Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

Konuyu açtığım yerin doğru olduğuna inanıyorum,burada olduğum sürece ki adminlik yaptığım zamanlarda da teknoloji bölümüyle en çok ben ilgileniyordum. Bölüm kurallarını da yazan bendim. Senin verdiğin linke genelde telefon tanıtımları oluyor,lütfen taşımayınız..

Teşekkürler.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] Burada da belirtmişim isterseniz okuyun. :)

1) Forum Genel Kuralları burda da geçerlidir..

2) Bilim ve Teknoloji alanını kapsayan her türlü haber ve dökümanı bölümden paylaşabilir ve görüşlerinizi sunabilirsiniz...

3) İnsanların dini,siyasi ve milli görüşleri ile ilgili yorumlarda bulunmak ve hakarete varan sözler yasaktır..

4) Başlık açmadan önce arama yaparak haberin verilip verilmediği görülebilir...Aynı haber açıldığı takdirde sonradan açılan başlık kilitlenicektir...

5) Aynı konu ile ilgili benzer içerikli haberler tek başlık altından yayımlanabilir...

Not: kendi tarafımdan açılıp kaynağı olmayan haberler veteknolojiden alınmaktadır..

Bir sorun olursa tekrar bana söyleyebilirsiniz hocam :) İyi geceler

---> Yönetim Sohbet

Evet nickini yazmaya üşendiğim kişi gold üye diye olmasına gerek yok diye biliyorum.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] konularını geri dönüşüme sizler taşımışsınız ama herifi banlamamışsınız.

Adam reklam yapmış,iletişim adresi vermiş sadece editlemişsiniz banlayan yok.

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] kurallar değişti de benim mi haberim yok?

Adam aynı konudan 11 tane açmış sen sadece edit,kilit ve geri dönüşüm yapmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri