Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Allah'tan futbol ile içli dışlı değilim fazla. Eskisi kadar holigan bir tip olsam MR3'ün yanında ben de 7 günlüğe kurban giderdim herhalde. Futbol insanlığa zararlı, futbol gibi olmayın. :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

Kardeşim ödüllü skor tahmini konularını açmayı unuttun herhalde.
Sana zahmet açar mısın bugün.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Abla tünaydın. :R
Senin muhtemelen aklındadır lakin ben yine de hatırlatmak isterim ;
Bugün ayın ilk günü. Ay'ın Enleri konusu açılması gerekiyor sanırım.
Lakin akşam 19.00 - 20.00 arasında açılırsa o saatte aktiflik yüksek olduğundan katılım olur diye düşünüyorum.

İyi günler. :Ü

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Abla tünaydın. :R
Senin muhtemelen aklındadır lakin ben yine de hatırlatmak isterim ;
Bugün ayın ilk günü. Ay'ın Enleri konusu açılması gerekiyor sanırım.
Lakin akşam 19.00 - 20.00 arasında açılırsa o saatte aktiflik yüksek olduğundan katılım olur diye düşünüyorum.

İyi günler. :Ü

Aklımda tabi. Bende Aynı Fikirdeyim. Bekliyorum O yüzden Akşam üzeri Açacağım [MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] hocam şey isteyeceğim senden ya;

Bana görev versene. xD
Forumda güncellenmesi gereken önemli birkaç kategori söyle ilgileneyim oralarla.
Bana böyle böyle 3 günde bir bölüm güncelleme görevi var yapayım artık be ya. :Ç
O kadar çok bölüm var ki vallaha ben seçemiyorum hangisiyle önce ilgilensem diye.
Turşu gibi kaldım ortada. xD
Zahmet olmassa bi yardımcı oluver gari bana. :Ü

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] hocam şey isteyeceğim senden ya;

Bana görev versene. xD
Forumda güncellenmesi gereken önemli birkaç kategori söyle ilgileneyim oralarla.
Bana böyle böyle 3 günde bir bölüm güncelleme görevi var yapayım artık be ya. :Ç
O kadar çok bölüm var ki vallaha ben seçemiyorum hangisiyle önce ilgilensem diye.
Turşu gibi kaldım ortada. xD
Zahmet olmassa bi yardımcı oluver gari bana. :Ü

Tabi kardeşim ama ben sana bölüm vermek yerine komple kategori vereyim sen sırasıyla ilgilen.

1- Cep Forum, Cep Telefonları Forumları
2- Webmaster Forum, Webmaster Forumları
3- Motorlu Araçlar Forum, Modifiye Forum, Tuning Forumlar

---> Yönetim Sohbet

Tabi kardeşim ama ben sana bölüm vermek yerine komple kategori vereyim sen sırasıyla ilgilen.

1- Cep Forum, Cep Telefonları Forumları
2- Webmaster Forum, Webmaster Forumları
3- Motorlu Araçlar Forum, Modifiye Forum, Tuning Forumlar

Sağolun hocam bölüm derken kategoriden bahsediyordum zaten direk :D her 3 günde bir böyle 3'er kategoriyi belirleyip beni mentionla hallederim ben :D lol atayım 2-3 el arkadaşla ben, gelince başlarım bu gece. sağolasın :R

---> Yönetim Sohbet

Sağolun hocam bölüm derken kategoriden bahsediyordum zaten direk :D her 3 günde bir böyle 3'er kategoriyi belirleyip beni mentionla hallederim ben :D lol atayım 2-3 el arkadaşla ben, gelince başlarım bu gece. sağolasın :R

Tamamdır kardeşim.

Şimdiden kolay gelsin. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri