[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
Kapalı konulara yorum yapmazsan iyi olur kardeşim.
başta fark etmedim kusura bakma adas sildim zaten hemen
oylar bana göre son bir 2 3 ay içinde değerlendiriliyor bir sene içinde düşünülerek verilmiyor ve tabj her zman ki gibi Kim kimle iyise seviyorsa ona veriliyor gibi geldi patron
başta fark etmedim kusura bakma adas sildim zaten hemen
oylar bana göre son bir 2 3 ay içinde değerlendiriliyor bir sene içinde düşünülerek verilmiyor ve tabj her zman ki gibi Kim kimle iyise seviyorsa ona veriliyor gibi geldi patron
Demeden gecemeyecem ali
6-7 senedir uyeligin var olabilir ama bana gore fazla bencilsin...
Surda bu sene online oldun bundan onceki aliss nickiyle bi faliyetin yoktu...
Sen burda yokken yusuf birgul ashli nazli vs vs uyeler vardi ve senden daha cok emegi gecmistir... bu uyeler burdaki kimiler gibi uye olup 4 sene online olmayan uyeler degil.
Bilmem anlatabildimmi...
Ona yapacak bir şey yok maalesef.
Mesela sende kendine oy veriyorsun normalde oda etik değil ama işte yapacak bir şey yok.
Ben buna yanlış demiyorum ki doğru ben bunu yusuf birgul içinde. demiyorum anlamadann insanları yargılama yi bırakın brn dediğim bir sene içinde değerlendirilip oy kullanılsa daha güzel olur çünki 2015 diyoruz bencil değilim burda her fikrini söyleyip böyle sert yaklaşmak la bir yere varılmaz yani
Ben bunu oylamalar icin demedim... Tabiki Arkadas diye oy vermek dogru olmaz! Bu konuda Haklisin ama sen diorsunki forum ölü iken ben canlandirdim bu dogrumudur? Nabtinki sen?
Sen burda yok iken ashli birgul vs vs uyeler vardi ve daha halen varlar... ve inanki bu uyeler uye oldugu gunden beri burdalar... burda olduklari icin forum canli...
poyraz karayel ile eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizilere eklendi..
Merhaba arkadaşlar;
Tartışmayı gördüm, bende birşeyler demek istiyorum.
Şu an bu odayı gören, bu mesajları okuyan herkesin forumda büyük katkıları ve emekleri oldu. Kimse aksini iddia etmiyor, edemez de zaten. Ben 20010'dan beri buradayım. Upuzun süre giremediğim, aktif olamadığım, 2 defa moderatörlük alıp görevimi yarıda bırakmak zorunda kaldım, belki çoğunuz kadar aktif bulunamadım bu süre zarfında, ama her daim gözledim Düşlerforum'u, kimin ne türden nasıl emeği olduğunu da çok iyi biliyorum.
2010'dan önce de, sonra da foruma muazzam düzeyde katkıda bulunan insanlara şahit oldum, şu anda yönetimde bulunan ve bulunmayan ; sEmih, Whiteroot, Mypop*, aslı, karagümrük, inci , metalci bi arkadaş vardı ; nymph, Asi Ruh, Fatih 34, Ayşegül abla, bal böceği Paradoks, Ediz başkan, Hades, merve, casper vb. ismi sayılamayacak birçok isim.
Kimse tek başına buralara getirmedi ki bu siteyi buralara? Hepimizin emeği var burada. Aktif zamanlarımız olsun, zirvede olduğumuz zamanlar olsun, dibe düştüğümüz zamanlar olsun hepsini tattık, şu an forumumuz gayet iyi bir konumda hepimizin sayesinde Allah'a şükür.
Bu yüzden ; birbirimizle tartışma içinde olmak yerine her zaman yaptığımız şeyi yapmaya devam etmeliyiz ; Forum için çabalamak.
Saygılar. :R
BenI'm o espiri amaçlı söylenen bir sey dikkat etiy sen şaka ile karışık şöyledigim ben yanlış demiyorum doğru diyorsun onlar vardı aktifti ama sunuda unutma forum ölü halinde iken herkes çekilmişti kimse gelmiyordu foruma aktif ligi bitmişti bunu en iyi ozkan bilir ben eğer geçmişe bakarsan ben onlarla el birliği yapıp durmadan trafik etmeye çalıştım bir şeyler yaparak yeniden aktif olmaları için çok çabaladim o şaka ile karışık söylenen bir şey ha sorun değil duzletirim hic sorun değil kimsenin alınıp kirilmasini istmeem
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
:155::155::155: barış teklifi ediyorum ya beni pek sevmiyon biliyorum hem aynı mesleği paylaşıyoruz yolumuz aynı hemaktif olduğum zamanlar da değer verdiğim birisin brn kin tutmam kimsenin kalbini kırmak istemem bilerek amacım insanları biraz mutlu etmek Güldür mek dost kazanmak
ben yürekten yapmacık yaklasam insanlar bunu yapamıyorum ya hix konuşmam yada kaza mak içi. sonuna kadar giderim
barış çubuğu uzatiyom Kızılderili barış çubuğu içeren ya o misali xD
Seni sevmedigimi nerden cikartin ?
Savasmadikki barisalim xD
http://www.duslerforum.org/resimlerle-duygular-t597171.html?t=597171
Ask sevgi bolumune anket acmis resimlerle duygular diye birkac sozlu resim eklemis altlarinda youtube linkleri var ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.