Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] ve [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] kızlar ben sıze anlatayım ban olayını

üyenın ısmının ustune tıkladıgında uyeyı banla yazıyor ona tıkladıgınızda karsınıza bır ekran gelıcek
kullanıcı adı : admin
şifre : vermem

bu bılgıyı gırdıkten sonra karsınıza yenı bır ekran gelıcek ordada kullanıcı adı ve sıfre ıstıyor
bu sayfaya kendı uye adınızı ve sıfrenızı gırıyorsunuz.
buraya kadar gırdıkten sonra sayfa sızı yonlendırıyor.

aynı seyı forum sayfasının en alt kısmında moderator yazıor ona tıklıyorsunuz ordanda gerceklestırebılırsınız :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] ve [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] kızlar ben sıze anlatayım ban olayını

üyenın ısmının ustune tıkladıgında uyeyı banla yazıyor ona tıkladıgınızda karsınıza bır ekran gelıcek

bu bılgıyı gırdıkten sonra karsınıza yenı bır ekran gelıcek ordada kullanıcı adı ve sıfre ıstıyor

aynı seyı forum sayfasının en alt kısmında moderator yazıor ona tıklıyorsunuz ordanda gerceklestırebılırsınız :D

Hay Allah razi olsun :3cy26:
tesekkurler canim

---> Yönetim Sohbet

Sifreyi aliden alana kadar göbegim catladi :3cy26:

Tesekkurler canim

---> Yönetim Sohbet

bahsettiği yer bütün temalarda var.

reklamsız olan temayı kullanıyoruz ikimizde

vB Defaulf tema

---> Yönetim Sohbet

Sensiz olmaz i Amerika'da Ozel CIA MIT eğitimleri verdik oyle ulu orta yazmaz şifreleri [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

+ Arkadaşlar Şifrelerinizi Kesinlikle Bir Başkasına Vermeyiniz..

Özel durumları da mutlaka bildiriniz.

telesekreter kaydı gibi oldu ama :D

---> Yönetim Sohbet

hahaha vermem Abu ya bir şey olsa sonuçta sitenin ana sayfası orda yanlış bir şey büyük baş agritabilir

.deme teleaekreter abla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri