Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

MR.navyblue

bu arkadaş harbiden canımı sıkmaya başladı.

Ankaradaki bomba olayında kendisini özel mesaj yoluyla uyardım.

Bugünde [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] kardeşimiz uyarmış kendisini.

Bir daha tartışma yaratıcak bir post atar ise kendisini 2 gün yasaklayacağım.

---> Yönetim Sohbet

MR.navyblue

bu arkadaş harbiden canımı sıkmaya başladı.

Ankaradaki bomba olayında kendisini özel mesaj yoluyla uyardım.

Bugünde [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] kardeşimiz uyarmış kendisini.

Bir daha tartışma yaratıcak bir post atar ise kendisini 2 gün yasaklayacağım.

2 günü 1 haftaya çıkar sen hocam. Bu ilk değil.

---> Yönetim Sohbet

2 günü 1 haftaya çıkar sen hocam. Bu ilk değil.

başkası olsa çok ban yemişti, hadi eskilerden diye defalarca uyardık kendisini

ama nedir yani bilader bu kadar erdoğan sevgisi, erdogan koruması şimdi açıcam ağzımı az kaldı.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

http://www.duslerforum.org/earl-freyja-hic-gitmemis-gibi-isiklar-t527116.html?t=527116

Yukardaki kişisel sayfan konusundaki bazı mesajları yok yere sildiğini görüyorum.

Sildiğin mesajlarının sebebi buymuş sanırım;

Bu Mesaj Earl Freyja tarafından silinmiştir. Sebep: Güzel sayfamda ergenliğimden kalma yorumlar kalmasın, siliyorum Onur üzgünüm xD

Bu sebebten dolayı hiç bir mesaj ve konu silinemez. Bunu art niyetli yapan bazı yöneticiler zamanında banlandı biliyorsun umarım. Senin art niyetli olmadığını ve hata yaptığını düşünerek bu seferlik uyarı veriyorum. Bundan sonra kesinlikle şahsi menfaatlerin için yada kural dışı olmayan hiç bir mesajı, konuyu silme. Sana verdiğimiz yetkiyi kurallar çerçevesi içerisinde kullan lütfen.

İyi akşamlar.

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/earl-freyja-hic-gitmemis-gibi-isiklar-t527116.html?t=527116

Yukardaki kişisel sayfan konusundaki bazı mesajları yok yere sildiğini görüyorum.

Bu Mesaj Earl Freyja tarafından silinmiştir. Sebep: Güzel sayfamda ergenliğimden kalma yorumlar kalmasın, siliyorum Onur üzgünüm xD

Bu sebebten dolayı hiç bir mesaj ve konu silinemez. Bunu art niyetli yapan bazı yöneticiler zamanında banlandı biliyorsun umarım. Senin art niyetli olmadığını ve hata yaptığını düşünerek bu seferlik uyarı veriyorum. Bundan sonra kesinlikle şahsi menfaatlerin için yada kural dışı olmayan hiç bir mesajı, konuyu silme. Sana verdiğimiz yetkiyi kurallar çerçevesi içerisinde kullan lütfen.

İyi akşamlar.

Feyza bu konuda öneride bulunabilirim ;

Benim de kişisel sayfamda bu tür mesajlar vardı. Lakin silmek yerine mesajları düzenledim ve o mesajlara daha farklı şeyler koydum. (Yazılar olsun, videolar olsun, resimler olsun...) Sende böyle yapabilirsin :Ü

---> Yönetim Sohbet

İyi akşamlar.

Evet, biliyorum ancak kişisel sayfam olduğu için silinmesinde sakınca olmadığını düşünmüştüm. Pekala uyarın ve iyi niyetin için teşekkür ederim, bundan gerçekten haberim yoktu, iyi akşamlar :R

---> Yönetim Sohbet

Benim de kişisel sayfamda bu tür mesajlar vardı. Lakin silmek yerine mesajları düzenledim ve o mesajlara daha farklı şeyler koydum. (Yazılar olsun, videolar olsun, resimler olsun...) Sende böyle yapabilirsin :Ü

+ 1000 Rep.

Tüm arkadaşlara güzel bir örnek.

---> Yönetim Sohbet

Başkasının mesajları oldugu için el atamadım,
ama yapacağım artık bundan sonra, teşekkür ederim. :)

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/yoneticiler-hakkinda-anketler-f972.html

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Forumda arada konu açan moderatör filan varsa şu sayfadaki anketleri güncellese xD

Hem ona iş olmuş olur hem de güncel tutarız ya da modlar arasında bölüştürsen de olur. Şimdi ben yazardım da olmaz xD

[MENTION=37044]COD7[/MENTION] En son Onları Ocak Ayında Güncellemiştim :D

3 ayda bayağı değişiklikler oldu gerçi.

3 ay için güncelleme olur mu ? bilemedim :D

---> Yönetim Sohbet

Forumda pasifize olmuş kategorileri de diriltmekte fayda var.

Aman diyim kırık linkleri görürseniz imha edin.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=37044]COD7[/MENTION] En son Onları Ocak Ayında Güncellemiştim :D

3 ayda bayağı değişiklikler oldu gerçi.

3 ay için güncelleme olur mu ? bilemedim :D

Biri gelip en yakışıklı admine COD7'yi işaretlemek isteyebilir lakin seçenek olmadığı için sensiz olmaz'ı işaretleyebilir. Bayağı değişiklik oldu abla güncelleme şart bence de. xD

Adminler çalışıyor maşşallah :Ç

+1 xD

---> Yönetim Sohbet

Biri gelip en yakışıklı admine COD7'yi işaretlemek isteyebilir lakin seçenek olmadığı için sensiz olmaz'ı işaretleyebilir. Bayağı değişiklik oldu abla güncelleme şart bence de. xD
ahaha kahkaha attım +rep beko xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri