Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Bu yilbasi yarismasi listeye bizde uye eklentisi yapalimmi ? Yoksa senmi ilgileniceksin tek?

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] abi biliyorum ne bi isimli yastika ne repe ihtiyacin yok ama sende bi rakam biraksan konuya :)))

---> Yönetim Sohbet

üstat,milli takımlar ve diğer takımlar bölümündeki konuları,müsadenle sportoto super lig bölümüne taşıyorum,uygunmudur ?

---> Yönetim Sohbet

' 1 '' rakamını Ben ve Özkan seçtik ve '' 1 '' rakamına hediyelerden herhangi birisi çıktı önce hangimiz seçmişse bu rakamı o kişi hediyenin '' Asil '' kişisi olacak ikinci seçen kişi ise '' Yedek '' kişisi olacak.

Çekiliş Listesi

1- InnoCence
2-
3-

Bir Rakamını Siz İkiniz Seçmişsiniz. Ben Değiştirsem mi ? Çünkü Bir Rakama 3 kişi Fazla :D

Gerçi Kuralları Belli Ama.

Bir de Şuna Bakar mısın ? Çekiliş İçin Kolaylık Olabilir Sana

Hızlı Çekiliş

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

@' ParadokS

Bir Rakamını Siz İkiniz Seçmişsiniz. Ben Değiştirsem mi ? Çünkü Bir Rakama 3 kişi Fazla :D

Hızlı Çekiliş

hay yaşa kız aynısını soledım telde ali ye ama adam eskı usul vıdeo cekıcem dıyo vıdeo mu kaldı arkadas :D artık herkes cekılısyap com dan yapıyor lınk verıyorsun yasal oluıyor hersey

ali2 sana gelınce dedıgın kategorı konularını benı degıl @' ParadokS tagla o ılgılenıyor duruma gore acar acmaz ben emeklıye ayrılıyorum yavas yavas yormayın benı baba yorgun

---> Yönetim Sohbet

hay yaşa kız aynısını soledım telde ali ye ama adam eskı usul vıdeo cekıcem dıyo vıdeo mu kaldı arkadas :D artık herkes cekılısyap com dan yapıyor lınk verıyorsun yasal oluıyor hersey

ali2 sana gelınce dedıgın kategorı konularını benı degıl @' ParadokS tagla o ılgılenıyor duruma gore acar acmaz ben emeklıye ayrılıyorum yavas yavas yormayın benı baba yorgun

ama sensiz Olma paşam yaa eee yerine ben bskim sen gelene kadar :deli: xD

adas sen ne diyorsun yapalım mı böyle bie sey

---> Yönetim Sohbet

Bu yilbasi yarismasi listeye bizde uye eklentisi yapalimmi ? Yoksa senmi ilgileniceksin tek?

Ben yoksam forumda o an siz gördüğünüzde tabikide ekleyebilirsiniz.

üstat,milli takımlar ve diğer takımlar bölümündeki konuları,müsadenle sportoto super lig bölümüne taşıyorum,uygunmudur ?

Tamamdır.

Hızlı Çekiliş

Örneğin;

'' 1 '' rakamını Ben ve Özkan seçtik ve '' 1 '' rakamına hediyelerden herhangi birisi çıktı önce hangimiz seçmişse bu rakamı o kişi hediyenin '' Asil '' kişisi olacak ikinci seçen kişi ise '' Yedek '' kişisi olacak.

Biz Özkanla 1 rakamını seçmedik. Dikkat edersen o cümlenin başında '' ÖRNEĞİN '' yazıyor.

http://www.duslerforum.org/yazilim-problemleri-proxy-t589134.html?t=589134

bu konu icin ayrı bir sayfa acılabilirmi cunku izleme 8000 bini gecmis ilgi alanı cok ayrı ayrı baslık altında acsak daha iyi olmaz mı forum icin daha iyi olabilir

birde bu sayfaya girmek icn kayıt olmanız gerekir olarak ayarlasak nasıl olur

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Bir konu için bir bölüm açılmaz ki.

Eğer bir bölüm açacaksak ve adı Yazılım Bölümü olacaksa o bölümün içi konuyla dolmalı varmı böyle bir arşivin.

Misafirlere bölümleri kapatmak istemiyoruz. Özkan ile daha önce görüşmüştük bu konuyu.

Artık konuyu açtım ve ben çekecem video kaydına alacam dedim yapacak bir şey yok. xD

Bir daha ki çekilişe söz burayı kullanacam. xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] bem su an güncel olarak açıyorum o konuya a tigim basliklari ayiririz çünkü o başlığı yeni açtım izleme sayısı çok yüksek

var öyle arşivi m eski leri açmayıp ts güncel olarak devam etsek olmaz mı

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]

güzel ***** yaptın haa :))) nerdesın kecı . acıl ulas bana.

@'paradoks ediz ile bırlıkte musaıt onlıne zamanınızda ulasırsanız sevınırım. 1 2 saat lazımsınız bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri