda yok zaten. Ben hepinizi tek tek seviyorum ve saygı duyuyorum. Yanlız sizden de bana karşı ufak bir saygı bekliyor ve ricamı yerine getirmenizi istiyorum.
Yani sorumlu olduğunuz kategorilerle ilgilenip ilgilenmediğinizi takip edeceğim.
Hepinize anlayışınız, desteğiniz ve özveriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Sorumlu olduğunuz kategoriler;
InnoCence
Müzik ve Sinema Forumları
RedTuborg
Resimler Ve Resim Dünyası, Resim Forum
Alpha
Cep Forum, Cep Telefonları Forumları
COD7
Bilgisayar Forum, Forumları
HaDeS
Motorlu Araçlar Forum, Modifiye Forum, Tuning Forumlar
bluee
Spor Forum, Spor Forumları
Earl Freyja
İslam Forumları, İslami Forum
Bu konuyu 1 haftadır eksiksiz bir biçimde yerine getiren sadece 2 yönetici arkadaşımız oldu. Onlarda;
Innocence
RedTuborg
Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Ricamı kırmayıp yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde devam etmeniz dileğiyle.
Benden ikinizede + 500 Rep.
Bu 2 arkadaşımız dışındaki 5 kişi maalesef bu konuyu yerine getirmedi yada eksik olarak yerine getirdi.
Yazdığım yazıda da dediğim gibi her hafta sıkı bir şekilde takipçisi olacağım bu konunun neden konu açmadığınızı ve neden bu ricamı yerine getirmediğinizi soracağımı söylemiştim.
Alpha
COD7
HaDeS
bluee
Earl Freyja
Evet arkadaşlar sizi dinliyorum. Neden 1 hafta boyunca konu açamadığınızı benimle paylaşabilir misiniz ?
COD7 sen gerekli açıklamayı yaptın zaten. Pazartesi günü başlayacağını biliyorum.