Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]

Cansu üye fotoğraflarını kaldırmış ve sanırım sen kendisine özel mesaj atarak tekrar eklemesini rica etmişsin. Yoksa banlanacağını bildirmişsin.

28 Marttan belli foruma girmiyor zaten. Ki yaptığı şeyin cezasını bilerekte yapmıştır. Biz üstümüze düşeni yaptık fakat onun girip okumasını bekleyemeyiz. Yarın gün içerisinde cevap gelmezse kendisinden sana zahmet üyeyi kurallar gereği 5 gün banlayalım + konusunu kapatıp çöp kutusuna gönderelim.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]

Cansu üye fotoğraflarını kaldırmış ve sanırım sen kendisine özel mesaj atarak tekrar eklemesini rica etmişsin. Yoksa banlanacağını bildirmişsin.

28 Marttan belli foruma girmiyor zaten. Ki yaptığı şeyin cezasını bilerekte yapmıştır. Biz üstümüze düşeni yaptık fakat onun girip okumasını bekleyemeyiz. Yarın gün içerisinde cevap gelmezse kendisinden sana zahmet üyeyi kurallar gereği 5 gün banlayalım + konusunu kapatıp çöp kutusuna gönderelim.

Yarın 17.00'a kadar cevap gelmez ise eğer; gereğini yaparım hocam. Tamamdır. :R

---> Yönetim Sohbet

Ben hepinize teşekkür etsem olmaz mı? :3cy26:

şaka bir yane ayşegül ''mylıfe'' denen arkadaşın sıkıntısı kim ileymiş yahu sövmek filan istiyormuş ?

şu ara iyiliğim üstümde :D Olur kabul rücaa ederim

Bende Pek Anlayamadım Ama Tahminlerim Var.

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

1. Sırada : COD7

2. Sırada : Depending

3. Sırada : Sen Varsın

Benim Tahminim.. Sohbette Emine Sordu Ama Cevap Vermedi. Özelden de Ben Bir Şey Yazmadım Hayırdır ? Diye :D

---> Yönetim Sohbet

şu ara iyiliğim üstümde :D Olur kabul rücaa ederim

Bende Pek Anlayamadım Ama Tahminlerim Var.

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

1. Sırada : COD7

2. Sırada : Depending

3. Sırada : Sen Varsın

Benim Tahminim.. Sohbette Emine Sordu Ama Cevap Vermedi. Özelden de Ben Bir Şey Yazmadım Hayırdır ? Diye :D
Yanlış hatırlamıyorsam alevilik konusunda yazıştık o arkadaşa, bugün yok sövücem falan yazınca dedim acaba bana mı?

Sonra ;
http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=5015598&postcount=550

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=5015632&postcount=551

Şu postları görünce dedim tamam :Ç

deep olabilir bencede

---> Yönetim Sohbet

Benimle ne alaka ya xD

Çocuğu tanımıyorum bile xD

Ha sövecekse onu da arayım, karşılıklı sövüşelim xD

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] 'u da arayım Konferans yaparak sövüşelim fark etmez yani xD

---> Yönetim Sohbet

Hayatın tuzu biberi yahu bunlar

Agresiflik yerinde güzel

Benimle ne alaka ya xD

Çocuğu tanımıyorum bile xD

Ha sövecekse onu da arayım, karşılıklı sövüşelim xD

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] 'u da arayım Konferans yaparak sövüşelim fark etmez yani xD

Aha bi tane daha :forumtrancekro9dx6:

:YYYYYYYYYYYY14: :YYYYYYYYYYYY14:

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

DF Desteği Ben EFT Olarak Gönderdim.Yarın 9.01 itibariyle hesaba yatar.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Merhaba.
BadMatmazel nickli yönetici arkadaşımız Tuğba, yetkisinin alınmasını istemiştir ve bizde buna karşılık olarak yetkisini almış bulunuyoruz.

Bilginize.

Yazdığı özel mesaj;

Merhaba Ali , benim yetkimi alabilirmisin? bu aralar pek giremiyorum ailevi sorunlarımız var ve pek sık giremicem malesef Foruma. Beni yanlış anlama Lütfen.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Merhaba.
BadMatmazel nickli yönetici arkadaşımız Tuğba, yetkisinin alınmasını istemiştir ve bizde buna karşılık olarak yetkisini almış bulunuyoruz.

Bilginize.

Yazdığı özel mesaj;

Merhaba Ali , benim yetkimi alabilirmisin? bu aralar pek giremiyorum ailevi sorunlarımız var ve pek sık giremicem malesef Foruma. Beni yanlış anlama Lütfen.

Anlaşılmıştır.
Kendisine; yönetimde bulunduğu süre boyunca bulunduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. :)

---> Yönetim Sohbet

ben olayı zanıdım, 50 lira ağır geldi.

Sağolsun emekleri için, yokluğunu çekmeyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri