Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Pekala. :R

Ya o değil de;

Bu aralar nedense herkes birbiri ile sürekli tartışma içinde.
Forumun nabzı bi normale dönmedi.
Özellikle yönetim içindeki tartışmalar.
Bu durum ben de dahil birçok arkadaşımı rahatsız ediyordur eminim.
Herşeyin hayırlısı olur, inşallah.

---> Yönetim Sohbet

Telefonun klavyesi cok sinir etti beni. Bir yazamadim

Benim kimseyle sorunum yok.

Kimseyi germek icin bir cabamda yok.

Ben sakın relax bir insanim.

Herkes problemini kendi arasinda cozsun.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] galiba sana rep borcum var
+rep vereyim derken -rep oldu xD xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ablandan ötürü, biliyorsun sevgimiz saygımız var sonra aileye katıldın sanada sevgi saygımız oldu kırmak istemem seni ama tahrık edıcı yorumlarını sımdı gordum. bana kımse belırtmedı bıle bu durumu sımdı kendım gordum. yanı ne olursa olsun kısılıge saygınız yoksa renklere olmalı. kırmızı adam ve emeklerı olan adam ıstese suan dırek banlama hakkıda saklı. gercekten aıle goruyoruz bu yuzden sızde aılece burdasınız bızde burdayız. daha ılımlı olun. yanı tartısmanın bıle adabı var okudum ben burda trıplere gırdım sakız cıgneyen ıkonlar lınkler falan.. edızın dedıgı gıbı o konuda herkesın adı olabılırdı ve yıne herkesın adı olabılır gecmıs degıl gelecek onemlı hataları telafı etmek onemlı bız kımlerı affetmedık kı?

sezen ornegı. oda nerelerde adı vardı onada sans verdık kullanmadı yıne gıttı. yanı sonuc olarak rıca edıyorum.. bana saygınız yok ıse yetkılendırdıgım kısılere olsun onlarada yoksa foruma ve kendınıze olsun. kımseyı uzmek kırmak yetkı kullanmak ıstemıyorum.. ve yıne kımseyı kaybetme korkum oldugu ıcın degıl deger verdıgım ve emekler oldugu ıcın.

uzamasın konu , soru cevap muhalefet seklınde genel bır uyarıdır.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ablandan ötürü, biliyorsun sevgimiz saygımız var sonra aileye katıldın sanada sevgi saygımız oldu kırmak istemem seni ama tahrık edıcı yorumlarını sımdı gordum. bana kımse belırtmedı bıle bu durumu sımdı kendım gordum. yanı ne olursa olsun kısılıge saygınız yoksa renklere olmalı. kırmızı adam ve emeklerı olan adam ıstese suan dırek banlama hakkıda saklı. gercekten aıle goruyoruz bu yuzden sızde aılece burdasınız bızde burdayız. daha ılımlı olun. yanı tartısmanın bıle adabı var okudum ben burda trıplere gırdım sakız cıgneyen ıkonlar lınkler falan.. edızın dedıgı gıbı o konuda herkesın adı olabılırdı ve yıne herkesın adı olabılır gecmıs degıl gelecek onemlı hataları telafı etmek onemlı bız kımlerı affetmedık kı?

sezen ornegı. oda nerelerde adı vardı onada sans verdık kullanmadı yıne gıttı. yanı sonuc olarak rıca edıyorum.. bana saygınız yok ıse yetkılendırdıgım kısılere olsun onlarada yoksa foruma ve kendınıze olsun. kımseyı uzmek kırmak yetkı kullanmak ıstemıyorum.. ve yıne kımseyı kaybetme korkum oldugu ıcın degıl deger verdıgım ve emekler oldugu ıcın.

uzamasın konu , soru cevap muhalefet seklınde genel bır uyarıdır.

eywallah kımsenın emeklerıne laf ettıgımız yok bu kadar koltuk sevdasına gerek yok
emek konusuna gırersek yaptıklarımızda ortada yıllardır burdayım herkes gıttı hala burdayım.
ben onu sevmem o benı sevmez bunu herkes bılıyor
bı kere olsun konusmak ıcın cabada gostermedım onunla kendısı yazar eder.
yazdıklarımın arkasındayım.kusra bakma
he bı de ablamdan dolayı degıl de benım kısılıgıme saygın olmasını tercıh ederım.

---> Yönetim Sohbet

eywallah kımsenın emeklerıne laf ettıgımız yok bu kadar koltuk sevdasına gerek yok
emek konusuna gırersek yaptıklarımızda ortada yıllardır burdayım herkes gıttı hala burdayım.
ben onu sevmem o benı sevmez bunu herkes bılıyor
bı kere olsun konusmak ıcın cabada gostermedım onunla kendısı yazar eder.
yazdıklarımın arkasındayım.kusra bakma
he bı de ablamdan dolayı degıl de benım kısılıgıme saygın olmasını tercıh ederım.

ama sen hala banada atara devam ediyorsun?... anlaşamayız boyle yaparsan? uyum içinde görevine devam edecek misin? yoksa üzgünüm ama çalışamazsın bu sekılde ben sorun sıkıntı huzursuzluk ıstemıyorum sıte ıcınde ne yetkılı arasında ne uye arasında.

---> Yönetim Sohbet

ama sen hala banada atara devam ediyorsun?... anlaşamayız boyle yaparsan? uyum içinde görevine devam edecek misin? yoksa üzgünüm ama çalışamazsın bu sekılde ben sorun sıkıntı huzursuzluk ıstemıyorum sıte ıcınde ne yetkılı arasında ne uye arasında.

atar degıl ıcımden gelenı soyluorum fıkrımı rahatca soyleyemedıkten sonra bu formun amacı ne?
benle muhatap olmasın ben ona yazmıorm etmıyorum. ya da dırek ters gırmesın konuya anlayıssız ınsan degılız.

---> Yönetim Sohbet

ıkınızde yetkılı ısenız benle konusmasın gıbı bır mantık yok.. ıstemezsen tabıkı muhattap olmazsın ozel konularda ama elbette yerı gelıcek sunu yapalım su konuyu acalım sunu sılın dıyecek

sen muhattap olmuyor dıye hıcbırsey yapmayacak mısın? sıte kuralları ve yonetımsel konular dısında zaten kımse kımseyle muhattap olmak zorunda degıl uzatmıyorum anladıgını dusunuyorum ben ;)

---> Yönetim Sohbet

Hocam merhaba,

Nickimde küçük bir değişiklik yapılarak ; BozkurtTR'deki TR'nin kaldırılıp kalan cümlenin sonuna nokta koyarak "Bozkurt." yapılması mümkün müdür? [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Hocam merhaba,

Nickimde küçük bir değişiklik yapılarak ; BozkurtTR'deki TR'nin kaldırılıp kalan cümlenin sonuna nokta koyarak "Bozkurt." yapılması mümkün müdür? [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Değiştirdim kardeşim.

Nick değişim bölümüne konusunu açta üyelerimizde bilsin nickinin değiştiğini karıştırmasınlar seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri