Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

la ne hocamı ya. 25 yaşındayım ya abi de yaşına göre tam bilmiyorum xD ya da Emre de. Müşterinmişim gibi hissediyorum xD

Yav aga seni büyüğüm, abim olarak görüyorum lakin ben abi demeyi sevmiyorum bre. Şimdi Emre desem o da garibime gider xD Aga diyeyim ben olur mu xD

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Feyza o konu ve benzerleri yanlışlıkla taşınmış konular değil, Ediz aga şeapıyor nasıl anlatayım ; uzun süredir açık olan ve binlerce cevap almış geyik ya da forum oyunu konularını kilitleyip adını değiştiriyor ve yenilerini açıyor. Bu eski konuları da League of Legends Forumları gibi mesaj sayısı düşük forumlara taşıyor ki o bölümlerin mesaj sayısı fazla gözüksün. xD

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Feyza o konu ve benzerleri yanlışlıkla taşınmış konular değil, Ediz aga şeapıyor nasıl anlatayım ; uzun süredir açık olan ve binlerce cevap almış geyik ya da forum oyunu konularını kilitleyip adını değiştiriyor ve yenilerini açıyor. Bu eski konuları da League of Legends Forumları gibi mesaj sayısı düşük forumlara taşıyor ki o bölümlerin mesaj sayısı fazla gözüksün. xD

Valla ben de böyle düşünmüştüm güzel fikir :30487893gk3:

---> Yönetim Sohbet

Merhaba.

Scorp bölümü ile ilgili bir konu hakkında danışmak istiyorum size arkadaşlar;
Scorp izleyenlerin çoğu biliyordur, bu videolarda küfür içeriği bulunur. Hatta küfür içeren scorpların sayısı küfür içermeyenlerden daha fazla benim gözlemlerime göre. Sizin görüşünüz ne arkadaşlar? Küfür içerikli scorp paylaşımını yasaklayalım mı? Yoksa serbest mi olsun?

Kendi görüşüm ; Küfürlü scorpların da paylaşımı serbest olsun. Scorp videolarını izlemeden paylaşmayalım ve eğer videonun içeriğinde küfür varsa konu içinde bilgilendirme olarak ;

Not : Video küfür içerir, rahatsız olacakların izlememesini tavsiye ederim.

gibisinden bir not olsun. Hem bölümü aşırı düzeyde kısıtlamamış oluruz, hem de bu tür bilgilendirme notlarıyla küfürden ve küfür duymaktan nefret eden üyelerimizin videoyu izlememesini sağlayarak onların görüşüne saygılı bir harekette de bulunmuş oluruz.

Sizin görüşlerinizi de bekliyorum.

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Bir videonun scorptan alınmış olup küfürsüz olmasının pek mümkünatı yok zaten gerçekten. Mutlaka 1-2 tane çıkıyor. İlla yasaksa, yasaklamak yerine not düşersek daha uygun olabilir. Fikrim bu.

---> Yönetim Sohbet

Merhaba.

Scorp bölümü ile ilgili bir konu hakkında danışmak istiyorum size arkadaşlar;
Scorp izleyenlerin çoğu biliyordur, bu videolarda küfür içeriği bulunur. Hatta küfür içeren scorpların sayısı küfür içermeyenlerden daha fazla benim gözlemlerime göre. Sizin görüşünüz ne arkadaşlar? Küfür içerikli scorp paylaşımını yasaklayalım mı? Yoksa serbest mi olsun?

Kendi görüşüm ; Küfürlü scorpların da paylaşımı serbest olsun. Scorp videolarını izlemeden paylaşmayalım ve eğer videonun içeriğinde küfür varsa konu içinde bilgilendirme olarak ;

Not : Video küfür içerir, rahatsız olacakların izlememesini tavsiye ederim.

gibisinden bir not olsun. Hem bölümü aşırı düzeyde kısıtlamamış oluruz, hem de bu tür bilgilendirme notlarıyla küfürden ve küfür duymaktan nefret eden üyelerimizin videoyu izlememesini sağlayarak onların görüşüne saygılı bir harekette de bulunmuş oluruz.

Sizin görüşlerinizi de bekliyorum.

[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

bence hiç girmemek gerek bu scorp olayına. Ansızın çıkabiliyor ve küfür ya da terbiyesizlik içermeyen video sayısı milyonda 1.

Gençliğin o halini gördükçe sadece acıyorum. Ağızlarını yüzlerini eğe eğe video çekiyorlar.

Bana kalırsa arada sırada açanları uyaralım. Lütfen küfür içeriği olan videoları paylaşırken dikkatli olalım gibisinden. Bence tabi.

---> Yönetim Sohbet

Küfürlü paylaşımın serbest olup olmasının tartışması ile ilk defa karşı karşıyayım.
Burası '' Genel '' bir forum sitesi. Kuralları ve içerikleri bellidir.
Küfür kesinlikle yasak ve ban sebebidir.

Lan, lun, aptal, mal vs. gibi şeylerden bahsediyorsan bunlara küfür demiyorum.

Ama bunlarında ötesinde şeyler si... so... gibi bunlar kesinlikle yasak ve kesinlikle tartışmam bile.

Bölümde 128 tane konu var bildiğim kadarıyla da hepsi küfürsüz. Milyon tane video var illa ki küfürsüz, komik ve hoş şeyler bulunur.

İyi günler.

---> Yönetim Sohbet

Bir videonun scorptan alınmış olup küfürsüz olmasının pek mümkünatı yok zaten gerçekten. Mutlaka 1-2 tane çıkıyor. İlla yasaksa, yasaklamak yerine not düşersek daha uygun olabilir. Fikrim bu.

bence hiç girmemek gerek bu scorp olayına. Ansızın çıkabiliyor ve küfür ya da terbiyesizlik içermeyen video sayısı milyonda 1.

Gençliğin o halini gördükçe sadece acıyorum. Ağızlarını yüzlerini eğe eğe video çekiyorlar.

Bana kalırsa arada sırada açanları uyaralım. Lütfen küfür içeriği olan videoları paylaşırken dikkatli olalım gibisinden. Bence tabi.

Küfürlü paylaşımın serbest olup olmasının tartışması ile ilk defa karşı karşıyayım.

Ama bunlarında ötesinde şeyler si... so... gibi bunlar kesinlikle yasak ve kesinlikle tartışmam bile.

Bölümde 128 tane konu var bildiğim kadarıyla da hepsi küfürsüz. Milyon tane video var illa ki küfürsüz, komik ve hoş şeyler bulunur.

İyi günler.

Görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkürler. Diğer yönetici arkadaşları tanıdığım için karşı çıkacaklarına eminim.

O halde scorp bölümünde;

" Lan, lun, aptal, mal vs. " dışında ağır küfür içeren videoların paylaşması yasak oluyor bu durumda. Feyza, olabildiğince temiz videolar paylaşmaya çalışalım o halde. Az ve öz olsun gerekirse. :Ü

ParadokS, COD7 yalnızca fikir danışmak istedim, dövülmekten beter oldum be ya. xD

---> Yönetim Sohbet

Görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkürler. Diğer yönetici arkadaşları tanıdığım için karşı çıkacaklarına eminim.

O halde scorp bölümünde;

" Lan, lun, aptal, mal vs. " dışında ağır küfür içeren videoların paylaşması yasak oluyor bu durumda. Feyza, olabildiğince temiz videolar paylaşmaya çalışalım o halde. Az ve öz olsun gerekirse. :Ü

ParadokS, COD7 yalnızca fikir danışmak istedim, dövülmekten beter oldum be ya. xD

yok la sana bişey demedim xD

---> Yönetim Sohbet

Sanırım yıllardır keşfedilmeyen birşeyi keşfettin Feyza xD
Doğru diyorsun, ikisinin de içeriği aynı. Zamanında pek dikkate alınmadan 2. konu.
Lakin kalsın öyle. :R
İki konu da hit kazandırıyor çünkü, zararı yok :R

Biliyor musun oyunlarda böyle 5 tane konu çöpledim, nasıl fark edilmemiş 2007lerden beri :kikiki: mesaj sayısı az olanları yolladım çöpe, doğru dimi

---> Yönetim Sohbet

İyi günler.

+ Aliyle Aynı Düşüncedeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri