Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ufak bi test yapalım.

Kimler burada?

Saat tam 14:30

Her arkadaş geldiğinde ne zaman görürse bu mesajı yazabilirse sevinirim.

Yönetim sohbete ne zaman bakılıyor bi test yapalım [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

takip edenler olun bakalım.

burda :)

---> Yönetim Sohbet

Benim konu sayısı son 2 haftadır 5800-5900'lerde takıldı kaldı bre.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] hocam benim adminliği bırakma mevzusundan önce bölüm vermiştiniz ilgilenmem için olaydan sonra unuttum gitti onu. Sizden yine bölüm vermenizi isteyeceğim bana. xD

---> Yönetim Sohbet

Benim konu sayısı son 2 haftadır 5800-5900'lerde takıldı kaldı bre.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] hocam benim adminliği bırakma mevzusundan önce bölüm vermiştiniz ilgilenmem için olaydan sonra unuttum gitti onu. Sizden yine bölüm vermenizi isteyeceğim bana. xD

Tabi kardeşim aşağıda ki kategoriyle ilgilenirsen gayet güzel olur.

Webmaster Forum, Webmaster Forumları

http://www.duslerforum.org/webmaster-forum-webmaster-forumlari-f32.html?f=32

---> Yönetim Sohbet

Kendisi dün akşam bana özel mesaj atmış;

" Artık yönetimde yer almak istemiyorum, gereğini yapar mısın. "

Bundan 1 ay önce yine böyle bir istekte bulunmuştu lakin o zaman onu bu istekten vazgeçirmiştim.

Ama bu sefer yetkisini aldım.

Sebebini bende bilmiyorum.

Bu tip meraklarınızı şahsın kendisine sorarak giderebilirsiniz.

---> Yönetim Sohbet

Kendisi dün akşam bana özel mesaj atmış;

" Artık yönetimde yer almak istemiyorum, gereğini yapar mısın. "

Bundan 1 ay önce yine böyle bir istekte bulunmuştu lakin o zaman onu bu istekten vazgeçirmiştim.

Ama bu sefer yetkisini aldım.

Sebebini bende bilmiyorum.

Bu tip meraklarınızı şahsın kendisine sorarak giderebilirsiniz.

Ona sormayı bende biliyorum Ali.

Ben burada ekipten birilerinin başka bir bildiği var mı diye sorayım dedim. Böyle birbirimize sormazsak aynı yönetimdeki isimlerin arkasından konuşmuş oluruz.

Fikrin için teşekkürler, yardımcı oldun.

---> Yönetim Sohbet

Konu birleştirmede sıkıntım var.

<--DuslerForum Bilgilendirme Sistemi-->

Konuyu birleştirmek için geçerli bir URL adresi vermediniz. Lütfen URL nin geçerli bir Konuidsi (t=xxx) yada. Mesajidsi (p=xxx) oldup olmadığını kontrol ediniz. xxx kesinlikle bir Sayıdan ibarettir ve sadece Örnek olarak kullanılmıştır.

Şu mesaj çıkıp duruyor, önceden de böyleydi, bir türlü beceremedim doğru url'yi yazdığıma da eminim. Bir hafta boyunca düzgündü birleştirebiliyordum bu hafta. Ondan önce yapamıyordum bu yazı çıkıyordu, şimdi yine çıkmaya başladı.

Sorun ne olabilir?

---> Yönetim Sohbet

Konu birleştirmede sıkıntım var.

<--DuslerForum Bilgilendirme Sistemi-->

Konuyu birleştirmek için geçerli bir URL adresi vermediniz. Lütfen URL nin geçerli bir Konuidsi (t=xxx) yada. Mesajidsi (p=xxx) oldup olmadığını kontrol ediniz. xxx kesinlikle bir Sayıdan ibarettir ve sadece Örnek olarak kullanılmıştır.

Şu mesaj çıkıp duruyor, önceden de böyleydi, bir türlü beceremedim doğru url'yi yazdığıma da eminim. Bir hafta boyunca düzgündü birleştirebiliyordum bu hafta. Ondan önce yapamıyordum bu yazı çıkıyordu, şimdi yine çıkmaya başladı.

Sorun ne olabilir?

Bu konudaki 1. yöntem işe yaramıyor mu?
http://www.duslerforum.org/konu-birlestirme-nasil-yapilirg-resimli-anlatim-t613090.html

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]

Maalesef hayır, aynı hatayı veriyor.

edit: ikinci yöntemle yaptım, bu sefer oldu. :R

---> Yönetim Sohbet

Arkadaslar bazi sebeplerden dolayi Persembe gunune kadar forumda aktif olamicam. Daha oncede soylemistim.
Telden ara ara giriyorum ama aktif olamiyorum.
Bilginiz olsun :)

---> Yönetim Sohbet

teşekkürler bilgilendirme için..

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] senin bilgilendirme yapmana gerek yok :D zaten hiç yoksun. fındık fıstık gibi bişisin sen.

---> Yönetim Sohbet

Bir öğleden sonra yoklaması yapalım o vakit.
Aktif yönetici arkadaşlar; burada olduğunu bildirebilir mi? :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri