[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
http://www.duslerforum.org/online-oyunlar-forum-f83.html
Buraya " Clash Of Clans " diye bölüm açabilir miyiz? Durmadan güncelleme alıyor haberleri çok olur, oyun haritaları, stratejileri ve videolar yayınlanabilir.
Minimum 100 konu civarı çıkar şuana kadar bence
Tek şart klan reklamı yapılmaması olsun. Zira milleti oradan başka yerlere çekebilirler.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
http://www.duslerforum.org/online-oyunlar-forum-f83.html
Buraya " Clash Of Clans " diye bölüm açabilir miyiz? Durmadan güncelleme alıyor haberleri çok olur, oyun haritaları, stratejileri ve videolar yayınlanabilir.
Minimum 100 konu civarı çıkar şuana kadar bence
Tek şart klan reklamı yapılmaması olsun. Zira milleti oradan başka yerlere çekebilirler.
Benim de oynadığım bir oyun. Bende aynı fikirdeyim paylaşım desteğinde de bulunabilirim.
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
Kardeşim, ben köy düzenlerini filan paylaşacağım da. Genelde alıntı olur başka yerlerdeki içerikleri paylaşmak. Ben diyorum ki zamanla rekabet ortamı kuralım. Bayanlardan oynayan da var bu oyunu sadece erkek işi değil yani. Özgün bişeyler de yapmak gerek. Kişisel sayfa gibi, ganimetleri saldırıları filan kayda alıp yayınlayabiliriz. Youtube'da var ya böyle yayınlayanlar onun gibi. Prof ortamlara gerek yok ekran görüntüsü alıp yayınlamamız yeterli. Günlük tarzı arada bir girip yapsak yeterli. Zamanla klan kurabiliriz ya da yarışma düzenleriz ve bu yarışmada 1 ay'da kim daha çok gelişme kat ederse onu Savaş birincisi seçebiliriz. +250 Rep vb bişeylerle destekleriz. Zaten o onu, o bunu, öbürü bunu geçecem derken aktif olurlar.
Bide gem hileleri var ya. Yeşil taş olayı. Ona sakın girmeyelim. Teknik açıdan bu mümkün değil taş hilesi yani. Sahtekarlıkları ve önlemler ile ilgili konular açabiliriz insanları uyarmak için, hesap alır satarken nelere dikkat edilmeli vb konuları açtık mı burası dolar taşar. Sonra bir klan, bu iş tamamdır.
2015'de oyunu oynayan 50 Milyon kullanıcıdan bahsediyorlardı. 2016'da daha da artacaktır diye düşünüyorum.
Knight Online'dan da fazla tutacak bu, zira sürekli cepte. Daha çok fikrim var ama zamanla yavaş yavaş yapmak gerek :H
Kusura bakma biraz uzun oldu başını şişirdim ama tek tek yazıp doldurmak istemedim burayı :R
Fikirlerini alabilirim. Paslaşalım, golü her türlü atarız.
Bölümde bende yardımcı olmak istiyorum elbette sana usta :H
Fikirlerin gerçekten çok güzel ve mantıklı.
Biz bölümü elimizden geldiğince doldurup aktivitesini yükseltmeye bakalım şu ilk zamanlarda. Sonradan yavaş yavaş etkinliklere, günlüklere, yarışmalara başlarız. Forum klanı falan da kurulur. Güzel olur yani. Forumda oyunu oynayan yeteri kadar kişi var mı onun da analizini yapalım ayrıca. Yeteri kadar kişi yoksa da; üyeleri oynamaya teşvik etmeye çalışalım. :R
Şimdi teşvik için zorlamaya gerek yok fazla :H
Cebimize bi kuruş girmiyor koniçivalara para kazandırınca xD Maksat bölümü aktif tutmak ve dışardan insan kazandırabilmek bunun için de yavaş yavaş ilerliyelim ki Google dayıda da bu alanda da yerimizi alalım. Özgün içerik çok önemli. Ekstra şeylere gerek yok dediğim gibi biraz dikkat çekici 3-5 cümle yazdık mı bu işlem tamamdır. Sonra youtube filan açarız savaş filan yayınlarız millet deli gibi takip ediyor. Neyse hallederiz aklımdayken yazayım dedim, şimdilik copy paste devam. Reklamlara dikkat et ama :R
Benim konulara bakarsın ona göre açarız, aynı anda ikimizde girişirsek konulara aynı konuyu açarsak boşa emek olur, konu açmadan kim açıyor bi bakalım ona göre hareket edelim :R Konu başlıklarına göre tabi, Kolay gelsin kardeşim :R
Paylaşım yaparken inceliyorum aga, resim paylaşacaksam da o resim linkini hizliresim.com'dan upload edip öyle paylaşıyorum ki hem reklam riski kalksın hem de resim uzun ömürlü olsun.
Her türlü yanındayım aga, tamamdır. Sağolasın sana da kolay gelsin :R
Paylaşım yaparken inceliyorum aga, resim paylaşacaksam da o resim linkini hizliresim.com'dan upload edip öyle paylaşıyorum ki hem reklam riski kalksın hem de resim uzun ömürlü olsun.
Her türlü yanındayım aga, tamamdır. Sağolasın sana da kolay gelsin :R
Kardeşim, açtığımız konulara tag ekleyebilir misin?
En son mu tag ekleyelim? mesela yeni bir konu açıyorum şimdi kontrol eder misin?
Tag derken, anahtar kelimelerden mi bahsediyorsun hocam?
Aynen, editledim mesajı bu arada yukardakini
[MENTION=37044]COD7[/MENTION] Aga eklediğin kelimeler 3 kelimeden oluşuyor dimi?
çünkü bir anahtar kelime en fazla 3 kelimeden oluşabiliyor forumda, 4 ve daha üzeri kelimeden oluşan anahtar kelimeleri ekleyemiyoruz ne yazık ki.
Örn ;
clash of clans -> 3 kelime, ekleniyor
clash of clans topçu -> 4 kelime, eklenemiyor.
yok hepsi yer almak zorunda değil seo için.
clash of clans , topçu nedir, ne işe yarar, topçu savunma, topçu özellikleri, top seviyeleri vb şeklinde olursa daha iyi olur diye düşünüyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.