---> Yönetim Sohbet
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim.
Diğer konuya gelince herkesin kendi düşüncesi,neden öyle düşünüyorsun diyemeyiz.
Saygı çerçevesinde herkes fikrini beyan etmekte özgürdür.
" Saygı Çerçevesinde "
Yönetimden her hangi birimize karşı bir saygısızlık vs olursa zaten yapılması gerekeni kız kardeşimde olsa yaparım.
Alıntı yapınca adımı gördüm ; diyorum ben böyle bir şey demedim sonradan farkettim
Aslına Bakarsan ; İnsanlar Sevdikleri Kişilere Göre Değerlendirme Yapıyor
Nitekim en karizmatik katagorisinde bluee yu yazmam gibi.
Emekle alakası olduğunu düşünmüyorum...
Emek diceksek eğer Sensiz Olmaz'ın forumu tekrardan dirilttiğini unutmamamız gerekir.
Bende Sevdiklerimdense emeğe oy verme taraftarıyım...
2 günlük 3 günlük fark etmez...
GururLan'ın da forumda emeğini varsayarsak ; Dediğim gibi Şahsa özel bir hakaret , saygısızlık olmadığı sürece kimsenin düşünceleri yüzünden banlanmasından yana değilim.Olayları Kişiselleştirmeden halletmek daha iyi olur. Hem Üye kaybetmemek hem de forumu aktif tutmak adına diyorum ben
+++ Ben Bir Kaç Gün Evde olamayacağım.
Pc'den Forumu takip edemicem. Telefondan aktif olabildiğimce olacağım.
Bilginize.
Anlayışınız için teşekkürler :R
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim.
Diğer konuya gelince herkesin kendi düşüncesi,neden öyle düşünüyorsun diyemeyiz.
Saygı çerçevesinde herkes fikrini beyan etmekte özgürdür.
" Saygı Çerçevesinde "
Yönetimden her hangi birimize karşı bir saygısızlık vs olursa zaten yapılması gerekeni kız kardeşimde olsa yaparım.
Alıntı yapınca adımı gördüm ; diyorum ben böyle bir şey demedim sonradan farkettim
Aslına Bakarsan ; İnsanlar Sevdikleri Kişilere Göre Değerlendirme Yapıyor
Nitekim en karizmatik katagorisinde bluee yu yazmam gibi.
Emekle alakası olduğunu düşünmüyorum...
Emek diceksek eğer Sensiz Olmaz'ın forumu tekrardan dirilttiğini unutmamamız gerekir.
Bende Sevdiklerimdense emeğe oy verme taraftarıyım...
2 günlük 3 günlük fark etmez...
GururLan'ın da forumda emeğini varsayarsak ; Dediğim gibi Şahsa özel bir hakaret , saygısızlık olmadığı sürece kimsenin düşünceleri yüzünden banlanmasından yana değilim.Olayları Kişiselleştirmeden halletmek daha iyi olur. Hem Üye kaybetmemek hem de forumu aktif tutmak adına diyorum ben
+++ Ben Bir Kaç Gün Evde olamayacağım.
Pc'den Forumu takip edemicem. Telefondan aktif olabildiğimce olacağım.
Bilginize.
Anlayışınız için teşekkürler :R