Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

evet ondan bahsetmeyi atladım. Aklında bulunur işte.

Haftanın üyesi ve konuğu için önerisi olan var mı ?

O bölümleride aktifleştirsek :D

Haftanın Üyesi ;

Haftanın Konuğu ;

Önerileri Bekliyorum :D

bu konu aklimda benimde ben bunu ozkan. Abi ile konuştum aktif üye artsın bakarız demişti bana ama senin görüşün nedir

ben özelikle yarı ma bölümünü açmak istiyorum da eğlence yi aktif ligi artırmak için.

---> Yönetim Sohbet

bu konu aklimda benimde ben bunu ozkan. Abi ile konuştum aktif üye artsın bakarız demişti bana ama senin görüşün nedir

ben özelikle yarı ma bölümünü açmak istiyorum da eğlence yi aktif ligi artırmak için.

Yarışmada olabilir tabi

Üye ve konuk için bir süre daha bekleyebiliriz. Ama dikkatimi çeken bir kaç üye de var..

Güzel Bir Fikrin varsa yarışma için paylaş :)

---> Yönetim Sohbet

aklımda bir şeyler var aslında biraz daha araştır yim burda söylerim abla ona göre degerlendiririz.

benim ilk fikrim böyle üyeleri arasında bir şeyler yapmak [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

önce en güzel avatar yarışması yapmayı düşünüyorum üyeler arasında rekabet olsun Birz

sonra en komik youtube video yarışması yapayım diyorum bir tane denemem yapalım mı katılım olacsk mi

---> Yönetim Sohbet

önce en güzel avatar yarışması yapmayı düşünüyorum üyeler arasında rekabet olsun Birz

sonra en komik youtube video yarışması yapayım diyorum bir tane denemem yapalım mı katılım olacsk mi

Avatar , İmza , Nick gibi yarışmalar yapılmıştı.

tereddütteyim konu hakkında.
aynı görüşleri paylaşmayan çok insan var.
aralarda tartışma olacaktır.
ziyaretçi sayısı arttıkmak içinde bu durumu kullanmayı doğru bulmadım.

---> Yönetim Sohbet

Avatar , İmza , Nick gibi yarışmalar yapılmıştı.

tereddütteyim konu hakkında.
aynı görüşleri paylaşmayan çok insan var.
aralarda tartışma olacaktır.
ziyaretçi sayısı arttıkmak içinde bu durumu kullanmayı doğru bulmadım.

onu bende doğru bul ma dim bu yüzden sizinle paylaştım. sizler ne diyecek siniz bakalım diye

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] bilgin varmı abla sistem mi geri yükleme mış msj sayım düşmüş

---> Yönetim Sohbet

yok ya. geri dönüşüme giden konulardaki mesajlarındır.
geri dönüşümü temizlemiş olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri