---> Yönetim Sohbet
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Üzülerek söylüyorum ki bugün saat akşam 9 da üyenin birisi foruma p*orno video koyuyor ve maalesef hiç bir yönetici arkadaşta o sırada forumda olmadığı için bu iğrenç video 45 dakika forumda kalıyor.
En son Özkan şifresini bir tanıdığına verip hallettiriyor.
8 tane yönetici arkadaş hadi Ali yi saymıyorum şuan banlı, 7 tane yönetici arkadaş konuya mühadele edemiyor.
Forumun en aktif saatleri içerisinde olan bu olay maalesef başta Özkanı ve beni çok rahatsız etti.
Hepiniz birbirinden değerli insanlarınız bizim için. Biz kimseyi kırmak, üzmek yada yetkisini alıp yıllarca emek verdiği bu siteden uzaklaştırmak istemiyoruz.
Fakat görüyorum ki sanki iyi niyetimiz suistimal ediliyor.
Bundan sonra aktif olmayan, forumla ilgilenemeyen arkadaşlar olursa yetkisi düşürülecek yada yetkisi alınacaktır.
Sonuçta aşağıda Moderatör olup Süper Moderatör olmayı bekleyen, Süper Moderatör olup Admin olmayı bekleyen kişiler var.
Ve lütfen hiç bir yönetici arkadaş bana bahane sunmasın ben hepinizi takip ediyorum Forum Oyunları bölümünde son derece aktiflik sağlıyorsunuz.
Umarım bu mesajımdan sonra herkes aktiflik süresine ve forumla ilgilenme süresine dikkat eder.
Ayrıca [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] aklıma bir şey takıldı.
Forumda link veren, reklam yapan yada kural dışı konu açan üyeler olduğunda linkini buraya verip diğer yönetici arkadaşlardan yardım istiyorsun. Senin forumun tümünde silme, taşıma, kitleme yetkin var. Neden diğer arkadaşlara yazıyorsun ? Nasıl yada ne şekilde mühadele edeceğinimi bilmiyorsun ?